Το Gmail της Google αποκτά δύο νέες δυνατότητες AI Gemini

0
13

Την Τρίτη, η Google ανακοίνωσε ότι είχε προσθέσει δύο νέες λειτουργίες με τεχνητή νοημοσύνη Gemini στις ενημερώσεις του Gmail, οι οποίες είναι πλέον διαθέσιμες για τους χρήστες του Gmail στον ιστό, στο Android και στο iOS. Αυτές οι λειτουργίες Gemini AI θα βοηθήσουν τους χρήστες του Gmail να βελτιώσουν τα πρόχειρα email τους ακόμα πιο γρήγορα.

Σε ένα Google Workspace ανάρτηση ιστολογίου την Τρίτηη εταιρεία είπε ότι οι δύο νέες δυνατότητες Gemini για το Gmail έχουν χτιστεί πάνω στα δημοφιλή τους Βοηθήστε με να γράψω τη δυνατότητα και το πρόσφατα κυκλοφόρησε λειτουργία σύνοψης στην εφαρμογή Gmail για κινητά.

Ας ρίξουμε μια ματιά στις δύο νέες δυνατότητες “Βοηθήστε με να γράφω” στο Gmail που υποστηρίζονται από AI:

Το Gmail της Google αποκτά δύο νέες δυνατότητες AI Gemini
Πιστώσεις εικόνας: Google

POLISH: Η νέα πολωνική επιλογή είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για όσους γράφουν συνήθως πρόχειρες σημειώσεις σε ένα προσχέδιο. Αυτή η επιλογή μπορεί να μετατρέψει το ακατέργαστο περιεχόμενο σε ένα εντελώς επίσημο ή πιο περίπλοκο προσχέδιο, έτοιμο να το ελέγξετε με ένα κλικ. Επιπλέον, αυτή η λειτουργία συνοδεύεται από επιλογές όπως Επισημοποίηση, Επεξεργασία και Συντόμευση. Η επιλογή Πολωνίας είναι διαθέσιμη σε πλατφόρμες ιστού, Android και iOS.

ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ: Η Google έχει επίσης εισαγάγει συντομεύσεις για το “Help me write” και το “Refine my draft” σε συσκευές Android και iOS. Για παράδειγμα, εάν χρησιμοποιείτε το Gmail σε συσκευή iOS ή Android και το πρόχειρο του email είναι κενό, η συντόμευση “Βοηθήστε με να γράψω” θα εμφανιστεί στο σώμα του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Όταν επιλεγεί, αυτή η συντόμευση θα ανοίξει την πλήρη εμπειρία Βοηθήστε με να γράψω.

Από την άλλη πλευρά, η συντόμευση “Βελτιώστε το πρόχειρό μου” θα εμφανιστεί όταν υπάρχουν 12+ λέξεις σε ένα πρόχειρο email. Αυτή η συντόμευση θα εμφανίζεται κάτω από το περιεχόμενο του email για να προτείνει επιλογές, όπως Πολωνικά, Επισημοποίηση, Επεξεργασία, Συντόμευση του προχείρου ή Γράψτε ένα νέο πρόχειρο. Η σάρωση προς τα δεξιά στη συντόμευση “Βελτιώστε το πρόχειρό μου” θα ενεργοποιήσει αυτό το μενού που περιέχει τις προαναφερθείσες επιλογές. Η Google λέει ότι αυτή η λειτουργία συντόμευσης είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή και δεν μπορεί να απενεργοποιηθεί.

Η νέα λειτουργία και οι συντομεύσεις περιορίζονται στους πελάτες του Google Workspace που έχουν εγγραφεί στο πρόσθετο Gemini Business and Enterprise, στο πρόσθετο Gemini Education and Education Premium, καθώς και στο πρόγραμμα Google One AI Premium.