Πώς να εγκαταστήσετε το Dolby Atmos στο Android [Root & No Root] 2019

0
106
Εγκαταστήστε το Dolby Atoms σε Android

Ας ρίξουμε μια ματιά στη μέθοδο εγκατάστασης Dolby Atoms στο Android, καθώς τα Dolby Atoms είναι μια τεχνολογία που βελτιώνει την έξοδο ήχου παρέχοντας το σύστημα surround στην είσοδο ήχου και τώρα μπορείτε να μπείτε στο Android σας χρησιμοποιώντας ένα απλό κόλπο. Ρίξτε λοιπόν μια ματιά στον πλήρη οδηγό που συζητείται παρακάτω για να προχωρήσετε.

Το Android είναι ένα τεράστιο λειτουργικό σύστημα στο οποίο υπάρχουν πολλές δυνατότητες προσαρμογής. Όπως υπάρχουν εκατομμύρια από τις εφαρμογές που υπάρχουν στην αγορά. Και μπορείτε να εκτελέσετε πολλές ενέργειες που είναι δυνατές μόνο με αυτές τις εφαρμογές και πάλι είμαστε εδώ με μια συζήτηση για μια εφαρμογή που είναι το Dolby Atoms, η εφαρμογή που είναι γνωστό ότι υπάρχει σε ακριβά τηλέφωνα όπως η Samsung και η Sony κ.λπ. Αυτή η εφαρμογή είναι γνωστό ότι βελτιώνει το ηχητικό σύστημα στο Android κινητό σας. Καθώς προσθέτει σύστημα surround στη συσκευή σας, αλλά υπάρχουν πολλά κινητά τηλέφωνα που δεν διαθέτουν αυτές τις εφαρμογές. Λοιπόν, είμαι εδώ με μια μέθοδο με την οποία μπορείτε εύκολα να προσθέσετε αυτήν την εφαρμογή στο τηλέφωνό σας Android. Αυτή είναι η εφαρμογή συστήματος, ώστε να μην μπορείτε να την εγκαταστήσετε απευθείας στο τηλέφωνό σας Android. Έτσι, σε αυτήν τη μέθοδο, θα συζητήσω τη μέθοδο με την οποία μπορείτε να αναβοσβήσετε αυτήν την εφαρμογή συστήματος στο τηλέφωνό σας Android και αυτό δεν θα πάρει πολύ χρόνο και θα έχετε αυτήν την εφαρμογή στο android σας. Και αφού έχετε αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργικότητά της και να προσαρμόσετε τα πράγματα για να βελτιώσετε την έξοδο ήχου στο κινητό σας Android. Ρίξτε λοιπόν μια ματιά στον πλήρη οδηγό που συζητείται παρακάτω για να προχωρήσετε.

Διαβάστε επίσης: Πώς να ξεκλειδώσετε τον υπολογιστή με Windows από τον σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων Android

Πώς να εγκαταστήσετε το Dolby Atoms στο Android

Η μέθοδος είναι αρκετά απλή και ευθεία και απλά πρέπει να ακολουθήσετε απλά βήματα και ακόμη και ο μη τεχνικός μπορεί να το εφαρμόσει καθώς γράφω πάντα τον οδηγό που μπορεί να καταλάβει και να εφαρμόσει ο καθένας. Ακολουθήστε λοιπόν τα παρακάτω βήματα για να προχωρήσετε.

Διαβάστε επίσης: Πώς να ενεργοποιήσετε τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων για το Instagram στο Android

Βήματα για την εγκατάσταση Dolby Atoms σε Android:

#1 Πρώτα απ ‘όλα, πρέπει να κατεβάσετε το Αρχείο Dolby Atmos .zip και στη συνέχεια εκκινήστε τη συσκευή σας σε λειτουργία TWRP και για αυτό, πρέπει να πατήσετε παρατεταμένα τα κουμπιά Volume Down και Power μέχρι να επανεκκινηθεί η συσκευή.

#2 Όταν είστε σε λειτουργία TWRP, θα δείτε πολλές επιλογές, αλλά πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί εδώ, καθώς το μόνο λάθος μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια δεδομένων εκεί. Έτσι απλά κάντε κλικ στην επιλογή εγκατάστασης εκεί και στη συνέχεια θα δείτε αρχεία αποθήκευσης.

Εγκαταστήστε το Dolby Atoms σε Android
Εγκαταστήστε το Dolby Atoms σε Android

#3 Απλώς πρέπει να εντοπίσετε αυτό το αρχείο zip που έχετε κατεβάσει νωρίτερα, αφού επιλέξετε το αρχείο, θα δείτε μια επιλογή εγκατάστασης αυτού του αρχείου.

#4 Απλώς προχωρήστε στην εγκατάσταση αυτού του αρχείου zip, μόλις επιβεβαιώσετε ότι η διαδικασία εγκατάστασης θα ξεκινήσει μια εφαρμογή θα εγκατασταθεί με τα αρχεία συστήματος.

#5 Τώρα πρέπει απλώς να επανεκκινήσετε το τηλέφωνό σας Android. Μόλις ξεκινήσει η συσκευή σας, θα δείτε την εφαρμογή Dolby Atom στο τηλέφωνό σας Android.

Εγκαταστήστε το Dolby Atoms σε Android
Εγκαταστήστε το Dolby Atoms σε Android

#6 Τώρα πρέπει απλώς να πατήσετε την εφαρμογή και να κάνετε όποιον τύπο προσαρμογής θέλετε και θα δείτε ότι η έξοδος ήχου θα βελτιωθεί.

Διαβάστε επίσης: Πώς να επαναφέρετε τις χαμένες ή διαγραμμένες επαφές στο Android 2019

Έτσι, ο παραπάνω οδηγός αφορούσε το πώς να εγκαταστήσετε το Dolby Atoms στο Android, Χρησιμοποιήστε τον απλό και απλό οδηγό και μπορείτε εύκολα να αναβοσβήσετε αυτήν την εφαρμογή στο Android σας χρησιμοποιώντας το TWRP. Ελπίζω να σας αρέσει ο οδηγός και αυτό πρέπει να λειτουργήσει για εσάς. Μοιραστείτε το και με άλλους, ώστε και άλλοι να μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτήν τη μέθοδο για να αποκτήσουν αυτήν την εφαρμογή στο τηλέφωνό σας Android. Αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω εάν έχετε οποιεσδήποτε σχετικές απορίες με αυτό, καθώς η ομάδα Techviral θα είναι πάντα εκεί για να σας βοηθήσει.