Η OnePlus λανσάρει ένα φθηνότερο gaming tablet

0
27
© OnePlus

Η OnePlus πρόκειται να κυκλοφορήσει ένα άλλο tablet μετά την εισαγωγή της πρώτης της πλάκας Android, γνωστής ως OnePlus Pad στις αρχές του 2023. Το περιφερειακό κατάστημα της εταιρείας έχει αρχίσει να πειράζει την επερχόμενη συσκευή, η οποία μπορεί να είναι γνωστή ως OnePlus Pad Go. Θα μπορούσε επίσης να είναι μια φθηνότερη έκδοση του αρχικού OnePlus Pad.

  • Μην το χάσετε: Τα καλύτερα tablet Samsung Galaxy για το 2023

Με βάση ένα σκίτσο που μοιράστηκε η OnePlus India στο X (παλαιότερα γνωστό ως Twitter), εμφανίστηκε το πίσω μέρος του tablet με καμπύλες γωνίες. Έχει ένα αξιοσημείωτο περίγραμμα γύρω από την επάνω περιοχή και μια παρόμοια εγκοπή κάμερας στο κέντρο με το αρχικό OnePlus Pad. Υπάρχει επίσης ένα λογότυπο OnePlus που βρίσκεται στη μέση.

Επιπλέον, η ανάρτηση ανέφερε ότι το tablet θα διαθέτει ολοήμερη διάρκεια ζωής μπαταρίας και δυνατότητα παιχνιδιού, υποδηλώνοντας χωρητικότητα μπαταρίας αξιοπρεπούς μεγέθους και ικανό chipset για κινητά. Θα μπορούσαμε ίσως να δούμε μια πιο σίγαση έκδοση του MediaTek Dimensity 9000 SoC που τροφοδοτεί το OnePlus Pad. Πέρα από αυτό το teaser, τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα, συμπεριλαμβανομένων των προδιαγραφών και της ημερομηνίας κυκλοφορίας.

Tablet OnePlus Pad Go

Η OnePlus παρουσιάζει ένα νέο tablet Android που μπορεί να κάνει το ντεμπούτο του ως OnePlus Pad Go. / © OnePlus Ινδία

Δεν είναι η πρώτη φορά που αναφέρεται η ύπαρξη ενός μη ανακοινωθέντος tablet OnePlus. Τον Αύγουστο, δύο συσκευές με τους αριθμούς μοντέλου OPD2304 και OPD2305 εντοπίστηκαν στο φόρουμ του OnePlus από έναν tipster, το @1NormalUsername. Αυτά τα tablet αναφέρθηκαν επίσης ως OnePlus Pad Go από το ινδικό γραφείο πιστοποίησης, ενώ οι δύο αριθμοί ενδέχεται να υποδεικνύουν τις διαφορετικές παραλλαγές αποθήκευσης.

Όσον αφορά την ημερομηνία κυκλοφορίας και τη διαθεσιμότητα, η φράση “προσεχώς” υποδηλώνει μια επικείμενη κυκλοφορία στην περιοχή. Δεν είναι σαφές εάν το OnePlus Pad Go θα βρει το δρόμο του σε άλλες αγορές. Δεν υπάρχει καμία λεπτομέρεια σχετικά με την τιμή, αλλά αν η ιστορία ήταν κάποιος δείκτης, το OnePlus Pad πωλείται για 479 $ (499 €) το ποπ.

Πιστεύετε ότι είναι απαραίτητο να έχουμε ένα πιο οικονομικό tablet OnePlus; Πόσο πρέπει να τιμολογήσει το OnePlus αυτό το υποτιθέμενο «Pad Go»; Μοιραστείτε τις απαντήσεις σας μαζί μας στα σχόλια.

Μέσω: Android Authority
Πηγή:
X/u/OnePlusIndia

Επόμενο άρθροΕπόμενο άρθρο