Διαρροή: Το Xiaomi Watch 2 Pro έρχεται με το Wear OS της Google

0
29
© nextpit

Ο Κινέζος κατασκευαστής Xiaomi θα μας παρουσιάσει τα Xiaomi 13T και 13 T Pro την επόμενη εβδομάδα την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου. Εκτός από τα τηλέφωνα, η εταιρεία υπαινίχθηκε στο X (πρώην Twitter) με ένα μικρό βίντεο teaser για το Xiaomi Watch 2 Pro, το οποίο θα εμφανίζονται τώρα με το Wear OS by Google.

  • Διαβάστε επίσης: Τα καλύτερα smartwatches φέτος!

Επιτέλους ένα Xiaomi Wear OS

Ήδη κατά την κυκλοφορία των δύο Huawei Watch GT 4 την περασμένη εβδομάδα, εκπλαγήκαμε με τη χαμηλή τιμή εισόδου των 249 ευρώ (περίπου 270 $). Αλλά και η Xiaomi τώρα φαίνεται να ακολουθεί αυτό το παράδειγμα, τουλάχιστον αν θέλουμε να το πιστέψουμε tipster Arsène Lupin. Διότι διεκδικεί Χ ότι το Xiaomi Watch Pro 2 που θα παρουσιαστεί την επόμενη εβδομάδα θα έχει την ίδια τιμή—που ξεκινά από τα 249,99 ευρώ. Ωστόσο, το tweet δεν αναφέρει ρητά σε ποιες ευρωπαϊκές χώρες θα κυκλοφορήσει το ρολόι σε αυτή την τιμή.

Ανάλογα με τη διαμόρφωση (LTE/BT), τιμές μεταξύ 270 και 330 ευρώ (290 ~ 350 USD) φαίνονται επίσης στις φωτογραφίες που δημοσίευσε ο διαρρήκτης. Το ίδιο πρόσωπο ανακοίνωσε ήδη περαιτέρω πληροφορίες για 13 Σεπτεμβρίουόπου ειπώθηκε, μεταξύ άλλων, ότι το Xiaomi Watch 2 Pro θα έχει Snapdragon W5+ Gen 1 εγκατεστημένο σε θήκη από ανοξείδωτο χάλυβα πιστοποιημένη για στεγανότητα 5 ATM.

Επιπλέον, θα υπάρχουν 2 GB μνήμης RAM και 32 GB αποθηκευτικού χώρου, σε συνδυασμό με οθόνη AMOLED 1,43 ιντσών (466 x 466 px), μπαταρία 500 mAh και, ανάλογα με την έκδοση, δερμάτινο ή λουράκι σιλικόνης.

Το Xiaomi Watch 2 Pro διέρρευσε εικόνες από το Twitter

Διαρροή του Xiaomi Watch 2 Pro. / © Xiaomi μέσω Arsène Lupin

Εκτός από τα τυπικά προγράμματα προπόνησης (πάνω από 150), το Xiaomi Watch 2 Pro θα είναι εξοπλισμένο με ΗΚΓ (ηλεκτροκαρδιογράφημα), καρδιά και αισθητήρα θερμοκρασίας. Το τελευταίο είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την παρακολούθηση ή την πρόβλεψη της γυναικείας εμμήνου ρύσεως/ωορρηξίας. Ένα θέμα με το οποίο η Camila έχει ήδη ασχοληθεί εκτενώς, με τη βοήθεια του Apple Watch 8 και του Samsung Galaxy Watch.

  • Αξίζει να το διαβάσετε: Αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να παρακολουθούμε τους εμμηνορροϊκούς μας κύκλους

Η ίδια η Xiaomi έχει πλέον επίσης εμπλακεί στο θέμα του smartwatch και τώρα επιβεβαιώνει στο X, το smartwatch με το λειτουργικό σύστημα Google Wear OS. Παράλληλα, η Xiaomi επισημαίνει την εκδήλωσή της την επόμενη εβδομάδα στο Βερολίνο. Έτσι θα δούμε το ρολόι εκεί.

Θα είναι μια δύσκολη απόφαση μεταξύ του Xiaomi Watch 2 Pro και άλλων ρολογιών Wear OS — έτσι δεν είναι; Το έχεις αποφασίσει; Γράψτε τη γνώμη σας στα σχόλια παρακάτω!

Πηγή:
Xiaomi

Επόμενο άρθροΕπόμενο άρθρο