Κορυφαία 5 καλύτερα χαρακτηριστικά της ενημέρωσης EMUI 9.1 της Huawei

0
109
Κορυφαία 5 καλύτερα χαρακτηριστικά της ενημέρωσης EMUI 9.1 της Huawei

Το EMUI 9.1 βασίζεται στο λειτουργικό σύστημα Android 9.0 Pie και είναι μια αναβαθμισμένη έκδοση του EMUI 9.0. Πρόσφατα, η εταιρεία ανακοίνωσε το χρονοδιάγραμμα διάθεσης για την επόμενη ενημέρωση EMUI 9.1 για τα smartphone στην Ινδία. Έτσι, σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά της ενημέρωσης EMUI 9.1.

Τον Ιούνιο του 2019, η κινεζική εταιρεία Huawei παρουσίασε το EMUI 9.1 στην εκδήλωση παρουσίασης του Huawei P30 που πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι. Το EMUI 9.1 βασίζεται στο λειτουργικό σύστημα Android 9.0 Pie και είναι μια αναβαθμισμένη έκδοση του EMUI 9.0. Στην εκδήλωση παρουσίασης, η κινεζική εταιρεία, φυσικά, η Huawei ισχυρίστηκε ότι το EMUI 9.1 θα παρείχε μια καινοτόμο εμπειρία και βελτιώσεις στην ταχύτητα του συστήματος.

Αυτήν τη στιγμή, το EMUI 9.1 εμφανίζεται μόνο στα κορυφαία smartphone της Huawei – P30 και P30 Pro. Πρόσφατα, η εταιρεία ανακοίνωσε το χρονοδιάγραμμα διάθεσης για την επόμενη ενημέρωση EMUI 9.1 για τα smartphone στην Ινδία. Η λίστα των smartphone περιλαμβάνει τα Huawei P20 Lite, Huawei Y9 (2019), Huawei Nova 3i, Huawei Mate 20 Pro, Huawei Nova 3 και το Huawei P30 Lite.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η ενημέρωση EMUI 9.1 θα φέρει πολλές εκπληκτικές δυνατότητες όπως το νέο σύστημα αρχείων GPU Turbo 3.0 κ.λπ. Έτσι, σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά της ενημέρωσης EMUI 9.1.

Κορυφαία 5 καλύτερα χαρακτηριστικά της ενημέρωσης EMUI 9.1 της Huawei

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία έχει εισαγάγει μια πληθώρα χαρακτηριστικών με την έκδοση EMUI 9.1, αλλά μόνο μερικές από αυτές ξεχώρισαν πραγματικά. Έτσι, αναφέραμε μόνο αυτά που αξίζουν την προσοχή σας. Έτσι, χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση, ας εξερευνήσουμε μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά της ενημέρωσης EMUI 9.1.

#1 GPU Turbo 3.0

GPU Turbo 3.0
GPU Turbo 3.0

Λοιπόν, εάν χρησιμοποιείτε smartphone Huawei ή Honor, τότε ίσως γνωρίζετε ήδη τη δυνατότητα GPU Turbo. Είναι μια δυνατότητα λογισμικού που βελτιώνει την απόδοση του παιχνιδιού, ελαχιστοποιώντας την κατανάλωση μπαταρίας. Έτσι, με την ενημέρωση EMUI 9.1, η Huawei παρουσιάζει την έκδοση GPU Turbo 3.0 που μειώνει την κατανάλωση ενέργειας του SoC κατά 10%. Εκτός από αυτό, το GPU Turbo 3.0 υποστηρίζει πλέον 25 παιχνίδια όπως το Into the Dead 2, το NBA 2K19, το Real Racing 3 κ.λπ.

#2 Νέο σύστημα αρχείων

Νέο σύστημα αρχείων
Νέο σύστημα αρχείων

Η επερχόμενη ενημέρωση EMUI 9.1 θα εισάγει επίσης ένα νέο σύστημα αρχείων EROFS. Το EROFS, το οποίο είναι επίσης γνωστό ως «Επεκτάσιμο σύστημα αρχείων μόνο για ανάγνωση» θα βοηθήσει στη βελτίωση της ομαλότητας των τηλεφώνων Huawei και Honor. Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα, το σύστημα αρχείων EROFS θα παρέχει 20% περισσότερη τυχαία ταχύτητα ανάγνωσης σε σύγκριση με το σύστημα αρχείων EXT4.

#3 OneHop

OneHop
OneHop

Το OneHop είναι μια νέα δυνατότητα κοινής χρήσης αρχείων που προστέθηκε στην ενημέρωση EMUI 9.1. Αυτή η δυνατότητα επιτρέπει στους χρήστες να μεταφέρουν αρχεία που είναι αποθηκευμένα σε smartphone στον υπολογιστή με ένα μόνο πάτημα. Έτσι, με το OneHop, οι χρήστες της Huawei μπορούν να μοιράζονται φωτογραφίες και άλλα μέσα μεταξύ του smartphone και του υπολογιστή τους με ένα μόνο πάτημα. Εκτός από αυτό, με το OneHop, οι χρήστες μπορούν επίσης να καταγράψουν παιχνίδι διάρκειας 60 δευτερολέπτων απλά κουνώντας και αγγίζοντας τη φωτογραφία στον υπολογιστή.

#4 Νέος Voice Assistant & Vlog

Νέος Voice Assistant & Vlog
Νέος Voice Assistant & Vlog

Λοιπόν, η ενημέρωση EMUI 9.1 εισάγει επίσης έναν νέο φωνητικό βοηθό και έναν νέο τρόπο αλληλεπίδρασης. Για να αλληλεπιδράσουν με τον νέο φωνητικό βοηθό, οι χρήστες πρέπει απλώς να πατήσουν παρατεταμένα το κουμπί λειτουργίας για 1 δευτερόλεπτο. Εκτός από αυτό, η εταιρεία παρουσίασε επίσης το HUAWEI VLOG που είναι βασικά ένα σύνολο εργαλείων επεξεργασίας βίντεο και φωτογραφιών.

#5 Βίντεο διπλής προβολής

Βίντεο διπλής προβολής
Βίντεο διπλής προβολής

Αυτή είναι μια άλλη συναρπαστική προσθήκη στην ενημέρωση EMUI 9.1 που επιτρέπει στους χρήστες να τραβούν βίντεο χρησιμοποιώντας διαφορετική κάμερα του τηλεφώνου. Αυτό σημαίνει ότι με το βίντεο διπλής προβολής. οι χρήστες μπορούν να τραβήξουν ένα βίντεο από διαφορετικές οπτικές γωνίες. Έτσι, με τη λειτουργία Dual-View, οι χρήστες μπορούν να εγγράψουν ένα βίντεο σε ευρυγώνιο και κοντινό πλάνο ταυτόχρονα.

Αυτά είναι λοιπόν τα πέντε βασικά χαρακτηριστικά του επερχόμενου EMUI 9.1 Update. Τι πιστεύετε για την επερχόμενη ενημέρωση; Μοιραστείτε τις απόψεις σας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.