Πώς να ενεργοποιήσετε τη “Βελτιωμένη προστασία” στο πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome

0
109

Ενεργοποιήστε τη βελτιωμένη προστασία στο Chrome!

Πώς να ενεργοποιήσετε τη
Πώς να ενεργοποιήσετε τη “Βελτιωμένη προστασία” στο πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome

Μέχρι στιγμής, υπάρχουν εκατοντάδες εφαρμογές προγράμματος περιήγησης ιστού διαθέσιμες για το λειτουργικό σύστημα Windows 10. Από όλα αυτά, ήταν το Google Chrome που ξεχωρίζει από το πλήθος. Το πρόγραμμα περιήγησης ιστού είναι εξαιρετικά ασφαλές και παίρνει πολύ σοβαρά την ασφάλεια.

Το Google Chrome προσφέρει λίγες λειτουργίες ασφαλείας που μπορείτε να ενεργοποιήσετε από τις Ρυθμίσεις όσον αφορά την ασφάλεια ιστού. Έχουμε ήδη δει λειτουργίες όπως έλεγχος κωδικού πρόσβασης, ασφαλή περιήγηση κ.λπ. Όλες αυτές οι λειτουργίες κάνουν το πρόγραμμα περιήγησης πιο ασφαλές.

Πρόσφατα, βρήκαμε ένα άλλο καλύτερο χαρακτηριστικό ασφαλείας του Google Chrome που διατηρήθηκε κρυφό κάτω από τις ρυθμίσεις. Η δυνατότητα ασφαλείας είναι γνωστή ως “Βελτιωμένη ασφαλής περιήγηση” και σας προβλέπει και σας προειδοποιεί για επικίνδυνα συμβάντα πριν συμβούν.

Με ενεργοποιημένη αυτήν τη δυνατότητα, το πρόγραμμα περιήγησής σας στο Chrome μοιράζεται ακόμη περισσότερα δεδομένα περιήγησης με την Google. Τέτοια επιπλέον δεδομένα βοηθούν την Google να προβλέψει καλύτερα τις απειλές και να εντοπίσει ένα επικίνδυνο συμβάν που είναι πιθανό να συμβεί. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, το χαρακτηριστικό εγείρει μια ανησυχία για το απόρρητο.

Σύμφωνα με την Google, η βελτιωμένη ασφαλής περιήγηση στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού Chrome σάς βοηθά σε τέσσερα διαφορετικά πράγματα –

  • Προβλέπει και σας προειδοποιεί για επικίνδυνα γεγονότα πριν συμβούν
  • Σας κρατά ασφαλείς στο Chrome και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη βελτίωση της ασφάλειάς σας σε άλλες εφαρμογές Google όταν είστε συνδεδεμένοι
  • Βελτιώνει την ασφάλεια για εσάς και όλους στον ιστό
  • Σας προειδοποιεί εάν οι κωδικοί πρόσβασης εκτεθούν σε παραβίαση δεδομένων

Βήματα για την ενεργοποίηση της “Βελτιωμένης προστασίας” στο πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome

Τώρα που γνωρίζετε καλά τη δυνατότητα, ήρθε η ώρα να την ενεργοποιήσετε στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί έναν αναλυτικό οδηγό για την ενεργοποίηση της «Βελτιωμένης Ασφαλούς Περιήγησης» στο Google Chrome για επιτραπέζιους υπολογιστές.

Βήμα 1. Πρώτα απ ‘όλα, ενημερώστε το πρόγραμμα περιήγησής σας στο Google Chrome. Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε την πιο πρόσφατη έκδοση του Google Chrome.

Βήμα 2. Κάντε κλικ στις τρεις τελείες και επιλέξτε “Ρυθμίσεις”.

επιλέξτε «Ρυθμίσεις».

Βήμα 3. Στη σελίδα Ρυθμίσεις, κάντε κλικ στην επιλογή «Απόρρητο και ασφάλεια».

Κάντε κλικ στην επιλογή «Απόρρητο και ασφάλεια».

Βήμα 4. Τώρα μετακινηθείτε προς τα κάτω και κάντε κλικ στην επιλογή «Ασφάλεια».

κάντε κλικ στην επιλογή «Ασφάλεια».

Βήμα 5. Τώρα στη λειτουργία Ασφαλούς περιήγησης, επιλέξτε την επιλογή “Βελτιωμένη προστασία”.

επιλέξτε την επιλογή

Αυτό είναι! Τελείωσες. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να ενεργοποιήσετε την Ενισχυμένη προστασία στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού Google Chrome.

Αυτό το άρθρο αφορά τον τρόπο ενεργοποίησης της λειτουργίας Βελτιωμένης Ασφαλούς περιήγησης στο Google Chrome για επιτραπέζιους υπολογιστές. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες σχετικά με αυτό, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here