Το WhatsApp για Windows 11 αποκτά μια δυνατότητα κοινής χρήσης οθόνης

0
26

Το WhatsApp για Windows 11 αποκτά επιτέλους τη λειτουργία κοινής χρήσης οθόνης, μια δυνατότητα που είναι ήδη διαθέσιμη στο αντίστοιχο κινητό.

Το WhatsApp για Windows 11 αποκτά μια δυνατότητα κοινής χρήσης οθόνης

Το WhatsApp για Windows 11 αποκτά μια δυνατότητα κοινής χρήσης οθόνης

Σύμφωνα με έκθεση του Windows Τελευταίαη έκδοση beta UWP (Universal Windows Platform) του WhatsApp για Windows 11 έλαβε μια νέα ενημέρωση, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να ενεργοποιούν την κοινή χρήση οθόνης απευθείας από την επιφάνεια εργασίας τους για πρώτη φορά.

Για να κάνετε κοινή χρήση της οθόνης σας κατά τη διάρκεια μιας βιντεοκλήσης, πρέπει να κάνετε κλικ στην επιλογή “κοινή χρήση”. Μπορείτε να μοιραστείτε εύκολα την οθόνη επιλέγοντας το παράθυρο της εφαρμογής με την οποία θέλετε να μοιραστείτε την οθόνη.

Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε προβολή σε πλήρη οθόνη με όλες τις εφαρμογές, τη γραμμή εργασιών, την επιφάνεια εργασίας και τα πάντα. Μπορείτε επίσης να συνεχίσετε την κοινή χρήση της οθόνης απενεργοποιώντας το βίντεο και τον ήχο στην κλήση.

Επί του παρόντος, η ενημέρωση του WhatsApp κυκλοφορεί σε επιλεγμένους χρήστες από τη Meta στα Windows 11 και ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμη σε όλους. Εάν θέλετε να δοκιμάσετε αυτήν τη νέα δυνατότητα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την έκδοση beta του WhatsApp για να ελέγξετε τη λειτουργικότητα.

Εκτός από τη λειτουργία κοινής χρήσης οθόνης, το WhatsApp που ανήκει στη Meta σχεδιάζει επίσης να εργαστεί σε μια πλήρη εφαρμογή για Windows που επιτρέπει σε οποιονδήποτε να συνδεθεί στην εφαρμογή των Windows χωρίς να σαρώσει το QR.

Σε αυτήν την περίπτωση, αντί να χρησιμοποιούν έναν κωδικό QR, οι χρήστες θα μπορούν να συνδεθούν στην επιφάνεια εργασίας του WhatsApp χρησιμοποιώντας OTP (ένας κωδικός πρόσβασης) που αποστέλλεται στον εγγεγραμμένο αριθμό.

Για όσους δεν γνωρίζουν, η έκδοση WhatsApp UWP, που ονομάζεται WhatsApp Beta, κυκλοφόρησε στα τέλη του 2021. Η έκδοση UWP, σε αντίθεση με την έκδοση για υπολογιστές του WhatsApp ή του WhatsApp web, είναι μια εφαρμογή που βασίζεται σε WinUI που χρησιμοποιεί τη γλώσσα XAML. Έρχεται επίσης με υποστήριξη πολλαπλών συσκευών (έως 4).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here