Πώς να κατεβάσετε και να εκτελέσετε το Hike σε υπολογιστή με Windows

0
84
Πώς να κατεβάσετε και να εκτελέσετε το Hike σε υπολογιστή με Windows

Ας ρίξουμε μια ματιά στη μέθοδο λήψης και εκτέλεσης του Hike σε υπολογιστή με Windows χρησιμοποιώντας τον εξομοιωτή που μπορείτε να εγκαταστήσετε την εφαρμογή και να την εκτελέσετε απευθείας στον υπολογιστή σας με Windows. Ρίξτε λοιπόν μια ματιά στον πλήρη οδηγό που συζητείται παρακάτω για να προχωρήσετε.

Η πεζοπορία είναι μια από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές υπηρεσιών συνομιλίας και συνομιλίας που είναι διαθέσιμη για εκτέλεση σε συσκευές smartphone. Μέσω αυτής της εφαρμογής, οι χρήστες θα μπορούσαν να προσθέσουν τους γνωστούς φίλους και στη συνέχεια να ξεκινήσουν τη συνομιλία, το μήνυμα ή να μοιραστούν τα αρχεία πολυμέσων και την κατάσταση με όλους αυτούς. Αυτή είναι πραγματικά εξαιρετική υπηρεσία που εκτιμάται πολύ από τους χρήστες σε όλο τον κόσμο. Αλλά το μέρος εδώ είναι ότι για τους περισσότερους από τους ανταγωνιστές όλοι έχουν ήδη μπει στην πλατφόρμα υπολογιστών για να προσεγγίσουν και να συνδέσουν ακόμη περισσότερους χρήστες. Αλλά εδώ το θέμα είναι ότι το Hike δεν έχει δουλέψει ακόμα σε αυτό, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν αυτό το δίκτυο μόνο στις συσκευές smartphone τους. Ανεξάρτητα από το αν η πεζοπορία δεν έχει φτάσει στις πλατφόρμες υπολογιστών, χρησιμοποιώντας κάποια μέθοδο που θα μπορούσαν να επιτύχουν οι χρήστες για να λειτουργήσει αυτή η υπηρεσία στις συσκευές υπολογιστών. Εδώ σε αυτό το άρθρο, παρουσιάσαμε μόνο την ίδια μέθοδο και, επομένως, χρησιμοποιώντας αυτήν τη μέθοδο, οι χρήστες του Hike θα μπορούσαν να χρησιμοποιούν την υπηρεσία ακόμη και στην πλατφόρμα του Υπολογιστή, πιο σημαντικά στον υπολογιστή με Windows. Όσοι ενδιαφέρονται να μάθουν για τη μέθοδο, αρχίστε να διαβάζετε τις πληροφορίες από αυτήν την ανάρτηση, διαβάστε ολόκληρη την ανάρτηση μέχρι το τέλος! Και θα λάβετε τη μέθοδο με την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον εξομοιωτή για να εκτελέσετε το Hike στα Windows σας και να έχετε πρόσβαση σε όλες τις συνομιλίες απευθείας στον υπολογιστή σας.

Διαβάστε επίσης: Top 5 Best Home Improvement and DIY Apps for Android

Πώς να κατεβάσετε και να εκτελέσετε το Hike σε υπολογιστή με Windows

Η μέθοδος είναι αρκετά απλή και εύκολη και απλά πρέπει να ακολουθήσετε τον απλό οδηγό βήμα προς βήμα που συζητείται παρακάτω για να προχωρήσετε.

Διαβάστε επίσης: Πώς να κρύψετε την κατάσταση δραστηριότητάς σας στο Instagram

Βήματα για λήψη και εκτέλεση του Hike σε υπολογιστή με Windows:

#1 Το πρώτο βήμα είναι να ανοίξετε το πρόγραμμα περιήγησης Chrome και, στη συνέχεια, μέσα σε αυτό πρέπει να εγκαταστήσετε το ARC Welder εφαρμογή chrome. Αυτή είναι η επέκταση για το πρόγραμμα περιήγησης Chrome που θα απαιτήσουμε για την εκτέλεση αυτής της μεθόδου. Βεβαιωθείτε ότι το εγκαταστήσατε άψογα, εάν το κάνετε, και προχωρήστε στο επόμενο βήμα αυτής της μεθόδου.

Λήψη και εκτέλεση του Hike σε υπολογιστή με Windows
Λήψη και εκτέλεση του Hike σε υπολογιστή με Windows

#2 Μόλις εγκαταστήσετε την παραπάνω εφαρμογή στη συσκευή σας, θα μπορείτε να δείτε το εικονίδιο του Chrome App Launcher στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας. Απλώς ανοίξτε αυτόν τον εκκινητή και, στη συνέχεια, από μέσα του κάντε κλικ στο ARC Welder για να τον εκκινήσετε.

Λήψη και εκτέλεση του Hike σε υπολογιστή με Windows
Λήψη και εκτέλεση του Hike σε υπολογιστή με Windows

#3 Τώρα απλά ξεκινήστε προσθέτοντας το αρχείο apk στην εφαρμογή. Αυτό μπορεί να γίνει κάνοντας κλικ στο εικονίδιο + μέσα στην εφαρμογή ARC Welder. Περιηγηθείτε στο αρχείο apk του hike messenger και, στη συνέχεια, προσθέστε το στην εφαρμογή. Θα σας ζητηθεί να ορίσετε τις πτυχές της εφαρμογής σε κατακόρυφο ή οριζόντιο προσανατολισμό και μόλις ρυθμιστεί απλώς κάντε κλικ στο κουμπί Εκτέλεση για δοκιμή.

Λήψη και εκτέλεση του Hike σε υπολογιστή με Windows
Λήψη και εκτέλεση του Hike σε υπολογιστή με Windows

#4 Αυτό θα εκκινήσει το Hike messenger σε ένα άλλο νέο παράθυρο και θα μπορείτε να ξεκινήσετε να το εργάζεστε. Δώστε τον αριθμό τηλεφώνου σας όταν σας ζητηθεί και θα τελειώσετε. Ξεκινήστε να χρησιμοποιείτε τον αγγελιοφόρο Hike!

Διαβάστε επίσης: Top 5 Best Home Improvement and DIY Apps for Android

Το hike είναι η εφαρμογή chat messenger που δημιουργήθηκε βασικά για τις συσκευές smartphone, αλλά χρησιμοποιώντας τη μέθοδο που παρέχεται σε αυτήν την ανάρτηση, θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε αυτό το messenger ακόμη και στον υπολογιστή Windows. Δεν είναι δύσκολο να το μεταφέρετε στη συσκευή του υπολογιστή, πρέπει να γίνουν μόνο μερικές αλλαγές στο σύστημα και όλα τα άλλα θα γίνονται εύκολα. Ας ελπίσουμε ότι θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε τις πληροφορίες αυτής της ανάρτησης για τα οφέλη σας. Μοιραστείτε αυτήν την ανάρτηση με άλλους αν σας αρέσει, μέσω αυτής πολλοί άλλοι χρήστες θα μπορούν να γνωρίζουν αυτήν τη μέθοδο. Μοιραστείτε τις απόψεις σας για αυτήν την ανάρτηση χρησιμοποιώντας την παρακάτω ενότητα σχολίων! Τέλος, ευχαριστώ που διαβάσατε αυτήν την ανάρτηση.