Το Samsung Galaxy A15 5G διατίθεται σε τρελή φθηνή τιμή

0
15
Το Samsung Galaxy A15 5G διατίθεται σε τρελή φθηνή τιμή
© nextpit

Εκτός από τα απίστευτα high-end και mid-range smartphone Galaxy που διαθέτει η Samsung, διαθέτει επίσης οικονομικά τηλέφωνα στη σειρά Galaxy A που προσφέρουν εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής για τα χρήματά σας. Ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα όλα αυτά τα χρόνια ήταν το Galaxy A14 5G (κριτική). Ο διάδοχος της συσκευής, το Galaxy A15 5G, εντοπίστηκε πρόσφατα σε μια λίστα με μια εκπληκτικά φθηνή τιμή και την προσθήκη μιας οθόνης AMOLED.

Οθόνη Samsung Galaxy A15 5G

Το Samsung Galaxy A15 5G βρίσκεται στο ραντάρ μας εδώ και αρκετό καιρό, με τα renders και τον επεξεργαστή του να έχουν εντοπιστεί. Η τελευταία ενημέρωση φαίνεται να είναι μια επίσημη λίστα σε ορισμένους λιανοπωλητές και μεταφορείς στις ΗΠΑ, πράγμα που σημαίνει ότι η επίσημη ανακοίνωση μπορεί να είναι προ των πυλών.

Ανατρέχοντας στις λεπτομέρειες της συσκευής, η εικονιζόμενη συσκευασία από το Boost Mobile επιβεβαίωσε ότι το Galaxy A15 θα διαθέτει οθόνη AMOLED 6,5 ιντσών, η οποία αποτελεί σημαντική αναβάθμιση από την οθόνη LCD του Galaxy A14. Η νέα οθόνη εξακολουθεί να διαθέτει ανάλυση FHD+ και ρυθμό ανανέωσης 90 Hz. Επιπλέον, οι εικόνες μάρκετινγκ αποκαλύπτουν την ίδια εγκοπή σε σχήμα U στο μπροστινό μέρος μαζί με παχιά πλαίσια.

Επίσημη φωτογραφία Samsung Galaxy A15 5G

Το Galaxy A15 5G της Samsung απεικονίζεται να διαθέτει μια ανανεωμένη σχεδιασμένη και AMOLED οθόνη. / © Boost Mobile US

Ωστόσο, η καταχώριση της Walmart παραπέμπει σε μια οθόνη LCD IPS. Ίσως επισημάνθηκε λανθασμένα από τον πωλητή λιανικής λαμβάνοντας υπόψη προηγούμενες αναφορές από εξέχουσες πηγές ανέφεραν μια οθόνη AMOLED στο Galaxy A15; Ποιος ξέρει, αλήθεια;

Κάμερα, επεξεργαστής και μπαταρία Samsung Galaxy A15 5G

Το πίσω μέρος της συσκευής διαθέτει μια μονάδα τριπλής κάμερας και αναφέρθηκε ότι ο κύριος αισθητήρας είναι ένα shooter 50 MP παρόμοιο με τα ακουστικά Galaxy A34 (κριτική) μεσαίας κατηγορίας και Galaxy A54 (αναθεώρηση). Αυτό πιθανότατα συνδυάζεται με αισθητήρες μακροεντολής και βάθους.

Όσον αφορά τα εσωτερικά, το τσιπ ονομάστηκε MediaTek MT6835, το οποίο είναι ένα άλλο όνομα για το Dimensity 6100+ SoC. Το τσιπ διαθέτει έναν οκταπύρηνο επεξεργαστή και αποδίδει ισάξια με το προηγούμενο Dimensity 6100 στο Galaxy A14. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημά του θα μπορούσε να είναι η απόδοση ισχύος, καθώς χρησιμοποιεί μια διαδικασία λιθογραφίας 4 nm, αν και αυτό μπορεί να επιβεβαιωθεί μόνο όταν η συσκευή κυκλοφορήσει επίσημα.

Εκτός από αυτό, το Galaxy A15 5G εκκινεί σε Android 13 και διαθέτει μπαταρία 5.000 mAh που συμπληρώνεται από ταχύτερη ενσύρματη φόρτιση στα 25 Watt. Ένας σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων είναι επίσης ενσωματωμένος στο κουμπί λειτουργίας στη δεξιά πλευρά.

Samsung Galaxy A15 5G τιμή

Όσον αφορά την τιμή, το Galaxy A15 5G περιλαμβανόταν απροσδόκητα για 139 $ και 149 $ ανά pop στα σχέδια Boost Mobile και Cricket, αντίστοιχα. Αυτές οι τιμές φάνηκε να επιδοτούνται από τους μεταφορείς, επομένως είναι πιθανό η ξεκλείδωτη τιμή να είναι υψηλότερη.

Είναι ενδιαφέρον ότι το περιλαμβανόμενο εύρος τιμών παραπάνω είναι πολύ φθηνότερο από το Galaxy A14 5G που πωλείται επί του παρόντος για 199 $. Προηγουμένως αναφέρθηκε ότι η συσκευή θα κοστίζει 250 € στην Ευρώπη.

Ποιες είναι οι σκέψεις σας για τις προδιαγραφές και τον σχεδιασμό του Galaxy A15; Μας ενδιαφέρει να τους ακούσουμε.

Μέσω: GSMArena
Πηγή:
Walmart, Walmart