Το Pink Watch Series 9 της Apple με έκπτωση 90 $ είναι μια ασυναγώνιστη ιδέα δώρου

0
11
© nextpit

Με τον μήνα Φεβρουάριο να έχει ήδη ξεκινήσει, μπορεί να ετοιμάζετε ήδη κάτι ξεχωριστό για τα αγαπημένα σας πρόσωπα αυτή την επερχόμενη Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Και αν μια συσκευή Apple είναι στο μυαλό σας, υπάρχει μια μεγάλη ευκαιρία που προσφέρεται για το Watch Series 9 στο Amazon σήμερα. Συγκεκριμένα, το ροζ χρώμα του smartwatch έχει επιστρέψει σε μια χαμηλές τιμές όλων των εποχών των 309 $, που μεταφράζεται σε μια σημαντική εξοικονόμηση 90 $.

  • Διαβάστε επίσης: Άλλες εξαιρετικές επιλογές Apple Watch για αγορά

Το ρολόι της σειράς 9 μόνο για GPS που περιλαμβάνεται στη λίστα διατίθεται σε ροζ θήκη σε μέγεθος 41 mm. Συνδυάζεται επίσης με ένα ροζ αθλητικό λουράκι που μπορείτε να το ανταλλάξετε με άλλο συγκρότημα αν προτιμάτε. Θα χρειαστεί να επενδύσετε λίγο περισσότερα μετρητά για άλλα χρώματα. Αλλά επίσης, πωλούνται επίσης, αν και όχι τόσο χαμηλά όσο η ροζ παραλλαγή.

Γιατί το Apple Watch Series 9 είναι ένα αξιόλογο smartwatch σε αυτή την τιμή

Συγκρίναμε ήδη το Watch Series 9 με το Watch Series 8 και μπορούμε εύκολα να πούμε ότι υπάρχουν μερικές αξιοσημείωτες αναβαθμίσεις στο νεότερο μοντέλο smartwatch που το καθιστούν μια συναρπαστική αγορά.

Για αρχή, το Watch 9 και το Watch Ultra 2 (αναθεώρηση) είναι εξοπλισμένα με το νέο τσιπ Apple S9 SiP (σύστημα σε πακέτο), το οποίο επιτρέπει τη λειτουργία Double Tap μαζί με την υποστήριξη φωνητικών εντολών Siri εκτός σύνδεσης. Επιπλέον, η συνολική απόδοση στο Watch Series 9 είναι επίσης βελτιωμένη και το S9 SiP έχει διατηρήσει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του προκατόχου του Apple Watch, παρά το γεγονός ότι η νέα οθόνη είναι πολύ πιο φωτεινή και ταχύτερη επεξεργαστή.

Apple Watch Series 9

Το Watch Series 9 της Apple έχει τον ίδιο σχεδιασμό με το Series 8, συμπεριλαμβανομένου του ιμάντα, αλλά έρχεται με πιο φωτεινή οθόνη. / © nextpit

Παρόλο που η Apple αφαιρεί τη δυνατότητα παρακολούθησης οξυγόνου αίματος από αυτήν την τροποποιημένη αμερικανική έκδοση του Watch Series 9 λόγω αμφισβήτησης διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας, εξακολουθούν να υπάρχουν πολλές άλλες ζωτικής σημασίας λειτουργίες παρακολούθησης. Κυρίως, μπορείτε να βασιστείτε στον συνεχή καρδιακό ρυθμό με ακανόνιστες ειδοποιήσεις, ΗΚΓ με Afib, ανάλυση ύπνου και ανίχνευση αυτόματης προπόνησης. Υπάρχουν επίσης εργαλεία που σώζουν ζωές όπως ανίχνευση πτώσης και ανίχνευση σύγκρουσης.

Πιστεύετε ότι το Watch Series 9 γίνεται μια συνιστώμενη αγορά με αυτή τη μείωση τιμής 23 τοις εκατό; Και σκοπεύετε να αγοράσετε ένα με την τρέχουσα τιμή; Ενημερώστε μας στα σχόλια.