Κατεβάστε αυτές τις δωρεάν εφαρμογές και παιχνίδια προτού πληρωθούν

0
12
© nextpit

Τώρα που φτάσαμε στο τέλος της εβδομάδας, ήρθε η ώρα να κάνετε έναν απολογισμό των εφαρμογών που έχετε στο τηλέφωνό σας και να δείτε αν υπάρχει κάτι νέο που θα σας τραβήξει τη φαντασία. Δημοσιεύουμε αυτό το άρθρο δύο φορές την εβδομάδα για να διασφαλίσουμε ότι κάθε φορά παρουσιάζεται μια νέα λίστα εφαρμογών και παιχνιδιών.

Κάνουμε τον κόπο να ψάξουμε το Apple App Store και το Google Play Store για να βρούμε δωρεάν εφαρμογές και παιχνίδια για το iPhone ή το smartphone Android σας. Λάβετε υπόψη ότι ό,τι αναφέρεται εδώ είναι δωρεάν μόνο για περιορισμένο χρονικό διάστημα και δεν υπάρχει τρόπος να πούμε πότε αυτή η λίστα θα επανέλθει στην κατάσταση επί πληρωμή.

Χωρίς πολλή άλλη καθυστέρηση, εδώ είναι η λίστα με τα παιχνίδια και τις εφαρμογές μας για την εβδομάδα. Τα ελέγξαμε για να βεβαιωθούμε ότι είναι απαλλαγμένα από απάτες και ανησυχίες σχετικά με το απόρρητο. Ωστόσο, σημειώστε ότι αυτή η λίστα είναι διαφορετική από την επιλογή των 5 κορυφαίων εφαρμογών της εβδομάδας κάθε εβδομάδα. Δεν εξετάσαμε καθεμία από αυτές τις εφαρμογές ξεχωριστά, επομένως μπορεί να πέσετε σε κάποιες που περιέχουν διαφημίσεις και αγορές εντός εφαρμογής.

  • Μην το χάσετε: Πώς να βρείτε δωρεάν εφαρμογές για Android και iOS

Συμβουλή: Εάν συναντήσετε μια ενδιαφέρουσα εφαρμογή στη λίστα μας αλλά δεν τη χρειάζεστε τώρα, εγκαταστήστε την πρώτα και διαγράψτε τη μετά. Αυτό θα προκαλέσει την αποθήκευση της εφαρμογής στη βιβλιοθήκη σας, επιτρέποντάς σας να την εγκαταστήσετε αργότερα δωρεάν, ακόμη και μετά τη λήξη της προώθησης.


Εφαρμογές Android διαθέσιμες δωρεάν για περιορισμένο χρονικό διάστημα

Εφαρμογές Android για παραγωγικότητα και τρόπο ζωής

  • Power Audio Plus Music Player (0,49 $): Εάν δεν θέλετε να πηδήξετε στο bandwagon ροής μουσικής και προτιμάτε να κολλάτε σε MP3, ίσως αξίζει να το ελέγξετε.
  • 90s Music Radio Pro (1,49 $): Ξαναζήστε μουσική από τη δεκαετία του 1990 με αυτήν την εφαρμογή.

Παιχνίδια Android

  • Heroes Legend: Epic Fantasy (0,99 $): Βάλτε τις ικανότητές σας ενάντια σε παίκτες από όλο τον κόσμο σε αυτό το επικό παιχνίδι φαντασίας. Εσείς κρατάτε τον τίτλο ως ο Μεγαλύτερος Επικαλεστής, μπορείτε να ανταποκριθείτε στο όνομά σας;
  • Word Mania: Brainy Word Games (6.49): Έχετε ό,τι χρειάζεται για να λύσετε διαφορετικούς τύπους παζλ λέξεων;
  • Evertale (0,99 $): Περιπλανηθείτε σε διάφορα μέρη, πιάνοντας τέρατα και εκπαιδεύοντάς τα να έρχονται ενάντια σε άλλα τέρατα σε μάχες. Ακούγεται γνωστό?
  • AceSpeeder 3 (0,49 $): Ένα παιχνίδι αγώνων καρτ που διαδραματίζεται στο μέλλον, όπου έχετε τρελό σχεδιασμό οχημάτων και τρελές πίστες.
  • Zombie Age 3 Premium: Survival (0,99 $): Είναι μια κατάσταση υψηλού κινδύνου όπου θέλετε να διατηρήσετε τη ζωή σας, οπότε κάντε ό,τι μπορείτε για να επιβιώσετε ενάντια στην αποκάλυψη των ζόμπι!

Εφαρμογές iOS διαθέσιμες δωρεάν για περιορισμένο χρονικό διάστημα

Εφαρμογές iOS για παραγωγικότητα και τρόπο ζωής

  • Full Fitness: Workout Trainer (3,99 $): Εάν είστε πολύ πειθαρχημένοι, τότε αξίζει να ελέγξετε αυτήν την εφαρμογή για να παραμείνετε αδύνατοι και να περιποιηθείτε.
  • Απομνημονεύστε ψηφία Pi ($3): Προκαλέστε τη μνήμη σας απομνημονεύοντας το ψηφίο Pi. Ορίστε τη ρύθμιση δυσκολίας και δείτε πόσο μακριά μπορείτε να φτάσετε!
  • MDScan και OCR ($4,99): Το τηλέφωνό σας μπορεί να είναι ένας φορητός σαρωτής εγγράφων αυτές τις μέρες. Έρχεται ακόμη και με οπτική αναγνώριση χαρακτήρων!
  • DogTrack (7,99 $): Αν σας αρέσει να παρακολουθείτε με τα σκυλιά σας, αυτή η εφαρμογή κάνει την εμπειρία πιο μετρήσιμη για τους λάτρεις της στατιστικής.
  • Υπόθεση κειμένου (2,99 $): Για τους nerds που αναζητούν ένα βοηθητικό πρόγραμμα μετασχηματισμού κειμένου, είναι τόσο ισχυρό όσο το κάνετε.

Παιχνίδια iOS

  • του 13 (1,99 $): Ένα γρίφος που ταιριάζει με αριθμούς που σίγουρα θα γαργαλήσει τον εγκέφαλό σας.
  • Εδέμ – οικοδόμος του κόσμου (1,99 $): Πόσο δημιουργικοί θα ήσασταν αν σας δινόταν ελεύθερος να χτίσετε τον δικό σας κόσμο από την αρχή;
  • Street Kart (1,99 $): Ένα παιχνίδι καρτ που είναι τεράστιο αγαπημένο στους θαυμαστές της NASCAR. Δοκιμάστε τις ικανότητές σας ενάντια στους άλλους οδηγούς!
  • My City: Love Story (3,99 $): Τι συμβαίνει όταν δύο έφηβοι συναντιούνται και ερωτεύονται; Μάθετε σε αυτό το παιχνίδι!
  • Υδροπαζλ (0,99 $): Ένα παιχνίδι περιπέτειας με σύντομο κείμενο παζλ που απαιτεί από εσάς να χρησιμοποιήσετε τη φαιά ουσία σας.

Ελπίζουμε ότι η επιλογή των εφαρμογών και των παιχνιδιών μας αυτή την εβδομάδα είχε κάτι ενδιαφέρον για εσάς. Έχετε κάποια ενδιαφέρουσα εφαρμογή ή παιχνίδι που θα θέλατε να μοιραστείτε μαζί μας; Ενημερώστε μας στα σχόλια!