Το Google Flights Now επισημαίνει τα φθηνότερα (και λιγότερο άνετα) ταξίδια

0
3
© nextpit

Η Google βελτίωσε πρόσφατα την υπηρεσία Google Flights, προσθέτοντας λειτουργίες όπως η εμφάνιση εκπομπών άνθρακα για ταξίδια και επιτρέποντας στους χρήστες να βρίσκουν πτήσεις μέσω χάρτη. Το τελευταίο χαρακτηριστικό κέρδισε την προσοχή όταν οι χρήστες ανακάλυψαν ότι μπορούσαν εύκολα να βρουν φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια σε σύγκριση με άλλες πλατφόρμες. Τώρα, η Google επεκτείνει αυτήν τη δυνατότητα με μια νέα ειδική καρτέλα.

  • Μην χάσετε: Πώς να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία αναζήτησης βίντεο στο Google Lens

Σε μια ανάρτηση ιστολογίου, ο τεχνολογικός γίγαντας παρουσίασε ένα νέο φίλτρο αναζήτησης που ονομάζεται «Φθηνότερο», σχεδιασμένο να εμφανίζει πτήσεις σε ακόμη χαμηλότερες τιμές. Αυτό το φίλτρο θα εμφανιστεί σε μια ειδική καρτέλα δίπλα στη γνωστή καρτέλα “Καλύτερο” που έχουν συνηθίσει να βλέπουν οι χρήστες.

Φθηνότερες πτήσεις αλλά με ανταλλαγές

Η Google αναφέρεται σε αυτές τις επιλογές χαμηλού κόστους ως “δημιουργικά δρομολόγια”. Πολλές από τις φθηνότερες πτήσεις μπορεί να περιλαμβάνουν αυτομεταφορές, μεγαλύτερες διακοπές, πρόσθετες συνδέσεις ή συνδυασμό διαφορετικών αεροπορικών εταιρειών και ταξιδιωτικών πρακτόρων. Αυτά είναι κοινά συμβιβασμούς όταν επιλέγετε εναλλακτικές ταξιδιωτικές λύσεις φιλικές προς τον προϋπολογισμό.

Οι Πτήσεις Google αποκτούν τη νέα καρτέλα

Η καρτέλα “Φθηνότερες” των Πτήσεων Google θα εμφανίσει τις φθηνότερες αεροπορικές πτήσεις, ωστόσο, πιθανώς με μεγαλύτερες διακοπές και απαιτούν αυτομεταφορά. / © Google, Επεξεργασία από nextpit

Κατά την ταξινόμηση, κάθε δρομολόγιο παρουσιάζεται σε μια κάρτα. Η επάνω ενότητα αναφέρει τις καλύτερες πτήσεις αναχώρησης στην κατηγορία φθηνών, ενώ οι φθηνότερες επιλογές εμφανίζονται παρακάτω, με τις φθηνότερες πτήσεις να επισημαίνονται με πράσινο χρώμα και να τοποθετούνται στην κορυφή αυτής της ενότητας.

Η επιλογή μιας κάρτας ανακατευθύνει τους χρήστες σε ένα λεπτομερές πρόγραμμα πτήσεων, μαζί με συνδέσμους προς την αεροπορική εταιρεία ή το κανάλι κρατήσεων όπου μπορούν να ολοκληρώσουν τις κρατήσεις τους και να πραγματοποιήσουν πληρωμές.

Η Google ανακοίνωσε ότι αυτή η νέα λειτουργία ταξινόμησης θα είναι διαθέσιμη στις ΗΠΑ από αυτήν την εβδομάδα, με σχέδια να την διαθέσει και σε άλλες περιοχές τις επόμενες εβδομάδες. Οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτό μέσω του google.com/travel/flights τόσο από επιτραπέζιους όσο και από κινητά. Είναι επίσης πιθανό η Google να ενσωματώσει αυτήν τη δυνατότητα στο κύριο εργαλείο αναζήτησης στο μέλλον.

Κλείνετε τις πτήσεις σας χρησιμοποιώντας εφαρμογές ή προτιμάτε απευθείας αναζητήσεις στον Ιστό; Θα θέλαμε να μάθουμε για τις εμπειρίες κρατήσεών σας.

Πηγή:
Google