Ο Microsoft Edge αποκτά δυνατότητα Wallet στα Windows 11

0
20
Ο Microsoft Edge αποκτά δυνατότητα Wallet στα Windows 11

Τον Μάρτιο, υπήρξαν αναφορές σχετικά με τη Microsoft που δοκιμάζει μια λειτουργία “κρυπτονομίσματος” για το Πορτοφόλι της, η οποία θα επιτρέπει στους χρήστες να αποθηκεύουν, να στέλνουν και να λαμβάνουν κεφάλαια κρυπτονομισμάτων με ασφάλεια απευθείας στο πρόγραμμα περιήγησης Edge.

Ο Microsoft Edge αποκτά δυνατότητα Wallet στα Windows 11

Με τη νέα πειραματική λειτουργία «Cryptocurrency», ο γίγαντας του Redmond εισήγαγε υποστήριξη για κρυπτονομίσματα και μετέτρεψε το «Microsoft Wallet» του σε μια ολοκληρωμένη Progressive Web App (PWA) για το τελευταίο του λειτουργικό σύστημα, τα Windows 11, σύμφωνα με μια νέα έκθεση από Windows Τελευταία.

Προηγουμένως, το Edge Wallet, μια δωρεάν ενσωματωμένη δυνατότητα στο πρόγραμμα περιήγησης Edge, επέτρεπε στους χρήστες να αποθηκεύουν με ασφάλεια τα στοιχεία της κάρτας, όπως αριθμούς καρτών, ημερομηνίες λήξης και κωδικούς CVV, βοηθώντας μια πιο ομαλή εμπειρία αγορών στο διαδίκτυο.

Με την ενσωμάτωση ενός πορτοφολιού κρυπτονομισμάτων, οι χρήστες του Πορτοφολιού Microsoft Edge θα μπορούν να λαμβάνουν ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο για τις διακυμάνσεις της αξίας των κρυπτονομισμάτων, χάρη στη βαθύτερη ενοποίηση με εταιρείες ανταλλαγής. Το Πορτοφόλι θα επιτρέπει στους χρήστες να καταγράφουν όλες τις συναλλαγές, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να παρακολουθούν αποτελεσματικά τα ψηφιακά τους στοιχεία.

Άλλες λειτουργίες περιλαμβάνουν μια καρτέλα “εξερεύνηση”, η οποία θα κρατά τους χρήστες ενημερωμένους με τα πιο πρόσφατα νέα για τα κρυπτονομίσματα. Υπάρχει επίσης μια καρτέλα “στοιχεία” που θα εμφανίζει τα μη ανταλλάξιμα διακριτικά (NFT) των χρηστών. Επιπλέον, θα μπορούν να αποθηκεύουν NFT με το Πορτοφόλι.

Στο Edge Canary, εάν επισκεφτείτε το Edge://wallet, μπορείτε να το εγκαταστήσετε ως εφαρμογή web κάνοντας κλικ στο αναδυόμενο παράθυρο στη γραμμή διευθύνσεων. Η εφαρμογή Ιστού Edge Wallet δοκιμάζεται για χρήστες, αλλά μπορείτε να τη δοκιμάσετε ενεργοποιώντας τη σημαία γραμμής εντολών “enable-features=msWalletPWA», αναφέρει η πιο πρόσφατη αναφορά των Windows.

Όπως κάθε άλλη εφαρμογή, το Πορτοφόλι μπορεί επίσης να καρφιτσωθεί στη γραμμή εργασιών στο μενού Έναρξη. Δεδομένου ότι το Πορτοφόλι είναι μια εσωτερική σελίδα του προγράμματος περιήγησης Edge, η συνολική εμπειρία είναι πιο ομαλή από τις άλλες εφαρμογές ιστού. Επιπλέον, είναι ενσωματωμένο απρόσκοπτα στο Edge, γεγονός που καταργεί την ανάγκη για εφαρμογές ή επεκτάσεις για τη διαχείριση κρυπτονομισμάτων.

Προς το παρόν, δεν υπάρχει καμία πληροφορία για το πότε θα κυκλοφορήσει η λειτουργία Cryptocurrency του Edge. Μείνετε συντονισμένοι και συνεχίστε να παρακολουθείτε αυτόν τον χώρο για περισσότερες ενημερώσεις!