Δεν υπάρχει άλλο μυστήριο: Αποκαλύφθηκε ο σχεδιασμός και η παγκόσμια κυκλοφορία του OnePlus 12

0
21
Δεν υπάρχει άλλο μυστήριο: Αποκαλύφθηκε ο σχεδιασμός και η παγκόσμια κυκλοφορία του OnePlus 12
© OnePlus

Μετά από πολυάριθμες διαρροές και εικασίες, η OnePlus ξεκίνησε επίσημα την εκστρατεία μάρκετινγκ για την προώθηση του OnePlus 12 πριν από τις τοπικές και παγκόσμιες κυκλοφορίες τον επόμενο μήνα και τον Ιανουάριο του 2024, αντίστοιχα. Ο τελικός σχεδιασμός και τα χρώματα της συσκευής αποκαλύφθηκαν επίσης, επιβεβαιώνοντας τα νέα φινιρίσματα και ένα εντελώς νέο λευκό χρώμα.

  • Διαβάστε επίσης: Τα καλύτερα smartphone που μπορείτε να αγοράσετε σε τιμή κάτω από 600 $

Στο εσωτερικό της, η OnePlus όρισε την επίσημη ημερομηνία και ώρα κυκλοφορίας για το OnePlus 12, η ​​οποία είναι στις 5 Δεκεμβρίου στις 14:30 τοπική ώρα. Αυτό έρχεται σε αντίθεση με μια προηγούμενη έκθεση όπου θα πραγματοποιηθεί στις 4 Δεκεμβρίου ή εγκαίρως για τη 10η επέτειο της εταιρείας. Θα ακολουθήσει μια αναδυόμενη εκδήλωση, δίνοντας στους θαυμαστές την ευκαιρία να αγοράσουν το OnePlus 12, αν και η διαθεσιμότητα φαίνεται να αναφέρεται στις 9 Δεκεμβρίου.

Επίσημες εικόνες OnePlus 12

Μαζί με την ανακοίνωση της εκδήλωσης μοιράστηκε και μια σειρά από βίντεο και εικόνες. Το OnePlus 12 θα είναι διαθέσιμο σε νέα απόχρωση λευκού, μαύρου με υφή άμμου και πράσινου μαρμάρου. Τόσο η λευκή όσο και η πράσινη επιλογή φαίνεται να διαθέτουν γυαλί, κάτι που μπορεί να υποδηλώνει μια δυνατότητα ασύρματης φόρτισης. Ωστόσο, δεν είναι σαφές από τι θα κατασκευαστεί η μαύρη παραλλαγή.

OnePlus 12

OnePlus 12 σε χρώματα λευκό και πράσινο μάρμαρο / © OnePlus

Επιπλέον, το πίσω μέρος εξακολουθεί να είναι οικείο με το κυκλικό νησί της κάμερας που φιλοξενεί τέσσερις εγκοπές για τις κάμερες, συμπεριλαμβανομένης μιας νέας κάμερας περισκοπίου σε μία από τις κάτω οπές και δύο άλλων σκοπευτών στο επάνω τμήμα. Συγκεκριμένα, η τέταρτη τρύπα φιλοξενεί δύο δύο αισθητήρες. Αν και παραμένει εμφανώς αμετάβλητο, η OnePlus ανέφερε ότι θα διαθέτει ένα διαφανές γυαλί στο δαχτυλίδι και ένα σχέδιο εμπνευσμένο από το ρολόι, όπως ένα ανάγλυφο και σταθερό καντράν.

Διεθνής κυκλοφορία του OnePlus 12

Εκτός Κίνας, η OnePlus φιλοξενεί δώρα σε μερικές χώρες όπως το Ηνωμένο Βασίλειο και η Ινδία. Είναι ενδιαφέρον ότι η σελίδα υποστήριξης ανέφερε ότι αυτό θα διαρκέσει από τις 27 Νοεμβρίου έως τις 23 Ιανουαρίου. Εν τω μεταξύ, την επόμενη μέρα μετά την προώθηση, αναφέρθηκε ότι το OnePlus 12 θα είναι επίσημο, πράγμα που σημαίνει ότι η παγκόσμια κυκλοφορία για τη ναυαρχίδα θα πρέπει να πέσει στις 24 Ιανουαρίου.

Όσον αφορά τις άλλες προδιαγραφές του OnePlus 12, επιβεβαιώθηκε ότι η συσκευή θα τροφοδοτείται από chipset Snapdragon 8 Gen 3 και θα συνδυαστεί με έως και 24 GB μνήμης RAM και διαμόρφωση αποθήκευσης 1 TB, τουλάχιστον για την αγορά της Κίνας. Επιπλέον, θα διαθέτει μια νέα οθόνη OLED με ανάλυση 2K και μέγιστη φωτεινότητα 2.600 nits.

Δεν υπάρχει καμία πληροφορία για το πόσο κοστίζει το OnePlus 12, αλλά οι πρόσφατες εξελίξεις δείχνουν ότι ενδέχεται να μην υπάρχουν κινήσεις τιμών.

Ανυπομονείτε να αγοράσετε το OnePlus 12 τον επόμενο χρόνο; Μη διστάσετε να μοιραστείτε τα σχέδιά σας μαζί μας στα σχόλια.

Μέσω: GSMArena
Πηγή:
Weibo/u/OnePlus, OnePlus UK