Η Google μόλις κυκλοφόρησε μια νέα εφαρμογή συνομιλίας

0
106
Η Google μόλις κυκλοφόρησε μια νέα εφαρμογή συνομιλίας

Όλοι γνωρίζουμε πολύ καλά ότι πέρυσι, ο τεχνολογικός γίγαντας Google επιβεβαίωσε ήδη ότι το Hangouts θα χωριστεί σε δύο διαφορετικές εφαρμογές, εστιάζοντας στις ευκαιρίες που προσφέρει η αγορά για τους «επαγγελματίες». Ως εκ τούτου, σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές, πρόσφατα, ο τεχνολογικός γίγαντας Google μόλις ξεκίνησε μια νέα εφαρμογή συνομιλίας.

Η Google μόλις κυκλοφόρησε μια νέα εφαρμογή συνομιλίας

Πέρυσι, ο τεχνολογικός γίγαντας Google επιβεβαίωσε ήδη ότι το Hangouts θα χωριστεί σε δύο διαφορετικές εφαρμογές, εστιάζοντας στις ευκαιρίες που προσφέρει η αγορά για τους «επαγγελματίες». Τώρα, αυτό το στοίχημα υλοποιείται και ως αποτέλεσμα, ο τεχνολογικός γίγαντας Google ξεκίνησε το Hangouts Chat, έναν πελάτη ανταλλαγής μηνυμάτων που φτάνει για να ανταγωνιστεί απευθείας το Slack και το Microsoft Teams.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να γνωρίζουμε για το Hangouts Chat είναι ότι είναι αποκλειστικό για χρήστες του G Suite, που σημαίνει ότι είναι διαθέσιμο μόνο για εταιρικά προφίλ. Υπενθυμίζουμε ότι αυτή η νέα εφαρμογή είναι εντελώς ξεχωριστή από το Hangouts.

25 bots στον έλεγχό μας

Όπως το Slack, στο Hangouts Chat μπορούμε να δημιουργήσουμε κανάλια στα οποία μπορούμε να μιλήσουμε με άλλους συναδέλφους. Κάθε ένα από αυτά τα εικονικά δωμάτια έχει όριο 8.000 χρηστών και είναι προς το παρόν συμβατό με 28 διαφορετικές γλώσσες.

Μπορούμε να έχουμε πρόσβαση στο Hangouts Chat μέσω μιας έκδοσης ιστού και των εφαρμογών για iOS, Android, macOS και Windows. Όπως και στο Google Allo, το Hangouts Chat περιλαμβάνει bots (συνολικά 25) με τα οποία μπορούμε να μιλήσουμε και μπορείτε να ζητήσετε ορισμένα αρχεία Google Drive ή να συμβουλευτείτε πώς έχουμε το ημερολόγιο.

Οι προγραμματιστές μπορούν να δημιουργήσουν τα δικά τους ρομπότ και να τα συμπεριλάβουν σε αυτήν την πλατφόρμα. Όπως μπορούμε να δούμε, ο τεχνολογικός γίγαντας Google εξακολουθεί να εργάζεται για να ενσωματώσει όλες τις γνώσεις του στην τεχνητή νοημοσύνη στις εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων του. Το στοίχημα με το Hangouts Chat είναι να βοηθήσει τους επαγγελματίες να κλείσουν συσκέψεις, να βρουν αρχεία και «πολλά άλλα».

Αν θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε το Hangouts Chat, θα πρέπει να επιλέξουμε ανάμεσα σε τρία πακέτα: Basic, Business και Enterprise (5, 10 και 25 δολάρια ανά χρήστη ανά μήνα, αντίστοιχα). Υπάρχουν 14 ημέρες δωρεάν δοκιμής, σε περίπτωση που θέλουμε να το δοκιμάσουμε πριν αποφασίσουμε να πληρώσουμε. Όπως πάντα, υπάρχει προσφορά εάν πληρώσουμε ολόκληρο το έτος και τα πιο ακριβά πακέτα προσφέρουν περισσότερες δυνατότητες από το βασικό.

Ο τεχνολογικός γίγαντας Google φημίζεται για το λανσάρισμα πολλών εφαρμογών ανταλλαγής μηνυμάτων, που σε ορισμένες περιπτώσεις έρχονται να ανταγωνιστούν μεταξύ τους. Θα πρέπει να περιμένουμε για να δούμε πώς θα είναι η υποδοχή αυτής της νέας πρωτοβουλίας και αν θα μπορέσει να ανταγωνιστεί εναλλακτικές λύσεις όπως το Slack.

Λοιπόν, τι πιστεύετε για αυτό; Απλώς μοιραστείτε όλες τις απόψεις και τις σκέψεις σας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.