Τα iPhone 15 & 15 Plus για να αποκτήσουν νέα κάμερα: Να γιατί

0
51
Τα iPhone 15 & 15 Plus για να αποκτήσουν νέα κάμερα: Να γιατί

Έφτασαν οι νέες πληροφορίες της σειράς iPhone 15 που υποδηλώνουν ορισμένες κρίσιμες λεπτομέρειες σχετικά με τη ρύθμιση της κάμερας των μη επαγγελματικών μοντέλων της σειράς.

Σύμφωνα με αυτή τη διαρροή, τα iPhone 15 και 15 Plus θα έχουν διάφορες αλλαγές στο σύστημα κάμερας, όπως ένα «νέο χτύπημα κάμερας», και ο λόγος πίσω από αυτό το χτύπημα κάμερας είναι ακόμα ασαφής, οπότε ας το μάθουμε παρακάτω με μια συζήτηση.

Η νέα κάμερα του iPhone 15: Όλες οι λεπτομέρειες

Αυτή η διαρροή προήλθε από γνωστό tipster ShrimpApplePro μέσω Tweet, και δεν το ανέφερε ευθέως. Αποκάλυψε αυτή τη διαρροή διορθώνοντας Το Apple Hub tweet, το οποίο αποκάλυψε όλες τις προδιαγραφές της σειράς iPhone 15.

Όπως μπορείτε να δείτε, το παραπάνω tweet σημειώνει ότι θα υπάρξει νέο χτύπημα κάμερας, και όπως ξεκαθάρισε στην ενότητα απαντήσεων, είναι μόνο για μη επαγγελματίες μοντέλα και φαίνεται ακριβές καθώς η εταιρεία έχει ήδη εισαγάγει αλλαγές στο bump του τα μοντέλα Pro της σειράς iPhone 14.

Ο πρώτος λόγος πίσω από αυτό το νέο χτύπημα κάμερας θα ήταν η αναβάθμιση των φακών της κάμερας.

Όπως όλοι γνωρίζουμε, τα μοντέλα Pro της σειράς iPhone 14 ήρθαν με νέο φακό 48MP, ο οποίος αναμένεται να φτάσει σε μη επαγγελματικά μοντέλα της φετινής σειράς iPhone, έτσι ώστε να απαιτούνται κάποιες αλλαγές στο χτύπημα της κάμερας, όπως αλλαγές στη διάσταση .

Και ο δεύτερος λόγος για αυτό το νέο χτύπημα της κάμερας μπορεί να είναι η αλλαγή στο σχεδιασμό.

Η Apple συνήθως φέρνει αλλαγές στα σχέδια των iPhone κάθε δύο χρόνια και φαίνεται ότι η φετινή σειρά iPhone 15 πρόκειται να το αποκτήσει, κάτι που θα φέρει επίσης κάποιες αλλαγές στο χτύπημα της κάμερας των μπροστινών μοντέλων, γεγονός που θα το κάνει εντελώς νέο.

Επί του παρόντος, αυτές οι αλλαγές είναι απροσδόκητες, το εξόγκωμα μπορεί να επηρεαστεί από μια στρογγυλεμένη πλάτη ή θα υπάρξει αλλαγή στην τοποθέτηση του φακού. Δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε τίποτα, και θα αποκαλυφθεί σε περίπου 7 μήνες.

Επιπλέον, μια άλλη διαρροή που σχετίζεται με το iPhone 15 υπονοεί ότι η Apple θα ενσωματώσει μια θύρα USB-C με τσιπ ελέγχου ταυτότητας για να λειτουργεί μόνο με προϊόντα MFi.