Οι 5 κορυφαίες εφαρμογές Android και iOS της εβδομάδας: Earn to Die Rogue, mymind, YAZIO και άλλα!

0
22
© nextpit

Θέλετε να εμπλουτίσετε την εμπειρία σας στο smartphone με μερικές συναρπαστικές νέες προτάσεις εφαρμογών; Μην ψάχνετε άλλο! Διαλέξαμε μια συλλογή από τις κορυφαίες εφαρμογές της εβδομάδας, αποκλειστικά για εσάς. Η ομάδα των συντακτών μας στο nextpit έχει επιμεληθεί σχολαστικά και έχει δοκιμάσει εκτενώς αυτές τις πέντε μαγευτικές επιλογές, διασφαλίζοντας τη συμβατότητα τόσο με συσκευές iPhone όσο και με Android. Έτσι, χωρίς καμία καθυστέρηση, ας εμβαθύνουμε στα συναρπαστικά χαρακτηριστικά που φέρνουν αυτές οι εφαρμογές στο τραπέζι!

Το Earn to Die Rogue σας βλέπει να μπλέκεστε σε μια τρελή μάχη για επιβίωση με ζόμπι και κάθε είδους τρελούς εχθρούς να τρέχουν τριγύρω, όπου είναι μια συνεχής προσπάθεια να παραμείνετε ζωντανοί. Το mymind λειτουργεί ως εικονικός πίνακας ανακοινώσεων για να διατηρεί όλες τις σκέψεις σας σε μια τοποθεσία. Το SoundID βοηθά στο να ακούγεται καλύτερα ο ήχος στο smartphone σας όταν φοράτε ακουστικά, ενώ το YAZIO είναι ένας μετρητής θερμίδων που ελπίζουμε ότι θα σας βοηθήσει στο ταξίδι της υγείας σας. Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, το Rain είναι μια εφαρμογή μόνο για Android που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τον καιρό με χαριτωμένα γραφικά.

Στην ταχύρρυθμη ψηφιακή εποχή μας, δεν είναι ασυνήθιστο να συναντάμε εφαρμογές που βομβαρδίζουν τους χρήστες με αγορές εντός εφαρμογής ή παρεμβατικές διαφημίσεις. Αλλά μην φοβάστε, γιατί είμαστε εδώ για να ισοπεδώσουμε τον αγωνιστικό χώρο και να σας προστατέψουμε από τυχόν απροσδόκητα έξοδα. Η αποστολή μας είναι απλή αλλά ουσιαστική: να σας παρέχουμε εφαρμογές που βελτιώνουν την εμπειρία σας στο smartphone και προσφέρουν πρόσθετα οφέλη.

Αν λαχταράτε εξαιρετικές προσφορές εφαρμογών, μην κοιτάξετε πέρα ​​από την προσεκτικά επιλεγμένη συλλογή δωρεάν εφαρμογών της εβδομάδας! Κάθε εβδομάδα, επιλέγουμε μια ποικιλία εφαρμογών που συνήθως πληρώνονται αλλά είναι τώρα διαθέσιμες δωρεάν ως μέρος μιας αποκλειστικής προσφοράς. Ωστόσο, το άρθρο με τις κορυφαίες 5 εφαρμογές της εβδομάδας είναι λίγο διαφορετικό. Λοιπόν, χωρίς άλλη καθυστέρηση, ας βουτήξουμε στο crème de la crème αυτής της εβδομάδας—τις κορυφαίες 5 εφαρμογές που κυριαρχούν στον κόσμο των παιχνιδιών και των εφαρμογών για κινητά!

Earn to Die Rogue (Android & iOS)

Εάν δεν έχετε παίξει άλλα παιχνίδια Earn to Die, αυτό είναι ένα τόσο καλό μέρος για να ξεκινήσετε. Μέσα σε μια αποκάλυψη ζόμπι, θα οδηγήσετε σε ένα δυστοπικό περιβάλλον όπου στη συνέχεια θα αντιμετωπίσετε ζόμπι και άλλα τεράστια αφεντικά σε έναν επικό αγώνα για επιβίωση. Προοδεύετε λεηλατώντας κτίρια και αποκτώντας αναβαθμίσεις, ξεκλειδώνοντας νέες διαδρομές και τροποποιώντας τις για να συντρίψετε ζόμπι που βρίσκονται στο δρόμο σας.

Υπάρχει αρκετός χώρος για να εφαρμόσετε αναβαθμίσεις στο παιχνίδι και δεν χρειάζεται πολύς χρόνος για να συλλέξετε τους μηχανισμούς οδήγησης αφού βυθιστείτε σε λίγα λεπτά. Μην παίρνετε αυτόν τον τίτλο πολύ στα σοβαρά και θα μπορείτε να απολαύσετε το παιχνίδι καλύτερα. Απόλαυσα ιδιαίτερα τη φυσική στο παιχνίδι και τους υπερβολικούς θανάτους ζόμπι που μου έδωσαν μεγάλη ώθηση. Εάν ο ρεαλισμός σε ένα παιχνίδι τρόμου επιβίωσης είναι η προτεραιότητά σας, τότε θα σας πρότεινα να το χάσετε. Αν σας αρέσει το τρελό παιχνίδι, τότε βουτήξτε αμέσως!

  • Τιμή: Δωρεάν / Διαφήμιση: Ναι / Αγορές εντός εφαρμογής: Ναι (1,99$-19,99$) / Απαιτείται λογαριασμός: Ναι

Μετά από λίγο, η καινοτομία του παιχνιδιού άρχισε να φθείρεται πάνω μου. Μερικοί άνθρωποι μπορεί να είναι διαφορετικοί, επομένως μπορεί να είναι πολύ πιο ελκυστικό και να έχουν μεγαλύτερο χρόνο παιχνιδιού για μια τέτοια ομάδα στόχο. Βρήκα ορισμένες πτυχές των στοιχείων του παιχνιδιού να είναι επαναλαμβανόμενες κατά καιρούς, και με εκνευρίζει. Ένα πράγμα που συνήθως με πιάνει η κατσίκα μου είναι το πόσο συχνά μου τελειώνει το βενζίνη όταν οδηγώ, κάτι που απαιτεί να μαθαίνω από τα λάθη μου πολύ συχνά. Ιδανικά, αυτό είναι τέλειο για όσους θέλουν να σκοτώνουν τσέπες χρόνου κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Βροχή (Android)

Δεν υπάρχει τίποτα που να ειπωθεί πολύ για μια εφαρμογή πρόγνωσης καιρού. Ο συνολικός στόχος μιας τέτοιας εφαρμογής είναι να σας ενημερώσει για τον καιρό, και το πιο σημαντικό, πόσο ακριβείς είναι οι μετρήσεις της. Αν και δεν εκπλήσσομαι αν πόσες εφαρμογές καιρού συγκεντρώνουν τις πληροφορίες τους από μια κεντρική βάση δεδομένων (που σημαίνει ότι θα έχετε τα ίδια αποτελέσματα), είναι περισσότερο για την παρουσίαση που κάνει μια εφαρμογή καιρού διαφορετική από την άλλη. Με το Rain, αυτή η εφαρμογή μόνο για Android κάνει τη δουλειά με ελάχιστη φασαρία.

Δεν έχει σημασία αν βρίσκεστε έξω στις στέπες της Μογγολίας ή στην περιοχή του γοφού και του γοφού Gangnam της Σεούλ, Νότια Κορέα, θα εξακολουθείτε να μπορείτε να λαμβάνετε μια ενημερωμένη πρόβλεψη για κάθε ώρα, ημέρα και εβδομάδα . Αυτό διευκολύνει τον εκ των προτέρων προγραμματισμό για οικογενειακά ταξίδια, διακοπές και επαγγελματικές συναντήσεις. Η ρύθμιση του Rain είναι τόσο εύκολη όσο το να βασίζεστε στη γεωγραφική θέση ή να πληκτρολογείτε την πόλη στην οποία βρίσκεστε.

  • Τιμή: Δωρεάν / Διαφήμιση: Καμία / Αγορές εντός εφαρμογής: Καμία / Απαιτείται λογαριασμός: Όχι
Κορυφαίες 5 εφαρμογές - Βροχή

Μάθετε πώς είναι ο καιρός με αυτήν την εφαρμογή καιρού που διαθέτει ένα χαριτωμένο περιβάλλον χρήστη. / © nextpit

Λατρεύω το πώς απεικονίζεται ο καιρός σε χαριτωμένα γραφικά που σίγουρα είναι ελκυστικά σε οποιονδήποτε. Κάθε τοποθεσία προσφέρει έναν θησαυρό πληροφοριών, συμπεριλαμβανομένου του σημείου δρόσου, της αίσθησης, της ορατότητας, της κατεύθυνσης του ανέμου, των βροχοπτώσεων, της βροχής, της υγρασίας, της κάλυψης σύννεφων, της ατμοσφαιρικής πίεσης και του δείκτη UV, μεταξύ άλλων. Ιδανικό για σχεδιαστές που θέλουν να αφήσουν πολύ λίγα στην τύχη!

mymind (Android & iOS)

Η ζωή είναι αρκετά προκλητική όπως είναι αυτές τις μέρες. Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που πρέπει να παρακολουθείτε, που υπάρχουν στιγμές που γίνεται πάρα πολύ δύσκολο και νιώθετε ότι θέλετε να τα παρατήσετε. Εάν το μυαλό σας επεξεργάζεται συνεχώς ένα μπαράζ πληροφοριών όπως εγώ, είναι πολύ εύκολο να ξεχάσετε πράγματα. Το mymind στοχεύει να αποτρέψει την ψυχική εξάντληση όντας ένας εικονικός πίνακας ανακοινώσεων που κρατά τις σκέψεις σας ασφαλείς.

Βασικά, το mymind λειτουργεί ως μια προηγμένη πλατφόρμα λήψης σημειώσεων που έχει σχεδιαστεί ειδικά για να διασφαλίζει ότι μπορείτε πάντα να αποθηκεύσετε οτιδήποτε με την πρώτη στιγμή. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα απλό άγγιγμα και μπορείτε να αποθηκεύσετε μια σημείωση ή ίσως ακούσατε μια έξυπνη φράση που θα θέλατε να αποθηκεύσετε για μελλοντική αναφορά ή να έχετε μια νοερή εικόνα ενός κούρεμα που θα θέλατε να κάνετε στο μέλλον. Βασικά, σκεφτείτε το ως χώρο στάθμευσης για τις σκέψεις σας.

  • Τιμή: Δωρεάν / Διαφήμιση: Καμία / Αγορές εντός εφαρμογής: Ναι (5,99$-119$) / Απαιτείται λογαριασμός: Ναι
Top 5 εφαρμογές - mymind

Κάντε χώρο για τον ψυχικό σας χώρο με το mymind. / © nextpit

Δεν υπάρχουν ενημερώσεις κατάστασης ή ειδοποιήσεις που να σας ενοχλούν, ούτε πιέζεστε να κάνετε like, tag ή να παραμείνετε αφοσιωμένοι στην εφαρμογή με οποιονδήποτε τρόπο. Στην πραγματικότητα, όλα αυτά είναι μια μονόδρομη ροή πληροφοριών και μου αρέσει το πώς το μυαλό μου διατηρεί το απόρρητο στην πρώτη γραμμή των πραγμάτων. Υπάρχει επίσης μια πλατφόρμα επιτραπέζιου υπολογιστή που σας επιτρέπει να αποθηκεύετε τις σημειώσεις σας πιο γρήγορα και το γεγονός ότι μπορεί να συγχρονιστεί σε όλες τις πλατφόρμες είναι ένα άλλο θετικό σημείο για μακροχρόνια χρήση.

SoundID (Android & iOS)

Αναρωτηθήκατε ποτέ πώς μπορείτε να έχετε καλύτερη απόδοση ήχου από το smartphone ή τα ακουστικά σας; Εάν το να ρίχνετε περισσότερα χρήματα σε ένα συγκεκριμένο πρόβλημα δεν είναι το φλιτζάνι του τσαγιού σας, ίσως μπορείτε να ακολουθήσετε μια πιο εκλεπτυσμένη προσέγγιση, η οποία θα ήταν να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή και να κάνετε τροποποιήσεις από εκεί. Εισαγάγετε το SoundID, το οποίο ισχυρίζεται ότι προσφέρει ένα εξατομικευμένο προφίλ ήχου μόνο για εσάς. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δημιουργήσετε το δικό σας SoundID και να το ενεργοποιείτε κάθε φορά που ακούτε τα αγαπημένα σας μουσικά κομμάτια ή παρακολουθείτε βίντεο.

Θα πρέπει πρώτα να επιλέξετε από ένα ζευγάρι ακουστικών με δυνατότητα SoundID—Drop THX Panda, Monolith by Monoprice M-TWE, grell TWS/1 ή Drop TWS1X. Η χρήση του με άλλα ακουστικά χωρίς SoundID είναι επίσης δυνατή, αλλά τα αποτελέσματα ήχου βγαίνουν διαφορετικά. Δεν θα έλεγα ότι είναι καλύτερο, αλλά ακούγεται πιο συγκρατημένο. Για την πλήρη λίστα των συμβατών συσκευών, μπορείτε ανατρέξτε σε αυτή τη λίστα.

  • Τιμή: Δωρεάν / Διαφήμιση: Καμία / Αγορές εντός εφαρμογής: Καμία / Απαιτείται λογαριασμός: Όχι (αλλά συνιστάται)
Κορυφαίες 5 εφαρμογές - SoundID

Αποκτήστε τον καλύτερο ήχο από το smartphone και τα ακουστικά σας με το SoundID. / © nextpit

Μόλις ολοκληρώσετε την εξατομίκευσή σας, ίσως θελήσετε να συνδεθείτε με έναν λογαριασμό, εάν δεν το έχετε κάνει ήδη. Το μόνο πλεονέκτημα είναι να αποθηκεύσετε το προφίλ και τις ρυθμίσεις σας SoundID, κάτι που είναι λογικό λαμβάνοντας υπόψη τον χρόνο που αφιερώσατε προσπαθώντας να τροποποιήσετε τη διαμόρφωση ήχου της συσκευής σας ώστε να ταιριάζει καλύτερα στην ακουστική σας εμπειρία.

YAZIO (Android & iOS)

Η μάχη του εξογκώματος. Δεν αναφέρομαι στη μεγάλη μάχη που δόθηκε για τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, αλλά περισσότερο στη μέση. Η άσκηση είναι πάντα καλή για την υγεία και τη γενική ευεξία κάποιου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν άλλες μετρήσεις που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να βοηθήσουν στο αδυνάτισμα. Η μέτρηση θερμίδων είναι μια άλλη επιστημονική μέθοδος, γι’ αυτό υπάρχουν εφαρμογές όπως το YAZIO. Με το YAZIO, μπόρεσα να ελέγξω το ημερολόγιο διατροφής μου, να παρακολουθώ τις δραστηριότητές μου και ελπίζω να μπορέσω να χάσω με επιτυχία τα χερούλια της αγάπης μου.

Το YAZIO παρέχει τη λεωφόρο για να καταρτίσετε ένα προσωπικό σχέδιο για να χάσετε βάρος καθώς και να χτίσετε μυς, εξαρτάται πραγματικά από το τι θέλετε να κάνετε. Υπάρχει ένας πίνακας θερμίδων που περιέχει πληροφορίες για περισσότερα από 2 εκατομμύρια τρόφιμα, τώρα τι θα λέγατε; Ο ιχνηλάτης διατροφής και το ημερολόγιο τροφίμων λειτουργούν σε όλα τα γεύματα και τώρα μπορείτε να παρακολουθείτε την πρόσληψη πρωτεϊνών, λιπών, υδατανθράκων και θερμίδων.

  • Τιμή: Δωρεάν / Διαφήμιση: Καμία / Αγορές εντός εφαρμογής: Ναι (23,99 $/τριμηνιαίο, 34,99 $/εξάμηνο, 23,90 $/ετησίως) / Απαιτείται λογαριασμός: Ναι
Κορυφαίες 5 εφαρμογές - YAZIO

Παρακολουθήστε το βάρος σας μετρώντας τις θερμίδες με αυτήν την εφαρμογή. / © nextpit

Μου αρέσει το πώς ο ενσωματωμένος σαρωτής γραμμωτού κώδικα διευκολύνει την αναζήτηση των πληροφοριών για τις θερμίδες ενός συγκεκριμένου φαγητού που βρίσκεται στο ράφι του σούπερ μάρκετ. Το τμήμα παρακολούθησης βάρους διευκολύνει επίσης την προβολή της προόδου κάποιου (ή τη στασιμότητα ή χειρότερα, την παλινδρόμηση!). Συνολικά, πάντα πίστευα ότι κάτι που μπορεί να μετρηθεί, μπορεί να βελτιωθεί και το βάρος είναι ένα από αυτά.

Στην αρχή, υπάρχει μια σειρά από ερωτήσεις που ζητούνται για να σας γνωρίσουμε καλύτερα για ένα εξατομικευμένο σχέδιο. Χρειάζεται αρκετή ώρα, αλλά είναι απαραίτητο να σας καταλάβει η εφαρμογή. Μετά από όλα, θέλετε να αυξήσετε τις πιθανότητές σας για επιτυχία, έτσι δεν είναι; Μπορείτε να επιλέξετε διαφορετικά προγράμματα συνδρομής εάν θέλετε να ξεκλειδώσετε ακόμη περισσότερες δυνατότητες. Αυτά τα προγράμματα είναι διαθέσιμα σε επιλογές 3 μηνών, 6 μηνών ή ενός έτους. Περιττό να πούμε ότι όσο μεγαλύτερη είναι η συνδρομή, τόσο πιο προσιτή γίνεται.

Πώς σας φάνηκε η λίστα αυτής της εβδομάδας; Ίσως χάσαμε μια σιωπηλή επιτυχία ή ένα διαμάντι που γνωρίζετε, οπότε γιατί να μην μας ενημερώσετε στα σχόλια;