Πώς να προσαρμόσετε τη λειτουργικότητα των Airpods στο iPhone

0
128
Πώς να προσαρμόσετε τη λειτουργικότητα των Airpods στο iPhone

Ας ρίξουμε μια ματιά στη μέθοδο προσαρμογής των λειτουργιών των Airpods στο iPhone σας χρησιμοποιώντας τις ενσωματωμένες ρυθμίσεις του iPhone σας που θα σας επιτρέψουν να αλλάξετε την προεπιλεγμένη λειτουργία των κουμπιών, ώστε να μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις σύμφωνα με την επιθυμία σας. Ρίξτε λοιπόν μια ματιά στον πλήρη οδηγό που συζητείται παρακάτω για να προχωρήσετε.

Την προηγούμενη μέρα χρησιμοποιούσα τα Airpods μου με το iPhone X μου, τότε συνειδητοποιώ ότι θα ήταν καλύτερα αν μπορώ να προσαρμόσω τη λειτουργία του κουμπιού, ώστε να έχω πρόσβαση στις ρυθμίσεις μουσικής και κλήσεων με άλλο τρόπο. Αλλά δεν ήξερα αν ήταν δυνατό ή όχι, έτσι άρχισα να εξερευνώ τις ρυθμίσεις των Airpods στο iPhone και μετά δεν παρατήρησα τίποτα που να με βοήθησε να το κάνω αυτό. Στη συνέχεια, έψαξα στο Διαδίκτυο και ερεύνησα για το ίδιο και, στη συνέχεια, βρήκα μια μέθοδο που με βοήθησε να τροποποιήσω τη λειτουργικότητα των Airpods. Και δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε κανένα από τα εργαλεία τρίτων, καθώς το μόνο πράγμα ήταν η πρόσβαση σε ορισμένες ρυθμίσεις Bluetooth και στη συνέχεια μπορείτε να αλλάξετε τη λειτουργικότητα. Αυτός είναι ο μόνος λόγος που γράφω αυτό το άρθρο καθώς άλλοι χρήστες που χρησιμοποιούν Airpods μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτήν τη μέθοδο για να προσαρμόσουν τη λειτουργικότητα του Airpods τους. Και μπορείτε να το κάνετε αυτό σε μόλις 30 δευτερόλεπτα, Ναι κυριολεκτικά σε 30 δευτερόλεπτα. Λοιπόν, ο οδηγός είναι παρακάτω και τον κάνω αρκετά απλό με τα κατάλληλα στιγμιότυπα οθόνης, ώστε ο καθένας να μπορεί να το εφαρμόσει. Ρίξτε λοιπόν μια ματιά στον πλήρη οδηγό που συζητείται παρακάτω για να προχωρήσετε.

Διαβάστε επίσης: Οι 10 καλύτερες ρυθμίσεις iPhone που μπορείτε να αλλάξετε με το Siri

Πώς να προσαρμόσετε τη λειτουργικότητα των Airpods στο iPhone

Η μέθοδος είναι αρκετά απλή και απλή, καθώς χρειάζεται απλώς πρόσβαση στις ρυθμίσεις της συσκευής Bluetooth, όπως τα Airpods σας είναι συνδεδεμένα μέσω Bluetooth και μπορείτε να ελέγξετε αυτές τις ρυθμίσεις ακριβώς πάνω από τις ρυθμίσεις Bluetooth του iPhone σας. Ακολουθήστε λοιπόν τα παρακάτω βήματα για να προχωρήσετε.

Διαβάστε επίσης: Πώς να χρησιμοποιήσετε το iOS 11 New File Manager στο iPhone σας

Βήματα για την προσαρμογή της λειτουργικότητας των Airpods στο iPhone

#1, Πρώτα απ ‘όλα, βεβαιωθείτε ότι τα Airpods σας είναι συνδεδεμένα στο iPhone σας, καθώς μπορείτε να έχετε πρόσβαση στις ρυθμίσεις μόνο όταν τα Airpods είναι συνδεδεμένα στη συσκευή σας.

#2 Τώρα κάντε κλικ στις Ρυθμίσεις του iPhone σας και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Bluetooth για να περιηγηθείτε στη συνδεδεμένη συσκευή Bluetooth.

#3 Τώρα θα δείτε τα Airpods που έχετε συνδέσει στη συσκευή σας, απλά πρέπει να πατήσετε στο εικονίδιο πληροφοριών εκεί μπροστά από το Airpod, καθώς πατώντας σε αυτό θα περιηγηθείτε σε όλες τις εσωτερικές ρυθμίσεις των Airpod.

Πώς να προσαρμόσετε τη λειτουργικότητα των Airpods στο iPhone
Πώς να προσαρμόσετε τη λειτουργικότητα των Airpods στο iPhone

#4 Τώρα θα δείτε όλες τις ρυθμίσεις που μπορείτε να αλλάξετε, όπως αν θέλετε να προσαρμόσετε τη λειτουργία του αριστερού κουμπιού των Airpods σας, μετά μπορείτε να κάνετε δεξί κλικ στην αριστερή επιλογή και θα δείτε τη λίστα με τις επιλογές που μπορείτε να αλλάξετε και ομοίως μπορείτε να το αλλάξετε για το δεξί κουμπί.

Πώς να προσαρμόσετε τη λειτουργικότητα των Airpods στο iPhone
Πώς να προσαρμόσετε τη λειτουργικότητα των Airpods στο iPhone

#5 Μπορείτε επίσης να αλλάξετε τη λειτουργία του μικροφώνου και την αυτόματη ανίχνευση αυτιού κλπ εκεί σύμφωνα με την επιθυμία σας.

#6 Αυτό είναι που τελειώσατε, τώρα έχετε πρόσβαση στις ρυθμίσεις του Airpods που ίσως δεν γνωρίζατε.

Διαβάστε επίσης: Πώς να κατεβάσετε επί πληρωμή εφαρμογές iPhone δωρεάν χωρίς Jailbreak

Έτσι, ο παραπάνω οδηγός αφορούσε το Πώς να προσαρμόσετε τη λειτουργικότητα των Airpods στο iPhone. Χρησιμοποιήστε τον οδηγό και μπορείτε εύκολα να αποκτήσετε πρόσβαση σε ορισμένες εσωτερικές ρυθμίσεις όπου μπορείτε να προσαρμόσετε τη βασική λειτουργία του iPhone σας σύμφωνα με την επιθυμία σας και αυτό σε λίγα δευτερόλεπτα χωρίς να χρησιμοποιήσετε καμία εφαρμογή . Ελπίζω να σας αρέσει ο οδηγός, μοιραστείτε τον και με άλλους και αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω εάν έχετε οποιεσδήποτε σχετικές απορίες με αυτό, καθώς η ομάδα Techviral θα είναι πάντα εκεί για να σας βοηθήσει στα προβλήματά σας.