Οι 5 κορυφαίες εφαρμογές της εβδομάδας: Trippr, Children of Morta και άλλα!

0
9
© nextpit

Θέλετε να βελτιώσετε την εμπειρία του smartphone σας με μερικές συναρπαστικές νέες βελτιώσεις; Βουτήξτε στη σφαίρα των καινοτόμων εφαρμογών! Είτε αναζητάτε ένα διασκεδαστικό παιχνίδι είτε ένα χρήσιμο εργαλείο παραγωγικότητας, έχουμε επιλέξει μια επιλογή από πέντε εξαιρετικές εφαρμογές και παιχνίδια, όλα εξονυχιστικά δοκιμασμένα σε συσκευές Android και iOS. Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι οι επιλογές μας τηρούν τα αυστηρά ποιοτικά μας κριτήρια.

Το Children of Morta είναι ένα RPG ειδικής δράσης όπου δεν ελέγχετε μόνο έναν πρωταρχικό χαρακτήρα, αλλά μια ολόκληρη οικογένεια ηρώων. Σκεφτείτε τους Incredibles σε διαφορετική εποχή και έχετε την εικόνα. Το Codenames είναι ένα αγαπημένο παιχνίδι συσχέτισης λέξεων που διατίθεται τώρα στην κινητή συσκευή σας, που σας επιτρέπει να φορέσετε το σκεπτικό σας για να αποκρυπτογραφήσετε στοιχεία και να λύσετε παζλ.

Το Trippr είναι μια άλλη συνοδευτική εφαρμογή ταξιδιού που ελπίζουμε ότι θα διευκολύνει τα ταξίδια σας βοηθώντας σας να οργανώσετε το ταξίδι σας. Το MindFi είναι μια εφαρμογή που σας βοηθά να εκπαιδεύσετε το μυαλό σας ώστε να είναι πιο ανθεκτικό. Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, το AInput θέλει να σας βοηθήσει να είστε καλύτερος συγγραφέας όταν στέλνετε μηνύματα, παρέχοντάς σας έτσι επιλογές για να εμπλουτίσετε το λεξιλόγιό σας.

Η συντακτική μας ομάδα έχει αξιολογήσει κάθε εφαρμογή που παρουσιάζεται σε αυτήν τη συλλογή, διασφαλίζοντας ότι δεν υπάρχουν ενοχλητικές μικροσυναλλαγές και ενοχλητικές διαφημίσεις. Εάν επιθυμείτε να εξερευνήσετε πραγματικά δωρεάν εφαρμογές και παιχνίδια, φροντίστε να ανατρέξετε στο άρθρο μας “Δωρεάν εφαρμογές της εβδομάδας”, το οποίο ενημερώνουμε δύο φορές κάθε εβδομάδα!

Children of Morta (Android & iOS)

Δεν θέλετε να ρίξετε κάποιο σοβαρό νόμισμα για το τελευταίο πακέτο επέκτασης του Diablo IV, το Vessel of Hatred; Καλά νέα λοιπόν, καθώς υπάρχουν τα Children of Morta. Αυτό το RPG δράσης συνοδεύεται από μια αξιοπρεπή ιστορία για εκκίνηση. Λατρεύω τα παλιάς σχολής pixelized γραφικά που είναι απαλά. Το καλύτερο από όλα, δεν χρειάζεται να παίξω με έναν μόνο χαρακτήρα, αλλά με όλη την οικογένεια να ασχοληθώ.

Πραγματικά προσφέρει πολλά χρήματα για τα χρήματα, λαμβάνοντας υπόψη τη συμπερίληψη ενός DLC, των Ancient Spirits και των Paws and Claws. Ανυπομονώ επίσης για το πώς θα έρθει μια ενημέρωση στο μέλλον που θα εισάγει το online co-op gameplay. Αυτό θα πρέπει να είναι ένα αστείο, απολαμβάνοντας τον τίτλο με άλλους φίλους.

Περιττό να πούμε ότι με 7 διαφορετικούς χαρακτήρες για εναλλαγή μεταξύ τους, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τη δημιουργικότητα και τις ικανότητές σας για να μεγιστοποιήσετε τις αντίστοιχες ικανότητές τους για να σας βοηθήσουν να ξεφύγετε από δύσκολα σημεία κατά καιρούς. Όλοι τους έχουν μοναδικές προσωπικότητες που αξίζει να εξερευνήσετε.

  • Τιμή: 9,99 $ / Διαφήμιση: Καμία / Αγορές εντός εφαρμογής: Κανένα / Απαιτείται λογαριασμός: Ναι

Ενώ τα χειριστήρια έχουν ανανεωθεί για να προσφέρουν μια εμπειρία φιλική προς τα κινητά, προσωπικά προτιμώ να παίζω με ένα συνδεδεμένο φυσικό χειριστήριο. Τίποτα δεν ξεπερνά αυτό όταν πρόκειται για gaming, καθώς η απτική ανατροφοδότηση είναι πολύ σημαντική για μένα. Πείτε με old-school, αλλά είμαι εντάξει με αυτό.

Κωδικές ονομασίες (Android & iOS)

Σας αρέσουν οι παράνομες δουλειές που απαιτούν από εσάς να σκέφτεστε σκληρά και γρήγορα; Αν ναι, το Codenames είναι το ιδανικό παιχνίδι για εσάς. Είναι ένα παιχνίδι συσχέτισης λέξεων, όπου σας παρουσιάζονται μονολεκτικές ενδείξεις από τον αρχηγό κατασκόπων σας. Από εκεί και πέρα, εξαρτάται από εσάς να αποκρυπτογραφήσετε ποιο είναι το μήνυμα, για να επικοινωνήσετε με όλους τους πράκτορες σας σε μια κούρσα ενάντια στο χρόνο πριν σας κερδίσει η αντίπαλη ομάδα.

Αυτή είναι μια ασύγχρονη εμπειρία πολλών παικτών, που απαιτεί να ξεπεράσετε την αντίπαλη ομάδα για να βγείτε νικητής. Είναι πάντα ωραίο να έχεις έναν εξίσου επιδέξιο εχθρό για μέγιστη διασκέδαση γιατί το παιχνίδι θα κρέμεται πάντα στην κόψη του μαχαιριού. Το γεγονός ότι αυτό το παιχνίδι έχει γίνει πλέον ψηφιακό παρέχει χιλιάδες νέες θεματικές λέξεις.

Μου αρέσει το πώς λειτουργεί το παγκόσμιο σύστημα αντιστοίχισης καθώς παρέχει μια υγιή αίσθηση ανταγωνισμού. Βασικά, αυτό είναι ένα παιχνίδι που ανταμείβει τον παίκτη. Με άλλα λόγια, όσο περισσότερο παίζετε ολοκληρώνοντας εργασίες, θα αποκτάτε πρόσβαση σε διάφορες πτυχές του παιχνιδιού.

  • Τιμή: 4,99 $ / Διαφήμιση: Καμία / Αγορές εντός εφαρμογής: Κανένα / Απαιτείται λογαριασμός: Ναι

Με άλλα λόγια, υπάρχει πολύ υψηλός βαθμός δυνατότητας αναπαραγωγής σε αυτό το παιχνίδι. Σχεδόν άπειρο, αν θέλετε. Μου αρέσει επίσης το πώς το σύστημα της κριτικής επιτροπής βοηθάει τα πράγματα να είναι ομοιόμορφα, αν υποθέσουμε ότι μια λέξη που δεν υπάρχει σε ένα λεξικό μπορεί να ψηφιστεί ως αποδεκτή. Το καλύτερο μέρος; Μόλις φτάσετε αρκετά υψηλό επίπεδο, μπορείτε να βοηθήσετε να ψηφίσετε στην κριτική επιτροπή!

Trippr (Android & iOS)

Αγαπάτε τα ταξίδια; Εάν ναι, ίσως θέλετε να αποκτήσετε μια εφαρμογή προγραμματισμού ταξιδιού. Το Trippr, όσο απλό ακούγεται, είναι μια τέτοια εφαρμογή που ελπίζουμε να κάνει τα ταξίδια σας πιο οργανωμένα. Ξεκινάτε πληκτρολογώντας μια τοποθεσία στην οποία θέλετε να πάτε και από εκεί μπορείτε να επιλέξετε από διάφορες κατηγορίες όπως τοπικές εμπειρίες, φαγητό, ποτά και ψώνια, κρυμμένα πετράδια, αθλήματα, τέχνες και πολιτισμός, η λίστα συνεχίζεται . Κάθε τμήμα θα υποδιαιρεθεί περαιτέρω σε διάφορες υποκατηγορίες.

Επιλέγοντας οποιαδήποτε από τις υποκατηγορίες, η εφαρμογή θα λειτουργεί σε προτάσεις με την αντίστοιχη περιγραφή τους. Μπορείτε να επιλέξετε να προσθέσετε σελιδοδείκτες σε ορισμένα από αυτά τα μέρη για μελλοντική αναφορά σε μια λίστα επιθυμιών ή να κατευθυνθείτε απευθείας εκεί. Βρήκα ότι η εφαρμογή φορτώνει τις πληροφορίες μάλλον αργά, αλλά αυτά τα ζητήματα βελτιστοποίησης είναι πιθανότατα παρόντα, επειδή αυτό είναι ένα έργο σε εξέλιξη.

Η διεπαφή χρήστη είναι καθαρή και απλή και υπάρχει ένδειξη ότι οι μελλοντικές εκδόσεις θα ενσωματώνουν πιστώσεις εντός εφαρμογής που θα χρησιμοποιούνται για την εκτέλεση εργασιών. Θα ήθελα να περιλαμβάνεται ένας προγραμματιστής δρομολογίων, αλλά ίσως αυτό θα εμφανιστεί μόνο σε επόμενες επαναλήψεις.

  • Τιμή: Δωρεάν / Διαφήμιση: Καμία / Αγορές εντός εφαρμογής: Καμία / Απαιτείται λογαριασμός: Ναι
Κορυφαίες 5 εφαρμογές - Trippr

Το Trippr παρέχει τοπικές συστάσεις για να σας βοηθήσει να απολαύσετε την πόλη σαν ντόπιοι. / © nextpit

Λάβετε υπόψη ότι το Trippr βρίσκεται ακόμα στα πολύ αρχικά στάδια ανάπτυξής του και, ενώ είναι λειτουργικό, μπορεί να μην είναι τόσο κομψό όσο θα περιμένατε από μια εφαρμογή επί πληρωμή. Ωστόσο, είναι μια πολύ αξιέπαινη προσπάθεια, γι’ αυτό και την απαρίθμησα εδώ και το καλύτερο από όλα είναι ότι το Trippr είναι δωρεάν! Τι άλλο μπορείτε να ζητήσετε; Νέες λειτουργίες θα προστίθενται σε εβδομαδιαία βάση, επομένως να ελέγχετε συχνά την εφαρμογή και να την ενημερώνετε.

MindFi: Mind Fitness για όλους (Android & iOS)

Α, άλλη μια μέρα, άλλη μια εφαρμογή ευεξίας. Είναι αυτονόητο ότι πολλοί άνθρωποι βρίσκονται τώρα υπό τεράστια ψυχική πίεση και πίεση λόγω της φύσης του τρόπου ζωής τους και σε μεγάλο βαθμό της εργασίας. Το MindFi είναι μια τέτοια εφαρμογή ευεξίας που θα σας ζητήσει να απαντήσετε σε όλες τις σχετικές ερωτήσεις, ώστε η εφαρμογή να προσαρμόσει τις δυνατότητες και τις λειτουργίες της για εσάς.

Στη συνέχεια, μπορείτε να το χρησιμοποιείτε μέρα με τη μέρα, ενημερώνοντας την εφαρμογή με το πώς αισθάνεστε σήμερα. Από ασκήσεις αναπνοής έως χρονόμετρα εστίασης, αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει να απολαμβάνετε όλα τα οφέλη. Μπορείτε επίσης να αξιολογήσετε την τρέχουσα κατάσταση του μυαλού σας απαντώντας σε διάφορες ερωτήσεις. Φυσικά, όλα αυτά δεν θα είναι τίποτα αν δεν είστε ειλικρινείς με τις απαντήσεις.

Μου αρέσει επίσης η πτυχή της κοινότητας αυτής της εφαρμογής, που μου επιτρέπει να έρθω σε επαφή με άλλους που μπορεί να βρίσκονται στο ίδιο headspace και στο ίδιο συναισθηματικό φάσμα που βρίσκομαι αυτήν τη στιγμή. Η ζωή είναι, τελικά, ένα ταξίδι που δεν πρέπει ποτέ να ταξιδεύει μόνος και είναι ωραίο να βλέπω μια εφαρμογή να με βοηθά να κινούμαι μαζί με άλλους ομοϊδεάτες.

  • Τιμή: Δωρεάν / Διαφήμιση: Καμία / Αγορές εντός εφαρμογής: Ναι (5,99 $ — 174,99 $) / Απαιτείται λογαριασμός: Ναι
Κορυφαίες 5 εφαρμογές - MindFi

Το MindFi σάς βοηθά να φέρετε το μυαλό σας σε κορυφαία κατάσταση για να χειριστείτε οτιδήποτε βρεθεί στο δρόμο σας. / © nextpit

Η ιδέα να καταγράφω την πρόοδό μου με την ανάπτυξη ενός δέντρου είναι επίσης ελκυστική, καθώς κάθε συνεδρία θα προσθέτει περισσότερη ανάπτυξη σε αντίθεση με απλά γραφήματα ή τετραγωνίδια. Αυτή η σύνδεση, αν και ψηφιακής φύσης, είναι πάντα μια υπέροχη οπτική εικόνα της προόδου και της προσωπικής μου ανάπτυξης.

AInput (Android)

Έχετε βρεθεί ποτέ σε μια κατάσταση όπου η γάτα σας πήρε τη γλώσσα; Λοιπόν, το AInput είναι εδώ για να βοηθήσει. Βασικά, όποτε θέλετε να απαντήσετε σε ένα μήνυμα, δημιουργήστε το με αυτήν την εφαρμογή με διάφορες μορφές, όπως Flirty, Funny, GenZ, Excited, Lyrical και πολλά άλλα. Βοηθά πραγματικά να σπάσουν τα εμπόδια όταν επικοινωνείτε με ένα άτομο Gen Z στην άλλη άκρη.

Αυτήν τη στιγμή, αυτή η εφαρμογή μπορεί να ενεργοποιηθεί σε πολλές εφαρμογές ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων, από WhatsApp έως WhatsApp Business, Instagram, Bumble και Tinder. Είναι επίσης πειραματικό στο Messenger.

  • Τιμή: Δωρεάν / Διαφήμιση: Ναι / Αγορές εντός εφαρμογής: Ναι / Απαιτείται λογαριασμός: Όχι
Κορυφαίες 5 εφαρμογές - AInput

Το AInput σάς βοηθά να χρησιμοποιείτε τις σωστές λέξεις στις απαντήσεις στα μηνύματά σας. / © nextpit

Σημειώστε ότι υπάρχουν διακριτικά για να χρησιμοποιήσετε το AInput, κάτι που είναι απολύτως λογικό. Τελικά, πώς αλλιώς οι προγραμματιστές θα βάλουν φαγητό στο τραπέζι; Κάθε απάντηση και επανεγγραφή AI χρησιμοποιεί ένα σύστημα διακριτικών για τη διαχείριση των αιτημάτων. Εκτός από αυτό, κάθε επιλογή τόνου για απαντήσεις ή επανεγγραφές τεχνητής νοημοσύνης κοστίζει επίσης ένα άλλο διακριτικό, επομένως ξοδέψτε τα κουπόνια σας με σύνεση. Οι δωρεάν πτυχές αυτής της εφαρμογής είναι το AI Chat και η Αναζήτηση Ιστού.

Για όσους ανησυχούν για την ιδιωτικότητά σας, μην ανησυχείτε. Το AInput ισχυρίζεται ότι τα μηνύματα και οι δημιουργούμενες απαντήσεις δεν αποθηκεύονται ποτέ στον διακομιστή του και μόνο αυτά τα μηνύματα που είναι ορατά στην οθόνη θα χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία δημιουργικών απαντήσεων εν κινήσει.

Αυτό είναι όλο, παιδιά! Ελπίζουμε να έχετε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο προτού κοινοποιήσουμε την επόμενη έκδοση των Top 5 Εφαρμογών της Εβδομάδας.