Κυκλοφόρησε το iOS 17.3 RC—Δείτε τι νέο υπάρχει σε αυτήν την ενημέρωση iPhone

0
12
© nextpit

Μετά από μερικές εκδόσεις beta, η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.3 RC (Release Candidate) σε δημόσιους δοκιμαστές και προγραμματιστές από σήμερα. Η Apple επιβεβαίωσε ότι η δημόσια έκδοση του υλικολογισμικού θα αποσταλεί την επόμενη εβδομάδα. Εδώ είναι τα νέα χαρακτηριστικά που θα πρέπει να περιμένετε να φτάσετε με το iOS 17.3.

  • Διαβάστε επίσης: Κορυφαίες συμβουλές και κόλπα για iOS που πρέπει να μάθετε

Τι νέο υπάρχει στο iOS 17.3: Κλεμμένη συσκευή, Συνεργατική λίστα αναπαραγωγής, AirPlay για ξενοδοχεία

Ένα από τα μεγαλύτερα νέα χαρακτηριστικά στο iOS 17.3, το οποίο συμπεριλήφθηκε επίσης στην πρώτη έκδοση beta, είναι το Stolen Device Protection. Είναι μια νέα δυνατότητα που προσθέτει επιπλέον μέτρα ασφαλείας όταν το iPhone σας κλαπεί μαζί με έναν παραβιασμένο κωδικό πρόσβασης.

  • Μην χάσετε: Πώς να ρυθμίσετε ένα δεύτερο πρόσωπο με το Face ID του iPhone

Όταν ενεργοποιείται από τις ρυθμίσεις Apple ID, αυτό περιορίζει την πρόσβαση στις ευαίσθητες πληροφορίες σας, όπως λογαριασμούς Apple και χρήση διαπιστευτηρίων πληρωμής, απαιτώντας έλεγχο ταυτότητας Face ID ή Touch ID πάνω από την εισαγωγή του κωδικού πρόσβασής σας. Εφαρμόζεται επίσης μια χρονική καθυστέρηση όταν κάνετε αλλαγές στους λογαριασμούς ή τους κωδικούς πρόσβασής σας.

Η Apple προσθέτει την προστασία κλεμμένης συσκευής στο iOS 17.3

Η νέα προστασία κλεμμένης συσκευής της Apple προσθέτει ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας όταν κλαπούν το iPhone και ο κωδικός πρόσβασής σας. / © Apple

Μετά την καθυστέρηση, η Apple παρουσιάζει επίσημα συλλογικές λίστες αναπαραγωγής στην εφαρμογή Apple Music με την ενημέρωση. Η νέα λειτουργία Μουσική επιτρέπει τη διαχείριση της λίστας αναπαραγωγής με τα μέλη της οικογένειας ή τους φίλους σας. Οποιοσδήποτε μπορεί να προσθέσει ή να αφαιρέσει κομμάτια, καθώς και να χρησιμοποιήσει emojis σε τίτλους και να λαμβάνει ειδοποιήσεις σχετικά με τις δραστηριότητες με τη λίστα αναπαραγωγής.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό που καθυστερεί είναι η υποστήριξη AirPlay για επιλεγμένα ξενοδοχεία και θέρετρα με συμβατά συστήματα ψυχαγωγίας τηλεόρασης. Βασικά, δεν χρειάζεται να εισάγετε μη αυτόματα τους λογαριασμούς σας κατά τη μετάδοση μιας μουσικής ή ενός βίντεο σε μια τηλεόραση.

Άλλες δυνατότητες στο iOS 17.3: Βελτιστοποιημένη ανίχνευση σφαλμάτων, νέες ταπετσαρίες

Επιπλέον, η ενημέρωση βελτιστοποιεί τον εντοπισμό σφαλμάτων στο iPhone 15 (αναθεώρηση) και στο iPhone 14 με iOS 17.3. Αυτό συμβαίνει μετά από συνεχείς αναφορές για ψευδή σκανδάλη όταν κάνετε αθλήματα υψηλής ταχύτητας.

Τέλος, στην ενότητα Apple Care & Warranty στις Ρυθμίσεις, παρουσιάζεται τώρα η διευρυμένη κάλυψη συσκευών με το ίδιο Apple ID. Κάθε συσκευή εμφανίζεται με ένα μεμονωμένο εικονίδιο και την υπολειπόμενη περίοδο εγγύησης.

Εάν είστε εγγεγραμμένος στο Πρόγραμμα προγραμματιστών της Apple, μπορείτε να κάνετε λήψη και εγκατάσταση του νέου λογισμικού με μη αυτόματο τρόπο μεταβαίνοντας στα Γενικά στις Ρυθμίσεις και πατώντας Ενημέρωση λογισμικού για να ελέγξετε για διαθέσιμες ενημερώσεις.

Ποιες από αυτές τις λειτουργίες του iOS 17.3 θέλετε να δοκιμάσετε πρώτα; Ποια είναι τα αγαπημένα σας; Πείτε μας στα σχόλια.