Το Galaxy Ring προσφέρει καλύτερη διάρκεια ζωής μπαταρίας από το Galaxy Watch 6

0
16
Το Galaxy Ring προσφέρει καλύτερη διάρκεια ζωής μπαταρίας από το Galaxy Watch 6
© nextpit

Ενώ η Samsung παρουσίασε το Galaxy Ring στο MWC στη Βαρκελώνη, διατήρησε ακόμη τις περισσότερες από τις τεχνικές προδιαγραφές του wearable, συμπεριλαμβανομένης της διάρκειας ζωής της μπαταρίας. Ευτυχώς, δεν έχουμε να περιμένουμε πολύ μέχρι την πραγματική ημερομηνία κυκλοφορίας του Galaxy Ring. Μια νέα αναφορά από τον οικιακό χλοοτάπητα της Samsung στη Νότια Κορέα έχει ρίξει περισσότερο φως στο τμήμα μπαταρίας του έξυπνου δακτυλίου.

  • Διαβάστε επίσης: Τα κορυφαία έξυπνα δαχτυλίδια σε σύγκριση το 2024

Διάρκεια μπαταρίας Samsung Galaxy Ring

Σύμφωνα με τον επικεφαλής του τμήματος Digital Health της Samsung, Hon Pak, τον οποίο αναφέρθηκε για πρώτη φορά το FNNews, το Galaxy Ring θα προσφέρει 5 έως 9 ημέρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας μεταξύ των φορτίσεων. Η βαθμολογία αντοχής βασίζεται στο μέγεθος του δαχτυλιδιού. Αυτό σημαίνει ότι οι μικρότερες επιλογές έχουν τη μικρότερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και τη μικρότερη χωρητικότητα κυψέλης, ενώ οι μεγαλύτερες παραλλαγές δακτυλίου θα έχουν μεγαλύτερη μπαταρία.

Συγκριτικά, το Galaxy Ring θα έχει σημαντικά μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας από το Galaxy Watch 6 (αναθεώρηση), κάτι που θα μπορούσε επίσης να το κάνει πιο κατάλληλο για χρήστες που προηγουμένως απογοητεύτηκαν από το βάρος και τη μορφή του smartwatch.

Το δαχτυλίδι Samsung εμφανίζεται σε ένα ενυδρείο κατά τη διάρκεια του MWC

Το Samsung Ring εμφανίστηκε σε ένα ενυδρείο κατά τη διάρκεια του MWC. / © nextpit

Με βάση όσα γνωρίζουμε, το Galaxy Ring θα προσφέρεται σε πολλαπλές επιλογές μεγέθους δακτυλίου, που κυμαίνονται μεταξύ 5 και 13. Ομοίως, το βάρος του δαχτυλιδιού θα εξαρτηθεί επίσης από το μέγεθος. Επιπλέον, η Samsung επιβεβαίωσε ότι το Galaxy Ring θα είναι διαθέσιμο σε τρεις χρωματισμούς: μαύρο, ασημί/πλατινένιο και χρυσό.

Όσον αφορά τη φόρτιση, η Samsung δεν μοιράστηκε λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το θέμα. Δεδομένης της μικροσκοπικής χωρητικότητας της κυψέλης, η φόρτιση του Galaxy Ring θα πρέπει να διαρκέσει λιγότερο από μία ώρα περίπου.

Λειτουργίες παρακολούθησης Samsung Galaxy Ring

Άλλα χαρακτηριστικά δακτυλίου που αποκάλυψε η εταιρεία περιλαμβάνουν παρακολούθηση καρδιακού ρυθμού, αναπνευστικό ρυθμό, λανθάνουσα κατάσταση ύπνου και νυχτερινή κίνηση. Η συσκευή θα ενεργοποιήσει επίσης τα συνήθη εργαλεία παρακολούθησης από το Galaxy Watch της Samsung, όπως βηματόμετρο, επίπεδο οξυγόνου στο αίμα, θερμοκρασία δέρματος, ακόμη και παρακολούθηση εμμηνορροϊκού κύκλου για τις γυναίκες.

Το πιο σημαντικό, η Samsung ανέφερε επίσης ότι αυτές οι λειτουργίες έξυπνου δακτυλίου θα συμπληρωθούν από το Galaxy AI, το οποίο έχει ήδη τονίσει στα πρόσφατα φορητά της, όπως τα ακουστικά Galaxy Watch και Galaxy Buds.

Η Samsung αναμένεται να αποκαλύψει και να παρουσιάσει το Galaxy Ring τον Ιούλιο στη δεύτερη εκδήλωση Unpacked όπου αναμένεται να αποκαλυφθούν και τα πτυσσόμενα smartphone επόμενης γενιάς της εταιρείας.

Πιστεύετε ότι μια εβδομάδα διάρκειας μπαταρίας στο Galaxy Ring είναι αρκετή; Θα θέλαμε να ακούσουμε τη γνώμη σας στα σχόλια.

Μέσω: SamMobile
Πηγή:
FNNnews