Ενισχύστε το Galaxy Watch 6, 5 ή 4 με το νέο One UI 6 Watch Faces

0
2
© nextpit

Κάθε χρόνο, η Samsung ανανεώνει τη σειρά Galaxy Watch της, η οποία έρχεται επίσης με νέα μοναδικά ρολόγια. Ευτυχώς, αυτά τα ρολόγια δεν είναι αποκλειστικά για τα νέα μοντέλα. Τώρα, αν περιμένατε να κατεβάσετε τις πιο πρόσφατες προσόψεις ρολογιών One UI 6 Watch από τα Galaxy Watch Ultra και Watch 7, είναι επιτέλους δυνατή η λήψη τους στα Galaxy Watch 6, Watch 5 και Watch 4 από σήμερα.

Εκτός από τα νέα χαρακτηριστικά, οι προσόψεις ρολογιών είναι ένας άλλος τρόπος για να εμπλουτίσετε ή τουλάχιστον να δώσετε νέα ζωή σε ένα παλιό smartwatch της Samsung. Με την κυκλοφορία του One UI 6 Watch στο Galaxy Watch Ultra (ανασκόπηση) και στο Galaxy Watch 7 (κριτική), η Samsung πρόσθεσε τρεις νέες καταχωρίσεις με όψη ρολογιού.

Με ποια μοντέλα Samsung Galaxy Watch είναι συμβατά αυτές οι όψεις ρολογιών;

Τα νέα ρολόγια έχουν αναπτυχθεί με βάση το Wear OS 5 και παρόμοια με τη συμβατότητα της επερχόμενης ενημέρωσης One UI 6 Watch, αυτά τα σχέδια θα είναι διαθέσιμα στις τρεις τελευταίες γενιές του Galaxy Watch.

  • Galaxy Watch 6
  • Galaxy Watch 6 Pro
  • Galaxy Watch 5
  • Galaxy Watch 5 Classic
  • Galaxy Watch 4
  • Galaxy Watch 4 Classic
  • Galaxy Watch FE

Ποιες είναι οι νέες προσόψεις ρολογιού One UI 6 Watch;

Η νέα προεπιλογή για το τυπικό μοντέλο Galaxy Watch ονομάζεται χωρικοί αριθμοί. Βασικά, εμφανίζεται ως ένα μοναδικό ρολόι που χρησιμοποιεί στρογγυλεμένα σχήματα και έντονα χρώματα που αλλάζουν ανάλογα με την ώρα και σχηματίζονται σε αιωρούμενη θέση. Αυτό υποστηρίζει έως και δύο επιπλοκές που μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε μαζί με μια συντόμευση για εφαρμογή ή έλεγχο.

Το επόμενο είναι απλό ψηφιακό και, όπως υποδηλώνει το όνομα, είναι μια όψη ρολογιού με ένα ευανάγνωστο ψηφιακό ωριαίο ρολόι με τα λεπτά τοποθετημένα ως μικρά σχήματα με σχισμή σε σχήμα κύκλου. Τα δευτερόλεπτα υποδεικνύονται μέσω ενός κύκλου που τρέχει γύρω από αυτές τις υποδοχές λεπτών.

Νέα Watch Faces στο Galaxy One UI 6 Watch

Οι νέες προσόψεις ρολογιών είναι διαθέσιμες στην επιλεγμένη ενότητα και μπορείτε να τις κατεβάσετε στο Galaxy Watch 6/5/4. / © Sammy Fans

Το τρίτο νέο ρολόι είναι ο πίνακας πληροφοριών ultra, ο οποίος δίνει έμφαση στα δεδομένα υγείας. Υπάρχουν έως και 7 επιπλοκές εδώ που μπορείτε να προσαρμόσετε χρησιμοποιώντας τις βαθύτερες μετρήσεις υγείας στην εφαρμογή Samsung Health. Ωστόσο, υποστηρίζει επίσης την εμφάνιση του καιρού και ειδοποιήσεων εκτός από τα στατιστικά της υγείας.

Πώς να κατεβάσετε και να εφαρμόσετε τις νέες προσόψεις ρολογιού One UI 6 Watch

Ενώ η πραγματική ενημέρωση One UI 6 Watch που βασίζεται στο Wear OS 5 δεν είναι ακόμη διαθέσιμη, η Samsung στέλνει αυτά τα νέα ρολόγια μέσω της εφαρμογής Galaxy Wearable για κινητά. Απλώς ενημερώστε την εφαρμογή αν δεν το έχετε κάνει, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να κάνετε λήψη των νέων προσόψεων ρολογιού.

  1. Ανοίξτε την εφαρμογή Galaxy Wear για κινητά στο τηλέφωνό σας.
  2. Μεταβείτε στην επιλογή Πρόσωπα ρολογιού και, στη συνέχεια, επιλέξτε το παράθυρο Επιλεγμένα πρόσωπα ρολογιού.
  3. Από εκεί, μπορείτε να κατεβάσετε και τα τρία νέα ρολόγια.
  4. Επιβεβαιώστε Να επιτρέπεται και να εγκατασταθεί για να συνεχίσετε ή να παραλείψετε.
  5. Επιλέξτε τη νέα όψη ρολογιού από τον πίνακα ελέγχου και, στη συνέχεια, εφαρμόστε.

Ξεχωριστά, μπορείτε να προσαρμόσετε αυτές τις νέες προσόψεις ρολογιού μέσω του Galaxy Watch ή από την εφαρμογή για κινητά. Μπορείτε να αλλάξετε ποιες επιπλοκές και συντομεύσεις θα συμπεριληφθούν.

Ποια λειτουργία Samsung Galaxy Watch χρησιμοποιείτε; Μοιραστείτε μαζί μας τις κορυφαίες όψεις ρολογιών σας (με πληρωμή ή δωρεάν) στα σχόλια.

Πηγή:
Sammy Fans