Το GTA 6 φέρεται να έχει καθυστερήσει για το 2026

0
15

Έχουμε θλιβερά νέα για τους fans του GTA! Για να γίνουν πιστευτές οι αναφορές, η ημερομηνία κυκλοφορίας ενός από τα πιο πολυαναμενόμενα βιντεοπαιχνίδια, του Grand Theft Auto VI (GTA 6), φέρεται να έχει μετατεθεί για το 2026.

Νέα αναφορά από Ο Gamerεπικαλούμενος έναν συγγραφέα του προσωπικού στο GTA Base, ισχυρίζεται ότι η Rockstar Games, ο προγραμματιστής της σειράς GTA, έχει καθυστερήσει εσωτερικά το GTA 6 σε ένα παράθυρο κυκλοφορίας στα μέσα του 2026, με μια έκδοση για υπολογιστή να ακολουθεί το 2027.

Σύμφωνα με τον συγγραφέα του προσωπικού του GTA Base Liam (@billsyliamgta στο X), το GTA 6 “έχει καθυστερήσει εσωτερικά από την Rockstar Games και έχουν ήδη αποφασιστεί από τις αρχές έως τα μέσα του 2026”.

Λέει περαιτέρω, «Ο υπολογιστής έχει προγραμματιστεί για περίπου 12 – 18 μήνες μετά την κυκλοφορία της κονσόλας». Πρόσθεσε ότι οι πληροφορίες προήλθαν από «πολλαπλούς προγραμματιστές σε δύο στούντιο».

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ο Liam δεν έχει ουσιαστικά στοιχεία που να υποστηρίζουν τον ισχυρισμό του για καθυστέρηση στην κυκλοφορία του GTA 6, καθώς πήρε αυτές τις πληροφορίες από διάφορες πηγές. Ως εκ τούτου, αυτές οι ειδήσεις θα πρέπει να ληφθούν με μια πρέζα αλάτι έως ότου η Rockstar Games κάνει επίσημα μια ανακοίνωση.

Εν τω μεταξύ, η Take-Two Interactive, η μητρική εταιρεία της Rockstar Games, ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια της πρόσφατης τριμηνιαίας κλήσης για κέρδη τον Αύγουστο του τρέχοντος έτους ότι εξακολουθεί να βρίσκεται σε καλό δρόμο για την κυκλοφορία του GTA 6, όπως είχε προγραμματιστεί το φθινόπωρο του 2025.

Για όσους δεν γνωρίζουν, η Rockstar Games κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του GTA 6 στο επίσημο κανάλι της στο YouTube τον Δεκέμβριο του 2023, το οποίο έγινε το τρίτο πιο viral βίντεο με 93 εκατομμύρια προβολές μέσα σε 24 ώρες και το τρέιλερ παιχνιδιού με τα περισσότερα likes με 8,9 εκατομμύρια προβολές.

Όταν ξεκινάει το τρέιλερ, μπορεί κανείς να δει τη Λουτσία, την πρώτη γυναίκα πρωταγωνίστρια του franchise που μπορεί να παίξει, σε μια φυλακή. Μόλις βγει από τη φυλακή, διαπράττει εγκλήματα με τον άνδρα συνεργό της στο Bonnie και στο στυλ του Clyde στο Vice City. Το GTA 6 αναμένεται να κατευθυνθεί στην πολιτεία Λεωνίδα, όπου βρίσκονται οι γεμάτοι νέον δρόμοι του Vice City και όχι μόνο, με ηλιοβασιλέματα, παραλίες και γιοτ.

Το GTA 6 θα κυκλοφορήσει σε PlayStation 5 (PS5), Xbox Series S|X και PC.