Το Google Pixel 6a αποκαλύφθηκε στο unboxing: Αυτά τα μυστικά έχουν βγει!

0
143

© NextPit

Αν και η Google έχει ήδη ανακοινώσει επίσημα το επερχόμενο Pixel 6a, σημαντικά χαρακτηριστικά παραμένουν άγνωστα. Ωστόσο, τώρα εμφανίστηκε ένα βίντεο στο YouTube στο οποίο το τηλέφωνο παρουσιάζεται αναλυτικά σε ένα unboxing. Μπορούμε να απαντήσουμε στις πιο σημαντικές ανοιχτές ερωτήσεις σχετικά με τη μαλαισιανή έκδοση του νέου midranger.

  • Το Malaysian Pixel 6a παρουσιάζεται αναλυτικά σε βίντεο unboxing
  • Το τηλέφωνο έρχεται χωρίς υποδοχή ακουστικών και τροφοδοτικό …
  • … αλλά με καλύτερο αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων

Το Google Pixel 6a είχε ήδη αποκαλυφθεί επίσημα στο Google I/O τον Μάιο. Οι θαυμαστές της Google με μικρότερο προϋπολογισμό θα μπορούσαν ήδη να αναπνεύσουν ανακούφιση, γιατί σε αντίθεση με το Pixel 5a, ο μικρός αδερφός των Pixel 6 και Pixel 6 Pro θα κυκλοφορήσει σε όλο τον κόσμο – και χάρη σε αυτό, έχουμε μια πρώτη ματιά σήμερα.

Αν και είχαμε ήδη τη δυνατότητα να δούμε τις πρώτες φωτογραφίες, η Google άφησε επίσης πολλά ερωτήματα αναπάντητα. Ωστόσο, μια μεταφόρτωση στο YouTube βάζει μια ακτίνα στον τροχό του κατασκευαστή.

Ο YouTuber Fazli Halim πήρε μια μαλαισιανή έκδοση του Pixel 6 και ξεκουμπώθηκε το τηλέφωνο μπροστά στην κάμερα. Στο unboxing, όχι μόνο βλέπουμε το γνωστό σχέδιο των μεγάλων αδερφών, αλλά μπορούμε να απαντήσουμε και σε μερικές αναπάντητα ερωτήματα.

Αυτό είναι που γνωρίζουμε τώρα για το Pixel 6a

Το τηλέφωνο μεσαίας κατηγορίας της Google θα διατίθεται χωρίς μετασχηματιστή ρεύματος στο κουτί, σύμφωνα με την οικογενειακή παράδοση. Ωστόσο, η εύρεση ενός συμβατού φορτιστή δεν θα είναι μεγάλο πρόβλημα – επειδή η Google εξοπλίζει το φθηνότερο Pixel με αρκετά αδύναμη Γρήγορη Φόρτιση. Το πολύ 18 watt είναι δυνατό, σύμφωνα με τον Halim στο βίντεό του.

Google Pixel 6 Pro

Η γραμμή κάμερας του Pixel 6a λέγεται ότι είναι λίγο λιγότερο έντονη. / © NextPit

Η Google παραλείπει επίσης την υποδοχή ακουστικών 3,5 χιλιοστών και μειώνει το μέγεθος της γραμμής της κάμερας στο πίσω μέρος. Με το “Visor”, η Google παρουσίασε μια νέα τοποθέτηση για τις ισχυρές κάμερες στα μοντέλα Pixel της. Αν και η σχεδίαση είναι ιδιαίτερα πολωτική, αποδείχθηκε αρκετά κατάλληλη για καθημερινή χρήση στις κριτικές μας για τα Pixel 6 και Pixel 6 Pro (κριτική). Ένα άλλο μεγάλο πλεονέκτημα του Pixel 6a: Το τηλέφωνο δεν κουνιέται όταν το βάζετε στο τραπέζι.

Γνωρίζουμε ήδη περίπου πότε θα κυκλοφορήσει το Pixel 6a: Το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα της Google υπόσχεται ένα λανσάρισμα αυτό το καλοκαίρι – έτσι δεν χρειάζεται να περιμένουμε πολύ περισσότερο. Έτσι, εάν έχετε ήδη διαθέσει 449 δολάρια, μπορείτε να αγοράσετε απευθείας τη συσκευή όταν κυκλοφορήσει. Γνωρίζαμε ήδη την επίσημη τιμή πριν από το τελευταίο unboxing.

Το Pixel 6a χωρίς υποδοχή ακουστικών δεν θα σας ενδιαφέρει; Επιτρέψτε μου να μάθω στα σχόλια!