Πώς να κατεβάσετε δωρεάν εφαρμογές επί πληρωμή ή χακαρισμένες στο iOS 11+ (Χωρίς Jailbreak)

0
111
Πώς να κατεβάσετε δωρεάν εφαρμογές επί πληρωμή ή χακαρισμένες στο iOS 10+ (Χωρίς Jailbreak)

Ας ρίξουμε μια ματιά στον οδηγό για δωρεάν λήψη επί πληρωμή ή παραβιασμένων εφαρμογών στο iOS 11 (Χωρίς Jailbreak) χρησιμοποιώντας την απλή εφαρμογή που θα λειτουργεί ως κατάστημα εφαρμογών και θα σας επιτρέψει να λάβετε οποιαδήποτε από τις εφαρμογές επί πληρωμή, όλες δωρεάν. Ακολουθήστε λοιπόν τον οδηγό για να προχωρήσετε.

Το iOS είναι μια από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες λογισμικού για συσκευές smartphone που χρησιμοποιείται από εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως και ο ακριβής λόγος για αυτό είναι η διαθεσιμότητα τόσων πολλών λειτουργιών και λειτουργιών μέσα στο λειτουργικό σύστημα, καθώς και πολυάριθμων ποιοτικών εφαρμογών στο App Store ειδικά, κατασκευασμένο για το λειτουργικό σύστημα. Παρόλο που υπάρχει ένας τεράστιος αριθμός εφαρμογών που διατίθενται για δωρεάν λήψη στο iOS, εξακολουθούν να υπάρχουν τόσες πολλές εφαρμογές εξαιρετικής ποιότητας που οι προγραμματιστές πωλούν σε ορισμένα σταθερά ποσά. Οι χρήστες πρέπει να αγοράσουν αυτές τις εφαρμογές επί πληρωμή, για να τις χρησιμοποιήσουν και ως εκ τούτου να έχουν πρόσβαση στις λειτουργίες τους. Η αγορά εφαρμογών θα μπορούσε να είναι κάπου ένα φορτίο του πακέτου για μερικούς από τους χρήστες και θα αναζητούσαν κάποιον τρόπο για να κατεβάσουν αυτές τις εφαρμογές δωρεάν, πιθανότατα να κατέβουν σύντομα επειδή δεν υπάρχει τρόπος να λειτουργήσει μέχρι τώρα. Ευτυχώς για τους χρήστες που θέλουν να κατεβάσουν δωρεάν τις εφαρμογές επί πληρωμή στο iOS, υπάρχει κάποια πραγματική μέθοδος που θα σας βοηθήσει να παρακάμψετε όλες αυτές τις ψεύτικες και, ως εκ τούτου, να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτές τις εφαρμογές επί πληρωμή. Εδώ σε αυτό το άρθρο, έχουμε περιγράψει τη συγκεκριμένη μέθοδο, απλώς διαβάστε το άρθρο για να κατανοήσετε τις γνώσεις σχετικά με αυτό!

Πώς να κατεβάσετε δωρεάν εφαρμογές επί πληρωμή ή χακαρισμένες στο iOS (Χωρίς Jailbreak)

Η μέθοδος είναι αρκετά απλή και εύκολη και το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να εγκαταστήσετε ένα κατάστημα εφαρμογών τρίτου μέρους στη συσκευή σας iOS που θα σας βοηθήσει να λαμβάνετε εφαρμογές επί πληρωμή δωρεάν στη συσκευή σας iOS. Καθώς αυτό είναι πλέον γνωστό κατάστημα δωρεάν λήψης εφαρμογών επί πληρωμή, γνωστό ως κατάστημα εφαρμογών Tutu για συσκευή ios, το οποίο τώρα επωφελείται από πολλούς χρήστες του, λαμβάνοντας δωρεάν όλες τις premium εφαρμογές. Έτσι, είστε μόνο μία λήψη μακριά για να αποκτήσετε δωρεάν τις αγαπημένες σας premium εφαρμογές. Και αυτό είναι πολύ απλό να το εφαρμόσει και οποιοσδήποτε μη τεχνικός μπορεί επίσης να το κάνει. Ας προχωρήσουμε λοιπόν στα παρακάτω βήματα.

Βήματα για τη δωρεάν λήψη εφαρμογών επί πληρωμή ή χακαρισμένων εφαρμογών σε iOS (Χωρίς Jailbreak):

#1 Πρώτα απ ‘όλα, πραγματοποιήστε λήψη και εγκατάσταση μέχρι την εφαρμογή βοήθειας Tutu στη συσκευή σας iOS, δηλαδή είτε iPhone είτε iPad. Για να εγκαταστήσετε την εφαρμογή tutu, πρέπει να επισκεφτείτε τον σύνδεσμο http://tutuapp.vip/και εκεί πρέπει να σαρώσετε τον παρακάτω κωδικό QR, καθώς αυτός είναι ο μόνος εύκολος τρόπος με τον οποίο μπορείτε να αποκτήσετε αυτό το κατάστημα εφαρμογών στη συσκευή σας. Εγκαταστήστε και εκτελέστε πολλαπλά WhatsApp στο iPhone

#2 Τώρα θα υπάρχουν δύο επιλογές λήψης, η μία θα είναι κανονική και η άλλη θα είναι VIP, και πρέπει να επιλέγετε τακτικά καθώς άλλες θα σας μπερδεύουν πολύ, επομένως είναι καλύτερο να πάτε με την κανονική.

#3 Τώρα, αφού κατεβάσετε την εφαρμογή, εγκαταστήστε την στη συσκευή σας. Και όταν εγκατασταθεί η εφαρμογή, θα δείτε την εφαρμογή στο μενού σας και όταν πατήσετε την εφαρμογή θα δείτε την επιλογή μη αξιόπιστος προγραμματιστής επιχειρήσεων και για να την καταργήσετε και να αποκτήσετε πρόσβαση στην εφαρμογή, πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα ως Αυτή η προειδοποίηση είναι από προεπιλογή στην πλατφόρμα ios όταν εγκαθιστάτε οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή τρίτου μέρους, καθώς η Apple δεν εμπιστεύεται καμία από τις εφαρμογές τρίτων στο λειτουργικό της σύστημα.

#4 Εάν θέλετε να το αφαιρέσετε, απλώς στη συσκευή σας iOS, μεταβείτε στο Ρυθμίσεις -> Γενικός -> Διαχείριση προφίλ και συσκευής -> Winner Media Co., Ltd και εκεί θα δείτε την επιλογή εμπιστοσύνης, απλώς αγγίξτε την και τώρα θα δείτε ότι η προειδοποίηση δεν θα υπάρχει όταν προσπαθήσετε να ανοίξετε την εφαρμογή.

Εκτελέστε πολλαπλά WhatsApp στο iPhone
Εκτελέστε πολλαπλά WhatsApp στο iPhone

#5 Ανοίξτε την εφαρμογή Tutu και, στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας τη γραμμή αναζήτησης μέσα στην εφαρμογή, αναζητήστε την αγαπημένη επί πληρωμή εφαρμογή που θέλετε να εγκαταστήσετε δωρεάν στη συσκευή σας iOS. Τώρα απλώς θυμηθείτε ότι πρέπει να πληκτρολογήσετε το ακριβές όνομα της εφαρμογής που θέλετε να αναζητήσετε και στη συνέχεια μόνο η εφαρμογή θα εντοπίζεται από τα αποτελέσματα αναζήτησης της εφαρμογής.

#6 Αναζητήστε την ακριβή εφαρμογή επί πληρωμή σας από τα αποτελέσματα αναζήτησης μέσα στην εφαρμογή Tutu και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Αποκτήστε το που θα τοποθετηθεί δίπλα της. Αφού πατήσετε το κουμπί Get It, πρέπει να κάνετε κλικ στο κουμπί Εγκατάσταση στο αναδυόμενο παράθυρο, ώστε να ξεκινήσει η εγκατάσταση της συγκεκριμένης εφαρμογής. Πράγμα που σημαίνει ότι η επί πληρωμή εφαρμογή βρίσκεται ακριβώς στη συσκευή σας iOS και αυτό επίσης χωρίς να πληρώσετε ούτε μια δεκάρα χρησιμοποιώντας απλώς το κατάστημα εφαρμογών που συζητήσαμε παραπάνω.

Έτσι, επιτέλους, καταλάβατε τον τρόπο με τον οποίο θα μπορούσατε να εγκαταστήσετε τις εφαρμογές επί πληρωμή στη συσκευή σας iOS και ως εκ τούτου να παρακάμψετε την ανάγκη να πληρώσετε για αυτές τις εξαιρετικές και εκτεταμένες εφαρμογές. Θα μπορούσατε τώρα να εγκαταστήσετε έως και τις εφαρμογές επί πληρωμή τόσο πολύ εύκολα όπως αν εγκαθιστάτε οποιαδήποτε απλή κανονική εφαρμογή. Ως εκ τούτου, στο άρθρο έχετε το πράγμα ότι η μέθοδος δεν είναι καθόλου δύσκολη και ο καθένας θα μπορούσε να ολοκληρώσει την υλοποίηση σε χρόνο μηδέν. Ελπίζω να σας αρέσει το σεμινάριο, συνεχίστε να το μοιράζεστε και με άλλους. Αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω εάν έχετε οποιεσδήποτε σχετικές απορίες με αυτό το σεμινάριο, καθώς θα είμαστε πάντα εδώ για να σας βοηθήσουμε όλους τους techviral χρήστες μας.