Πώς να παίξετε το YouTube στο παρασκήνιο στο Android

0
109
Παίξτε YouTube στο παρασκήνιο σε Android
Παίξτε YouTube στο παρασκήνιο σε Android

Εάν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή YouTube Android για λίγο, τότε ίσως γνωρίζετε ότι η εφαρμογή δεν σας επιτρέπει να αναπαράγετε τον ήχο στο παρασκήνιο. Η επιλογή αναπαραγωγής στο παρασκήνιο είναι διαθέσιμη στις πιο δημοφιλείς εφαρμογές ροής ήχου όπως το Spotify, το SoundCloud κ.λπ.

Για να ενεργοποιηθεί η αναπαραγωγή στο παρασκήνιο, ένας χρήστης πρέπει να εγγραφεί στην premium έκδοση του YouTube. Και πάλι, η αναπαραγωγή στο παρασκήνιο του YouTube περιορίζεται μόνο σε ήχο.

Υπάρχουν πολλοί χρήστες που δεν θέλουν να αγοράσουν το YouTube Premium απλώς και μόνο για να απολαύσουν την έκδοση του YouTube μόνο για ήχο.

Έτσι, για αυτούς τους χρήστες, φέραμε ένα κόλπο που σας επιτρέπει να κάνετε ροή ήχου YouTube στο παρασκήνιο της συσκευής σας. Το καλό είναι ότι η μέθοδος λειτουργεί τόσο σε root όσο και σε μη ριζωμένες συσκευές.

Δεν θα χρειαστεί καν να εγκαταστήσετε καμία επιπλέον εφαρμογή για να ενεργοποιήσετε την αναπαραγωγή μόνο ήχου στο παρασκήνιο στο YouTube.

Βήματα για την αναπαραγωγή του YouTube στο παρασκήνιο στο Android

Έτσι, σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε έναν λεπτομερή οδηγό σχετικά με τον τρόπο αναπαραγωγής του YouTube στο παρασκήνιο σε συσκευές Android.

Βήμα 1. Πρώτα απ ‘όλα, ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησής σας Google Chrome.

Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome

Βήμα 2. Τώρα κατευθυνθείτε στο m.youtube.com και αναζητήστε το αγαπημένο σας βίντεο.

Αναζητήστε το αγαπημένο σας βίντεο

Βήμα 3. Στη σελίδα του βίντεο, πατήστε στις «τρεις οριζόντιες κουκκίδες», όπως φαίνεται στο παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης.

πατήστε στις «τρεις οριζόντιες κουκκίδες»

Βήμα 4. Στη συνέχεια, ενεργοποιήστε την επιλογή “Ιστότοπος επιφάνειας εργασίας”

Ενεργοποιήστε την επιλογή

Βήμα 5. Αυτό θα ενεργοποιήσει την προβολή επιφάνειας εργασίας του YouTube.

Προβολή επιφάνειας εργασίας του YouTube

Βήμα 6. Απλώς κλειδώστε τη συσκευή σας και μεταβείτε στην οθόνη κλειδώματος.

Βήμα 7. Στην οθόνη κλειδώματος, θα μπορείτε να δείτε το πλαίσιο ελέγχου πολυμέσων του YouTube. Μπορείτε είτε να κάνετε παύση είτε να αλλάξετε κομμάτια από την οθόνη κλειδώματος.

Στοιχεία ελέγχου YouTube στην οθόνη κλειδώματος

Αυτό είναι! Τελείωσες. Έτσι μπορείτε να παίξετε το YouTube στο παρασκήνιο στο Android.

βίντεο

Έτσι, αυτό το άρθρο έχει να κάνει με το πώς να παίξετε το YouTube στο παρασκήνιο στο Android. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Μοιραστείτε το και με τους φίλους σας.