Το Galaxy Z Fold 6 θα μπορούσε να αποκτήσει μια «σούπερ» λεπτή κατασκευή από τιτάνιο

0
12
© nextpit

Φαίνεται ότι δεν λείπουν οι φήμες για το Galaxy Z Fold 6 τον τελευταίο καιρό. Μετά την αναφερόμενη διαμόρφωση κάμερας του αναδιπλούμενου smartphone επόμενης γενιάς της Samsung, εμφανίστηκαν επίσης βασικές προδιαγραφές της συσκευής που τώρα δείχνουν ριζικές αλλαγές υλικού σε σχέση με το Galaxy Z Fold 5 (ανασκόπηση).

Samsung Galaxy Z Fold 6 μορφής και κατασκευής

Αυτές οι νέες λεπτομέρειες προέρχονται από τον βιετναμέζο διαρρήκτη ChunVN, ο οποίος ήταν επίσης συχνή πηγή ειδήσεων εμπιστευτικών πληροφοριών τα τελευταία χρόνια σχετικά με οτιδήποτε σχετίζεται με κινεζικές μάρκες κινητών. Σύμφωνα με μη κατονομαζόμενες πηγές του, το Galaxy Z Fold 6 αναμένεται να διαθέτει μια νέα αναλογία διαστάσεων που πιθανότατα θα είναι ελαφρώς ευρύτερη και πιο κοντά σε αυτήν του Galaxy S24 Ultra (κριτική).

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το σχήμα του Galaxy Z Fold 6 θα αντικατοπτρίζει την τρέχουσα ναυαρχίδα της Νότιας Κορέας σε σχήμα τούβλου. Αναφέρθηκε πέρυσι ότι το πτυσσόμενο μπορεί να είναι πιο κουτί και να έχει αιχμηρές άκρες.

Samsung Galaxy Z Fold 6

Μια υποτιθέμενη μακέτα Samsung Galaxy Z Fold 6 που δείχνει τον ευρύτερο λόγο διαστάσεων. / © X/u/IceUniverse

Η πιο αξιοσημείωτη αλλαγή που αναφέρθηκε, ωστόσο, είναι πώς το Galaxy Z Fold 6 θα χρησιμοποιεί τιτάνιο για το σκελετό του, παρόμοιο με το Galaxy S24 Ultra. Αυτό λέγεται ότι έχει ως αποτέλεσμα την πιο λεπτή και ελαφρύτερη μορφή σε σύγκριση με τον προκάτοχό του, κάτι που εικάζεται ως προτεραιότητα της Samsung.

Είναι εύκολο να αποκτήσετε σταθερό κράτημα του Galaxy S24 Ultra.

Το Samsung Galaxy S24 Ultra είναι χτισμένο σε πλαίσιο από τιτάνιο που προσφέρει καλή πρόσφυση με την πιο κουτιά και τις έντονες γωνίες του. / © nextpit

Επιπλέον, αυτό θα τοποθετήσει τη συσκευή στο σημάδι 11 mm όταν είναι διπλωμένη. Αυτή είναι μια τεράστια μείωση στο πάχος σε σύγκριση με τα 13,4 mm του Galaxy Z Fold 5. Όταν τοποθετηθεί απέναντι σε άλλους σημαντικούς ανταγωνιστές, το Galaxy Z Fold 6 μπορεί να ξεπεράσει ακόμη και το πάχος του OnePlus Open (αναθεώρηση) και ίσως του επερχόμενου Google Pixel Fold 2, το οποίο πρόσφατα παρουσιάστηκε και με νέο παράγοντα μορφής.

Βασικές προδιαγραφές Samsung Galaxy Z Fold 6

Άλλα ενδιαφέροντα πράγματα που αναφέρθηκαν περιλαμβάνουν τη συσκευή που τροφοδοτείται από ένα chipset Snapdragon 8 Gen 3 για Galaxy και μια μεγαλύτερη μπαταρία 4.600 mAh. Το πτυσσόμενο πτυσσόμενο Samsung του περασμένου έτους σε στιλ βιβλίου διέθετε μπαταρία 4.400 mAh η οποία δεν έχει αλλάξει από το Galaxy Z Fold 4. Υπάρχει επίσης μια βελτιωμένη UDC (κάμερα κάτω από την οθόνη) στην εσωτερική οθόνη.

Ενώ ο tipster περιέγραψε μόνο ένα σύστημα τριπλής κάμερας, ένας άλλος χρήστης, ο Yogesh Brar, πρότεινε ότι η ρύθμιση πίσω θα παραμείνει αμετάβλητη με κύριους αισθητήρες 50 MP, τηλεφακό 10 MP και εξαιρετικά ευρείς αισθητήρες 12 MP. Η ίδια πηγή έριξε επίσης περισσότερο φως στην οθόνη του καλύμματος, η οποία λέγεται ότι διαθέτει ένα ευρύτερο πάνελ 6,4 ιντσών.

Το συνηθισμένο ημερολόγιο κυκλοφοριών της Samsung τοποθετεί την επόμενη Unpacked εκδήλωση της τον Ιούλιο, όπου θα ανακοινωθούν τα Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6. Πρόσφατα φημολογήθηκε ότι η εταιρεία θα αποκαλύψει και το Galaxy Ring στην ίδια εκδήλωση.

Με βάση αυτές τις λεπτομέρειες, πιστεύετε ότι το Galaxy Z Fold 6 διαμορφώνεται ως μια πιο συναρπαστική είσοδος από τις πρόσφατες αναδιπλούμενες συσκευές της Samsung; Ανυπομονούμε να ακούσουμε τις απαντήσεις σας.