Οι χρήστες του WhatsApp θα μοιράζονται σύντομα ενημερώσεις κατάστασης στο Instagram

0
17
Οι χρήστες του WhatsApp θα μοιράζονται σύντομα ενημερώσεις κατάστασης στο Instagram
Οι χρήστες του WhatsApp θα μοιράζονται σύντομα ενημερώσεις κατάστασης στο Instagram

Το WhatsApp, η δημοφιλής πλατφόρμα ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων που ανήκει στην Meta, φέρεται να δοκιμάζει μια νέα προαιρετική λειτουργία που θα επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται τις ενημερώσεις κατάστασης απευθείας στο Instagram.

Οι χρήστες του WhatsApp θα μοιράζονται σύντομα ενημερώσεις κατάστασης στο Instagram

WABetaInfo, μια γνωστή δημοσίευση tipster του WhatsApp, ανακάλυψε τη νέα προαιρετική δυνατότητα στην τελευταία έκδοση beta του WhatsApp για iOS 24.8.10.72 από την εφαρμογή TestFlight. Αυτή η δυνατότητα στοχεύει στη βελτίωση της κοινής χρήσης πολυμέσων για τους χρήστες του WhatsApp, επιτρέποντάς τους να αναρτούν εύκολα τις ενημερώσεις κατάστασής τους απευθείας στις ιστορίες Instagram τους.

Κατάσταση WhatsappΚατάσταση Whatsapp
@wabetainfo

Για όσους δεν γνωρίζουν, η παραπάνω λειτουργία φέρεται να δοκιμάστηκε για πρώτη φορά στην ενημερωμένη έκδοση WhatsApp 2.23.25.20 για Android 2.23.25.20 τον Δεκέμβριο του 2023. Αν και αυτή η δυνατότητα είναι ακόμα υπό ανάπτυξη στην έκδοση beta WhatsApp για Android, φαίνεται ότι η WhatsApp σχεδιάζει να φέρει το ίδιο cross- δημοσιεύοντας εμπειρία και στην πλατφόρμα iOS.

Καθώς η δυνατότητα κοινής χρήσης ενημερώσεων κατάστασης στο Instagram είναι προαιρετική, οι χρήστες μπορούν να την ενεργοποιήσουν ή να την απενεργοποιήσουν με βάση τις προτιμήσεις τους.

«Δεδομένου ότι αυτή η δυνατότητα είναι προαιρετική, οι χρήστες θα πρέπει να ενεργοποιήσουν αυτήν την επιλογή διασταυρούμενης ανάρτησης, εάν θέλουν να μοιραστούν τις ενημερώσεις κατάστασής τους στο Instagram αφού τις δημοσιεύσουν στο WhatsApp, καθώς είναι αρχικά ανενεργό». WABetaInfo πολιτείες στην έκθεσή της.

«Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι χρήστες θα μπορούν να απενεργοποιήσουν τη νέα εμπειρία διασταυρούμενης ανάρτησης με το Instagram ανά πάσα στιγμή μετά τη μη αυτόματη ενεργοποίησή τους και μπορούν να διαχειριστούν ποιος μπορεί να δει το περιεχόμενο που μοιράζονται στο Instagram απευθείας στις ρυθμίσεις κοινού της ιστορίας του Instagram. ”

Σύμφωνα με την WABetaInfo αναφορά, η επερχόμενη δυνατότητα του WhatsApp θα φέρει επανάσταση στην εμπειρία του χρήστη. Θα επιτρέψει στους χρήστες να μοιράζονται αβίαστα τις αναμνήσεις τους με τη λίστα επαφών τους στους ακόλουθους του WhatsApp και του Instagram, χωρίς να χρειάζεται να εγκαταλείψουν την εφαρμογή για μη αυτόματη αναδημοσίευση.

Η αναφορά πρόσθεσε ότι αυτή η δυνατότητα θα βελτιώσει τη διαδικασία ενημέρωσης της κατάστασης σε πολλές πλατφόρμες και θα επιτρέψει στους χρήστες του WhatsApp να ενημερώνουν ταυτόχρονα την Κατάσταση και το Instagram Story τους με ένα μόνο πάτημα.

Επί του παρόντος, η δυνατότητα κοινής χρήσης ενημερώσεων κατάστασης στο Instagram είναι υπό ανάπτυξη και θα είναι διαθέσιμη σε μελλοντική ενημέρωση της εφαρμογής. Συνεχίστε να παρακολουθείτε αυτόν τον χώρο για περισσότερες ενημερώσεις, καθώς αυτή η ιστορία εξελίσσεται!