Η Google μπορεί σύντομα να ενσωματώσει το Gemini AI με το WhatsApp και τα μηνύματα

0
18

Η Google φέρεται να σχεδιάζει να ενσωματώσει το chatbot Gemini που λειτουργεί με AI στα Μηνύματα και τις ειδοποιήσεις WhatsApp σε συσκευές Android για να το κάνει αναπόσπαστο μέρος της καθημερινής ζωής.

Σύμφωνα με νέα αναφορά του Android Authorityβρέθηκαν εναλλαγές τριών νέων επεκτάσεων για το Gemini, ειδικά για τις ειδοποιήσεις συστήματος WhatsApp, Messages και Android κατά τη διάρκεια ενός τερματισμού APK της τελευταίας έκδοσης beta της εφαρμογής Google 15.34.32.29.arm64.

Η περιγραφή για την επέκταση «WhatsApp» στο Gemini λέει, «Στείλτε μηνύματα ή πραγματοποιήστε κλήσεις μέσω της εφαρμογής WhatsApp στο Android». Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να στέλνετε/διαβάζετε μηνύματα ή να πραγματοποιείτε φωνητικές κλήσεις WhatsApp προς τις επαφές σας στην εφαρμογή χρησιμοποιώντας μια φωνητική εντολή που συνδέεται με το Gemini και hands-free.

Επιπλέον, η περιγραφή της επέκτασης “Μήνυμα” λέει, “Αποστολή ή ανάγνωση μηνυμάτων μέσω της εφαρμογής Google Messages”. Αυτό σημαίνει ότι ο Δίδυμος μπορεί να διαβάζει δυνατά τα εισερχόμενα κείμενα και να απαντά σε μηνύματα μέσω της εφαρμογής Μηνύματα της Google στο Android ενώ είστε απασχολημένοι.

Τέλος, η επέκταση «Ειδοποιήσεις συστήματος Android» σάς δίνει τη δυνατότητα «Αποστολή ή ανάγνωση ειδοποιήσεων συστήματος Android». Αυτό θα μπορούσε να σας επιτρέψει να ζητήσετε από τον Δίδυμο να συνοψίζει μηνύματα ή ειδοποιήσεις με τον ίδιο τρόπο που συνοψίζει τα βίντεο του YouTube. Για παράδειγμα, μπορείτε να ζητήσετε από τους Διδύμους να παράσχουν μια γρήγορη περίληψη ενός μακροσκελούς μηνύματος ή μιας σειράς ειδοποιήσεων που έχετε λάβει, εξοικονομώντας χρόνο και προσπάθεια για να διαβάσετε το καθένα και να απαντήσετε σε επείγοντα μηνύματα.

Επί του παρόντος, όλες αυτές οι επεκτάσεις ανταλλαγής μηνυμάτων βρίσκονται ακόμη στο στάδιο ανάπτυξης και δεν είναι σαφές πότε θα κυκλοφορήσουν επίσημα. Συνεχίστε να παρακολουθείτε αυτόν τον χώρο για περισσότερες ενημερώσεις, καθώς αυτή είναι μια εξελισσόμενη ιστορία!