Πώς να ηχογραφήσετε μια τηλεφωνική κλήση στο iPhone (ο πιο εύκολος τρόπος)

0
106
Πώς να ηχογραφήσετε μια τηλεφωνική κλήση στο iPhone

Ας ρίξουμε μια ματιά στη μέθοδο εγγραφής φωνητικής κλήσης στο iPhone σας χρησιμοποιώντας τη λειτουργία φωνής Google που μπορεί να σας βοηθήσει να καταγράψετε εισερχόμενες κλήσεις και όλα αυτά δωρεάν, καθώς αυτή είναι η επίσημη υπηρεσία της Google για την εγγραφή της κλήσης. Ρίξτε λοιπόν μια ματιά στον πλήρη οδηγό που συζητείται παρακάτω για να προχωρήσετε.

Μέχρι τώρα πρέπει να έχετε διαβάσει τους πολλούς οδηγούς μου για Android και iPhone που μπορεί να σας βοηθήσουν σε πολλές περιπτώσεις, καθώς προσπαθώ να επιλύσω όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν γενικά οι χρήστες κατά τη χρήση του iPhone. Σήμερα είμαι εδώ με ένα ωραίο κόλπο που μπορεί να σας βοηθήσει να λύσετε ένα πρόβλημα που είναι η εγγραφή κλήσεων, καθώς στο Android μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τον αριθμό των εφαρμογών τρίτων που μπορούν να καταγράφουν κλήσεις στην εφαρμογή τηλεφώνου, αλλά το πρόβλημα στο iPhone είναι ότι Η πρόσβαση στην εφαρμογή τηλεφώνου περιορίζεται σε οποιαδήποτε από τις εφαρμογές τρίτων. Και αυτός είναι ο λόγος που καμία εφαρμογή δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί εκείνη τη στιγμή για την εγγραφή των κλήσεων. Έτσι, ο χρήστης συνεχίζει να αναζητά εφαρμογές που μπορούν να το κάνουν αυτό και τελικά βρίσκει τις εφαρμογές που συνήθως δεν λειτουργούν. Έτσι, σήμερα θα μοιραστώ τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε πραγματικά να ηχογραφήσετε την κλήση, καθώς δεν μοιράζομαι ποτέ καμία μη λειτουργική μέθοδο μόνο και μόνο για να έχω την επισκεψιμότητα στο ιστολόγιό μας.

Στην πραγματικότητα, αντιμετώπισα το ίδιο πρόβλημα καθώς πριν από λίγες μέρες μια κλήση ήταν πολύ σημαντική για μένα και ήθελα να την ηχογραφήσω, γι’ αυτό χρησιμοποίησα πολλές εφαρμογές που αναφέρονται στο App Store, αλλά όλες απέτυχαν, οπότε μεταβώ στο Android για λίγο για να το κάνω πράγμα δυνατό. Εκείνη την ημέρα συνειδητοποίησα ότι πολλοί από εσάς πρέπει να αντιμετωπίζετε το ίδιο πρόβλημα και να αγωνίζεστε για τη μέθοδο με την οποία μπορείτε να καταγράψετε την κλήση. Έτσι, έψαξα πάνω σε αυτό και βρήκα μια μέθοδο με την οποία μπορούμε πραγματικά να καταγράψουμε την κλήση.

Χωρίς αμφιβολία δεν είναι νόμιμο να ηχογραφήσετε την κλήση, αλλά κάποια στιγμή μπορεί να χρειαστεί να ηχογραφήσετε επειγόντως κάποια συνομιλία που ίσως θέλετε να μοιραστείτε με άλλους, αυτός είναι ο μόνος λόγος που γράφω αυτόν τον οδηγό. Στην πραγματικότητα, αυτή η μέθοδος θα χρησιμοποιήσει τη λειτουργία φωνής Google που θα σας επιτρέψει να καταγράψετε τις κλήσεις σας στον λογαριασμό σας Google καθώς οι κλήσεις θα ανακατευθύνονται στον αριθμό Google και, στη συνέχεια, θα λαμβάνετε τις κλήσεις και θα μπορείτε να τις καταγράφετε εξ αποστάσεως. Ρίξτε λοιπόν μια ματιά σε έναν πλήρη οδηγό που συζητείται παρακάτω.

Διαβάστε επίσης: Πώς να αυξήσετε την απόδοση του παιχνιδιού στο iPhone σας

Πώς να ηχογραφήσετε μια τηλεφωνική κλήση στο iPhone (ο πιο εύκολος τρόπος)

Η μέθοδος είναι αρκετά απλή και ευθεία και χρειάζεται απλώς να ακολουθήσετε τον απλό οδηγό βήμα προς βήμα που συζητείται παρακάτω για να προχωρήσετε. Σε αυτήν τη μέθοδο, θα χρησιμοποιήσουμε τη λειτουργία φωνής Google για να καταγράψουμε τα πάντα στον λογαριασμό σας Google, ενεργοποιώντας πρώτα την εγγραφή κλήσεων στον υπολογιστή σας. Ακολουθήστε λοιπόν τα βήματα που αναφέρονται.

Διαβάστε επίσης: Οι καλύτερες εφαρμογές iPhone για να ανεβάσουν τη μαγειρική σας στο επόμενο επίπεδο

Βήματα για την εγγραφή μιας τηλεφωνικής κλήσης στο iPhone:

#1 Πρώτα απ ‘όλα, πρέπει να πάτε στο voice.google.com στον υπολογιστή σας και εκεί πρέπει να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Google.

#2 Εκεί στα αριστερά, πρέπει να κάνετε κλικ στο κουμπί με τις κουκκίδες που υποδεικνύεται ως “περισσότερα”, μόλις κάνετε κλικ σε αυτό θα δείτε πολλές επιλογές.

Πώς να ηχογραφήσετε μια τηλεφωνική κλήση στο iPhone
Πώς να ηχογραφήσετε μια τηλεφωνική κλήση στο iPhone

#3 Και εκεί πρέπει να κάνετε κλικ στις “ρυθμίσεις” ώστε να μπορείτε να ενεργοποιήσετε την επιλογή εγγραφής κλήσεων εκεί.

Πώς να ηχογραφήσετε μια τηλεφωνική κλήση στο iPhone
Πώς να ηχογραφήσετε μια τηλεφωνική κλήση στο iPhone

#4 Τώρα θα δείτε αυτήν την επιλογή που θα ενεργοποιήσει την εγγραφή κλήσεων στον λογαριασμό σας. Απλά ενεργοποιήστε το.

Πώς να ηχογραφήσετε μια τηλεφωνική κλήση στο iPhone
Πώς να ηχογραφήσετε μια τηλεφωνική κλήση στο iPhone

#5 Τώρα κατεβάστε και εγκαταστήστε το Google Voice στο iPhone σας και ρυθμίστε με τον ίδιο λογαριασμό.

#6 Μόλις η εισερχόμενη κλήση είναι το σημείο όπου πρέπει να πατήσετε το 4 και η εγγραφή κλήσης θα ξεκινήσει, αλλά σημειώστε ότι το πράγμα που χρησιμοποιείται στην άλλη πλευρά της κλήσης θα λάβει τη φωνή ότι αυτή η κλήση ηχογραφείται.

#7 Αυτό είναι που τελειώσατε, μόλις τερματίσετε την κλήση θα δείτε ηχογράφηση εκεί που μπορείτε να αποθηκεύσετε στον αποθηκευτικό χώρο iOS και μπορείτε να κάνετε ό,τι θέλετε να κάνετε.

Διαβάστε επίσης: Πώς να προσθέσετε μουσική στο iPhone χωρίς iTunes

Έτσι, ο παραπάνω οδηγός αφορούσε το πώς μπορείτε να ηχογραφήσετε μια κλήση στο iPhone σας. Χρησιμοποιήστε λοιπόν αυτήν τη μέθοδο από τη φωνή Google που μπορεί να σας βοηθήσει να ηχογραφήσετε τη μοναδική Εισερχόμενη κλήση και από την άλλη με την ειδοποίηση προς τον χρήστη ότι η κλήση καταγράφεται, αλλά μερικές φορές αυτό μπορεί να είναι επίσης χρήσιμο. Ελπίζω να σας αρέσει, μοιραστείτε το και με άλλους. Αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω εάν έχετε οποιεσδήποτε σχετικές απορίες με αυτό, καθώς η ομάδα techviral θα είναι πάντα εκεί για να σας βοηθήσει με τα προβλήματά σας που ενδέχεται να αντιμετωπίσετε κατά την εφαρμογή αυτού.