Το Galaxy Watch FE μπορεί να είναι πολύ φθηνότερο από το ρολόι 6

0
13
© nextpit

Εκτός από το Galaxy Watch 7 που θα παρουσιαστεί στην εκδήλωση Unpacked τον Ιούλιο, η Samsung φημολογείται επίσης ότι θα κυκλοφορήσει το πρώτο Galaxy Watch με το σήμα FE. Οι διαρροές συνεχίζονται επίσης, με την τελευταία να είναι μια καταχώριση της Amazon, που αποκαλύπτει την τιμή του smartwatch και την πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας του.

Samsung Galaxy Watch FE τιμή

Όπως εντοπίστηκε από το Ytechb (μέσω GSMArena), η καταχώριση προέρχεται από την ίδια την Amazon, συμπεριλαμβανομένης της τιμής του υποτιθέμενου Galaxy Watch FE. Βασικά, θα πωλείται στην Ιταλία με τιμή 199 ευρώ ανά ποπ και πιθανότατα θα διατηρήσει την ίδια τιμή και σε άλλες ευρωπαϊκές αγορές.

Είναι ασφαλές να υποθέσουμε ότι το smartwatch θα έχει τιμή 199 $ στις ΗΠΑ. Ωστόσο, είναι επίσης δυνατό να είναι φθηνότερο στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε άλλες χώρες, λαμβάνοντας υπόψη τον τρόπο με τον οποίο η δομή τιμών της Samsung για τις συσκευές της στην ΕΕ έχει ιστορικά διογκωθεί.

Υποτιθέμενη τιμή και κυκλοφορία Samsung Galaxy Watch FE

Μια καταχώριση της Amazon διαρρέει την τιμή και την ημερομηνία κυκλοφορίας του Samsung Galaxy Watch FE. / © Amazon Ιταλίας / Ytechb

Ανεξάρτητα από αυτό, αυτό καθιστά το Galaxy Watch FE σημαντικά φθηνότερο από το βασικό Galaxy Watch 6 (κριτική) στα 299 $. Και πάλι, το τρέχον ναυαρχίδα smartwatch λαμβάνει εκπτώσεις σε τακτική βάση, ακόμη και έως και 199 $. Ως εκ τούτου, παραμένει ασαφές πώς η Samsung θα τοποθετήσει το Galaxy Watch FE μόλις είναι διαθέσιμο.

Ημερομηνία κυκλοφορίας Samsung Galaxy Watch FE

Περισσότερο από την τιμή, η λίστα ανέφερε ότι οι προπαραγγελίες του Galaxy Watch FE θα αποστέλλονται από τις 24 Ιουνίου. Αυτό προσθέτει κάποια αξιοπιστία στην ανακοίνωση που θα μπορούσε να γίνει πριν από αυτήν την ημερομηνία αντί να παρουσιαστεί μαζί με το Galaxy Watch 7 την επόμενη μήνας.

Επιπλέον, συμπεριλήφθηκαν και άλλες ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες, όπως η φορητή συσκευή που έφτασε σε μαύρο, ασημί και ροζ φινιρίσματα. Περιέγραψε επίσης το βάρος της συσκευής, ανατρέποντας τη ζυγαριά στα 26,6 γραμμάρια με διαστάσεις 40 x 10 x 39 mm.

Το Samsung Galaxy FE αποδίδει σε μαύρο, ασημί/μπλε και ροζ

Το Galaxy FE της Samsung φαίνεται να είναι πανομοιότυπο με το Galaxy Watch 4 σε ανεπίσημες αποδόσεις. / © X/u/Sudanshu1414

Με βάση προηγούμενες αναφορές, το Galaxy Watch FE διαφημιζόταν ότι είναι ένα μετονομασμένο Galaxy Watch 4 και διαθέτει μια στρογγυλή οθόνη OLED 1,2 ιντσών που περιβάλλεται από ένα παχύ πλαίσιο με πλαίσιο αλουμινίου και πιστοποιήσεις IP68 και στρατιωτικής ποιότητας. Κάτω από την κουκούλα, το έξυπνο ρολόι τροφοδοτείται από επεξεργαστή W920 και συνοδεύεται από μπαταρία 247 mAh με 30 ώρες ονομαστικής διάρκειας μπαταρίας, επιπλέον της δυνατότητας ασύρματης φόρτισης.

Πιστεύετε ότι το Galaxy Watch 4 θα εξακολουθούσε να είναι μια πρακτική επιλογή σήμερα, γνωρίζοντας ότι το υλικό είναι παλιό; Ας συζητήσουμε τις απαντήσεις σας στα σχόλια.

Μέσω: GSMArena
Πηγή:
Ytechb, Sudhanshu1414 στο X