Πώς να ενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία YouTube στο Android αυτήν τη στιγμή

0
94
Πώς να ενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία YouTube στο Android αυτήν τη στιγμή

Πρόσφατα, ακούσαμε την είδηση ​​ότι η Google ανακοίνωσε μια νέα «Σκοτεινή λειτουργία» για συσκευές iOS. Μια σκοτεινή λειτουργία εξακολουθεί να είναι “Σύντομα” στο Android και δεν είμαστε ακριβώς σίγουροι πόσο καιρό θα πάρει. Ωστόσο, τα καλά νέα είναι ότι η κοινότητα προγραμματιστών Android – Xda Developers κατάφεραν τώρα να αποκτήσουν τη Dark mode στο Android.

Πώς να ενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία YouTube στο Android αυτήν τη στιγμή

Όλοι χρησιμοποιούμε το Youtube, ήταν αναμφίβολα ένας από τους πιο δημοφιλείς ιστότοπους ροής βίντεο εκεί έξω. Αυτήν τη στιγμή υπάρχουν δισεκατομμύρια χρήστες που ξοδεύουν χρόνο στο Youtube για να παρακολουθήσουν την πιο πρόσφατη μουσική, βίντεο και πολλά άλλα.

Δεν μπορούμε να αγνοήσουμε αυτό το γεγονός ότι περνάμε αμέτρητες ώρες παρακολουθώντας βίντεο στο YouTube. Το YouTube διαθέτει πλέον εφαρμογές για Android και iOS, οι οποίες διαθέτουν ήδη μια εξειδικευμένη διεπαφή. Ωστόσο, το να κοιτάς τις φωτεινές οθόνες, ειδικά τη νύχτα, μπορεί να είναι πόνος στα μάτια.

Πρόσφατα, ακούσαμε την είδηση ​​ότι η Google ανακοίνωσε μια νέα «Σκοτεινή λειτουργία» για συσκευές iOS. Έτσι, οι χρήστες iPhone μπορούν να απολαύσουν αυτή τη νέα δυνατότητα μεταβαίνοντας στον πίνακα ρυθμίσεων. Ωστόσο, η σκοτεινή λειτουργία εξακολουθεί να είναι “Σύντομα” στο Android και δεν είμαστε ακριβώς σίγουροι πόσο καιρό θα πάρει.

Ωστόσο, τα καλά νέα είναι ότι η κοινότητα προγραμματιστών Android – Προγραμματιστές Xda είχε καταφέρει να πάρει τη Dark mode στο Android. Λοιπόν, αν διαθέτετε ένα smartphone Android με ρίζες, τότε μπορείτε να αποκτήσετε τη Σκοτεινή λειτουργία στην εφαρμογή YouTube αυτή τη στιγμή.

Η μέθοδος απαιτεί στην πραγματικότητα την τροποποίηση της τιμής a στα shared -prefs στο /data. Γι’ αυτό η πρόσβαση root είναι υποχρεωτική. Εάν χρειάζεστε κάποιες πληροφορίες σχετικά με το πώς να κάνετε root το smartphone Android, τότε αυτός ο οδηγός μπορεί να σας βοηθήσει.

Αφού αποκτήσετε πρόσβαση root, πρέπει να εγκαταστήσετε την εφαρμογή Preferences Manager από το Google Play Store και να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

Βήμα 1. Πραγματοποιήστε λήψη και εγκατάσταση του Preferences Manager από το Google Play Store στη ριζωμένη συσκευή σας Android.

[appbox googleplay fr.simon.marquis.preferencesmanager]

Βήμα 2. Τώρα ανοίξτε την εφαρμογή και βρείτε την εφαρμογή YouTube στη λίστα. Αφού βρείτε την εφαρμογή YouTube, πρέπει να ανοίξετε το αρχείο YouTube.xml και στη συνέχεια να αναζητήσετε το dark.

Βήμα 3. Αλλάξτε και τις δύο τιμές από false σε true. Εάν δεν έχετε τις τιμές, προσθέστε τις (theme_dark_app και theme_dark_watch_panel) και αλλάξτε τις σε true

Βήμα 4. Αποθηκεύστε και, στη συνέχεια, κλείστε αναγκαστικά την εφαρμογή Youtube.

Αυτό ήταν, τελειώσατε! Τώρα κάθε φορά που ανοίγετε την εφαρμογή Youtube στο Android, θα βλέπετε τη διεπαφή Dark Mode. Η εφαρμογή θα φέρει ένα ωραίο σκούρο γκρι φόντο και εικονίδια άσπρο σε μαύρο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το σεμινάριο, επισκεφθείτε XDA-Προγραμματιστές. Λοιπόν, τι πιστεύετε για αυτό; Μοιραστείτε τις απόψεις σας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.