Η Apple ενδέχεται να μην ανακοινώσει νέο MacBook Pro 13 ιντσών στο WWDC 2022

0
122

Η Apple θα καθυστερήσει την ανακοίνωση του φημολογούμενου νέου Macbook Pro 13 ιντσών στην κεντρική ομιλία του WWDC 2022, ενώ θα ξεκινήσει αύριο.

Πρόσφατα, καλύψαμε επίσης τις λεπτομέρειες της εκδήλωσης WWDC της Apple, όπως τι να περιμένουμε από αυτό το συμβάν, όπως νέες εκδόσεις λειτουργικού συστήματος και πού να το παρακολουθήσετε στο διαδίκτυο και ποιους χρόνους για κάθε περιοχή.

Το WWDC 2022 δεν θα παρουσίαζε το νέο MacBook Pro

Το WWDC 2022 δεν θα παρουσίαζε το νέο MacBook Pro

Αναμένουμε πολλά νέα πράγματα να έρθουν αυτή τη σεζόν της Apple, αλλά μια νέα συσκευή φαίνεται να έχει οριστεί για αργότερα φέτος. Ωστόσο, η Apple σχεδιάζει επίσης να παρουσιάσει και άλλα MacBook με το νέο της τσιπ M2.

Σύμφωνα με νέα αναφορά από Mark Gurman του Bloombergη Apple ενδέχεται να καθυστερήσει να ανακοινώσει το νέο της MacBook Pro 13 ιντσών λόγω ορισμένων λόγων που σχετίζονται με την κατασκευή του και λόγω διαταραχών στο σχέδιο παραγωγής.

Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με αυτό, η Apple ξεκίνησε για πρώτη φορά Το Macbook Pro 13 ιντσών του το 2020και ένα συγκεκριμένο πράγμα, έχει μια μπάρα αφής πριν από το πληκτρολόγιο.

δήλωσε ο Γκουρμάν στην τελευταία του Ενεργοποίηση Ενημερωτικό δελτίο ότι «Ένα πιο γρήγορο MacBook Pro 13 ιντσών είχε επίσης προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει περίπου την ίδια εποχή με το νέο Air, αλλά αυτά τα ίδια lockdown στην Κίνα θα μπορούσαν να είχαν απορρίψει και αυτό το μέρος του οδικού χάρτη».

Με αυτή τη δήλωση, μπορούμε να υποθέσουμε ότι λόγω του lockdown στην Κίνα, η παραγωγή του ενδέχεται να καθυστερήσει, κάτι που θα επηρεάσει επίσης το σχέδιο ημερομηνίας κυκλοφορίας του.

Νωρίτερα, βλέπουμε επίσης την ίδια καθυστέρηση για την επερχόμενη παραγωγή του iPhone 14 επειδή η Apple παράγει κυρίως το προϊόν της στην Κίνα.

Και όπως είπε η προηγούμενη πρόταση, μπορεί επίσης να παρουσιάσει το τσιπ M2 επόμενης γενιάς της Apple. Αυτό το νέο τσιπ M2 μπορεί επίσης να τροφοδοτήσει τα άλλα MacBook.

Ωστόσο, ελπίζουμε ότι η Apple μπορεί να το ανακοινώσει και να το κυκλοφορήσει ως το σχέδιό της. Επίσης, αυτό το MacBook θα διαθέτει το ίδιο χωρίς τη γραμμή αφής με το προηγούμενο MacBook Pro.