Οι 5 κορυφαίες εφαρμογές της εβδομάδας: Εξερευνήστε τη δημιουργικότητα με το Kaiber, μια εφαρμογή υπενθύμισης και πολλά άλλα!

0
30
© nextpit

Είστε έτοιμοι για την Black Friday; Μπορείτε να ασχοληθείτε με τον οδηγό επιβίωσης της Μαύρης Παρασκευής, αλλά όσο περιμένετε να συμβεί αυτό το γεγονός, ίσως μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στις 5 κορυφαίες εφαρμογές της εβδομάδας. Έχουμε μερικούς ενδιαφέροντες τίτλους που ελπίζουμε ότι θα είναι σε θέση να κρατήσουν την προσοχή σας στο smartphone σας το Σαββατοκύριακο.

Κάθε εβδομάδα, στις πλατφόρμες Android και iOS θα κυκλοφορούν πολλές νέες εφαρμογές και παιχνίδια. Δουλειά μας εδώ στο nextpit είναι να κοιτάξουμε τα μέρη, αναζητώντας αυτό που πιστεύουμε ότι θα σας ενδιαφέρει. Διαλέξαμε και δοκιμάσαμε προσωπικά αυτές τις εφαρμογές και τα παιχνίδια για εσάς και κρατήστε σταυρωμένα τα δάχτυλά μας ώστε να τα βρείτε χρήσιμα.

Αυτή η εβδομάδα μπορεί να υπερηφανεύεται για μια ενδιαφέρουσα επιλογή, από μια εφαρμογή υπενθύμισης για να μην ξεχνάτε πράγματα, έως μια γεννήτρια τέχνης AI και το συνηθισμένο σας παιχνίδι. Είσαι έτοιμος? Πάμε!

Paw Patrol Academy (Android & iOS)

Όταν ήμουν μόλις μικρός, έκανα μια ανέμελη ζωή. Δεν χρειάστηκε να ασχοληθώ πραγματικά με την εκμάθηση αριθμών και αλφαβήτου μέχρι τα πέντε μου — όταν οι γονείς μου με έγραψαν στο νηπιαγωγείο. Προς τρόμο μου, οι καιροί έχουν αλλάξει με τα χρόνια.

Σήμερα, ακόμη και τα δίχρονα παιδιά αναμένεται να κάνουν διαφοροποίηση μεταξύ των χρωμάτων και να δηλώσουν τις προτιμήσεις τους, να γνωρίζουν τα ABC τους και να μπορούν να μετρούν.

Ίσως οι γονείς που θέλουν τα μικρά τους να ξεκινήσουν τη ζωή τους, μπορούν γρήγορα να εγκαταστήσουν το Paw Patrol Academy. Αυτό είναι ένα παιχνίδι μάθησης διαρκώς. Έκανα έκκληση στο μικρό παιδί μέσα μου και κατάλαβα ότι έχει εκπαιδευτική αξία.

Είναι μια εφαρμογή εκμάθησης που βοηθά στην προετοιμασία των μικρών σας για την πρώτη τους τάξη. Λάβετε υπόψη σας ότι αυτή η εφαρμογή δεν κάνει τίποτα στη δημιουργία υγιών σχέσεων ανθρώπου με άνθρωπο, καθώς αυτό μπορεί να γίνει αντιληπτό μόνο στην πραγματική ζωή.

  • Τιμή: Δωρεάν / Διαφήμιση: Καμία / Αγορές εντός εφαρμογής: Ναι / Απαιτείται λογαριασμός: Ναι

Το παιχνίδι απαιτεί να τακτοποιήσετε τα γράμματα ανάλογα για να σχηματίσετε τη σωστή λέξη, μεταξύ άλλων δραστηριοτήτων όπως ο χρωματισμός, η μουσική, τα έργα. Το animation είναι σίγουρα πολύχρωμο και αρκετά συναρπαστικό, ενώ υπάρχουν και μαθηματικά προβλήματα που πρέπει να λύσετε. Οι προγραμματιστές ισχυρίζονται ότι αυτή η εφαρμογή είναι καλή για άτομα ηλικίας 2-5 ετών, οπότε τι περιμένετε, ανταγωνιστικοί γονείς;

Είμαι προφανώς ευχαριστημένος που δεν υπήρχαν διαφημίσεις σε αυτό το παιχνίδι που θα μπορούσαν να παρεμποδίσουν το παιχνίδι. Ωστόσο, λάβετε υπόψη ότι απαιτείται συνδρομή για να ξεκλειδώσετε κάθε πιθανή δραστηριότητα εντός του παιχνιδιού. Αυτό το είδος είναι χάλια, αλλά αν πέσει κάποιο κέρμα σημαίνει ότι το μικρό σας παραμένει απασχολημένο για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, τότε είμαι υπέρ του.

Kaiber (Android & iOS)

Θέλατε ποτέ να δημιουργήσετε τα δικά σας βίντεο, αλλά δεν έχετε τα εργαλεία και τις γνώσεις για να το κάνετε; Η Kaiber είναι ένας δημιουργός βίντεο τεχνητής νοημοσύνης, όπου πληκτρολογείτε μηνύματα και αφήνετε να κάνει την υπόλοιπη σκληρή δουλειά.

Μου αρέσει το πόσο απλό είναι το περιβάλλον χρήστη, για να μην αναφέρουμε τη διαισθητική αίσθηση. Λάβετε υπόψη ότι αυτό δεν δημιουργεί εικόνες, αλλά δημιουργεί βίντεο, κάτι που είναι εντυπωσιακό. Πολλά από τα αποτελέσματα εξαρτώνται από το τι το ταΐζετε, γι’ αυτό βεβαιωθείτε ότι οι δημιουργικοί σας χυμοί ρέουν στο μέγιστο, προτού αφήσετε το Kaiber να βάλει χέρι. Εάν είχατε προηγούμενη εμπειρία με προτροπές AI, τότε η ζωή θα ήταν πολύ πιο εύκολη για εσάς.

  • Τιμή: Δωρεάν / Διαφημίσεις: Καμία / Αγορές εντός εφαρμογής: Ναι / Απαιτείται λογαριασμός: Ναι
Οι 5 κορυφαίες εφαρμογές της εβδομάδας: στιγμιότυπο οθόνης της διεπαφής χρήστη της εφαρμογής kaiber

Η προτροπή μου για δύο ανθρώπους να τσακώνονται μεταξύ τους σε μια ζούγκλα σε ένα σκηνικό cyberpunk με στυλ anime έδωσε ένα τέτοιο αποτέλεσμα. / © nextpit

Φυσικά, μπορείτε πάντα να πληρώσετε χρήματα για πιστώσεις για να ξεκλειδώσετε ακόμη περισσότερες δυνατότητες και λειτουργίες, αλλά αν θέλετε απλώς να εξερευνήσετε για να δείτε τι προσφέρει η Kaiber, προχωρήστε και εγγραφείτε. Μπορείτε πάντα να διαγραφείτε αργότερα εάν αμφιβάλλετε ότι η Kaiber αξίζει τα χρήματά σας. Ίσως μπορείτε ακόμη και να μοιραστείτε τα αποτελέσματα των βίντεό σας και να ενημερώσετε τα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο ότι θα έπρεπε να τρέμουν στις μπότες τους.

Εργαλείο σχεδιασμού καθημερινής ρουτίνας Me+ (Android και iOS)

Πάντα βρίσκω τον εαυτό μου να επιπλέει από το ένα ενδιαφέρον στο άλλο, χωρίς κανενός είδους πειθαρχία για να κρατήσω τον εαυτό μου υπό έλεγχο. Άλλωστε, ένας κυλιόμενος λίθος δεν μαζεύει βρύα, γι’ αυτό το Me+ Daily Routine Planner μου έδωσε έναν πιο δομημένο τρόπο προσέγγισης της ζωής. Με αυτήν την εφαρμογή, βρήκα τον εαυτό μου να είμαι σε θέση να επανέλθω σε καλό δρόμο όσον αφορά τη ρουτίνα γυμναστικής μου (που δεν είναι τίποτα άλλο από απλώς περπάτημα ή ελαφρύ τζόκινγκ).

  • Τιμή: Δωρεάν / Διαφημίσεις: Καμία / Αγορές εντός εφαρμογής: Ναι / Απαιτείται λογαριασμός: Όχι
Οι 5 κορυφαίες εφαρμογές της εβδομάδας: στιγμιότυπα οθόνης της διεπαφής χρήστη της εφαρμογής Me+ Daily Routine

Ας ελπίσουμε ότι αυτή είναι μια εφαρμογή που θα με βοηθήσει να ακολουθήσω τη ζωή μου! / © nextpit

Η εφαρμογή ξεκινά κάνοντας πολλές ερωτήσεις για να με αποτρέψει. Πράγματα όπως πόσο κοιμάμαι, τα επίπεδα ενέργειάς μου κατά τη διάρκεια της ημέρας και η ικανοποίησή μου με τον υπάρχοντα τρόπο ζωής μου.

Από εκεί, θα συγκεντρώσει πρόσθετα δεδομένα σχετικά με το πώς θέλω να βελτιώσω τον εαυτό μου όσον αφορά την παραγωγικότητα, την πειθαρχία, την υγεία, την επίγνωση ή ακόμα και κανένα από αυτά. Μετά τη δημιουργία ενός εξατομικευμένου ταξιδιού, θα σας ζητήσει να πάτε για μια δωρεάν δοκιμή 7 ημερών, από την οποία μπορείτε να καταργήσετε την εγγραφή σας ανά πάσα στιγμή.

Στη συνέχεια, η εφαρμογή θα προτείνει απλές εργασίες, όπως το πόσιμο νερό. Όταν το κάνετε αυτό, θα σας ενθαρρύνει με το επόμενο στοιχείο δράσης, και το επόμενο, και το επόμενο, θα έχετε την ιδέα. Η όλη ιδέα είναι να χτίσουμε μια συνήθεια με την πάροδο του χρόνου και μου αρέσει το πώς υπάρχει επίσης ένα ημερολόγιο διάθεσης για να παρακολουθώ πώς νιώθω με την πάροδο του χρόνου. Συνιστάται ανεπιφύλακτα για όσους θέλουν να δουν το καλύτερο από τον εαυτό τους.

Παρακολούθηση προϋπολογισμού δαπανών ανακαρδίου (Android & iOS)

Οι καιροί είναι δύσκολοι αυτές τις μέρες. Γίνονται πόλεμοι σε διάφορα μέρη παγκοσμίως, η οικονομία πέφτει στα ύψη, οι πολιτικοί μας δεν φαίνεται να ξέρουν τι κάνουν και ο πληθωρισμός συνεχίζει να τρώει τις αποταμιεύσεις μας.

Έχοντας αυτό υπόψη, πρέπει να βεβαιωθώ ότι κάθε δολάριο που κερδίζω μπορεί να πάει πολύ μακριά. Οι εποχές των επιπόλαιων δαπανών και της κατανάλωσης χειροποίητων latte στο hipster cares έχουν περάσει. Είναι στιγμιαίος καφές για μένα τώρα. Μια εφαρμογή όπως το Κάσιου που με βοηθά να παρακολουθώ τα έξοδά μου; Εγγέγραψέ με!

Ξεκινάω εισάγοντας το νόμισμα και το ποσό που θα ήθελα να δαπανήσω μέσα σε ένα συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο. Από εκεί και πέρα, καταλήγει στην προσωπική πειθαρχία στην καταγραφή κάθε συναλλαγής που έχω κάνει.

Υπάρχουν προκαθορισμένες κατηγορίες που είναι κοινές για τους περισσότερους, αν όχι για όλους, τους ανθρώπους. Περιλαμβάνουν φαγητό, είδη παντοπωλείου, ψώνια, συγκοινωνίες, ψυχαγωγία, λογαριασμούς και χρεώσεις, δώρα, ομορφιά, εργασία, ταξίδια και εισόδημα. Φυσικά, είμαι ελεύθερος να συμπεριλάβω ανάλογα εξατομικευμένες κατηγορίες.

  • Τιμή: Δωρεάν / Διαφημίσεις: Καμία / Αγορές εντός εφαρμογής: Ναι / Απαιτείται λογαριασμός: Όχι
Οι κορυφαίες 5 εφαρμογές της εβδομάδας: στιγμιότυπα οθόνης της διεπαφής χρήστη της εφαρμογής παρακολούθησης προϋπολογισμού Cashew Expenses

Μάθετε πού πηγαίνει κάθε δεκάρα με τα Κάσιου. Δεν είναι καρύδια, είναι εύκολο! / © nextpit

Αυτή η εφαρμογή δεν μπλοκάρει την πιστωτική σας κάρτα ούτε σας εμποδίζει να αυξήσετε τον προϋπολογισμό σας, αλλά είναι απλώς ένας οδηγός. Στο τέλος της ημέρας, όλα καταλήγουν στην προσωπική πειθαρχία και λειτουργούν ως κατευθυντήρια γραμμή.

Αν και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ανακάρδιο χωρίς λογαριασμό, θα σας συνιστούσα να το κάνετε με έναν. Ο κύριος λόγος είναι πώς θα δημιουργηθούν αντίγραφα ασφαλείας όλων των πληροφοριών σας στο cloud. Χωρίς λογαριασμό, μόλις απεγκαταστήσετε την εφαρμογή από το τηλέφωνό σας, όλα, και εννοώ τα πάντα, θα καταργηθούν. Θα ήταν τραγωδία αν συνέβαινε κατά λάθος.

Bring Me (Android)

Έχετε την τάση να ταξιδεύετε και να ξεχνάτε πράγματα; Δέχομαι. Έχω φύγει από το σπίτι χωρίς να έχω μαζί μου το πορτοφόλι μου στο παρελθόν και η οδήγηση χωρίς έγκυρη άδεια οδήγησης ή προσωπική ταυτότητα είναι πάντα επικίνδυνη.

Σε τελική ανάλυση, μπορεί να συμβεί ένα φτερό, και τι θα πω στους αστυνομικούς ή θα διεκδικήσω την ασφάλειά μου αφού δεν έπρεπε να είμαι στο δρόμο εξαρχής; Εισαγάγετε το Bring Me, μια εφαρμογή που με βοηθά να προσδιορίσω αν έχω ένα συγκεκριμένο αντικείμενο πάνω μου εκείνη τη στιγμή.

Το περιβάλλον χρήστη είναι πεντακάθαρο και απλό. Το προεπιλεγμένο στοιχείο που αναφέρεται εκεί είναι το Πορτοφόλι σας και από εκεί μπορείτε να συνεχίσετε να προσθέτετε άλλα αντικείμενα και προσωπικά αντικείμενα ανάλογα. Δεν φαίνεται να υπάρχει κανένα όριο στον αριθμό των αντικειμένων που θα μπορούσα να προσθέσω, αλλά και πάλι, δεν έχω τόσα πολλά πράγματα να μεταφέρω μαζί μου εξαρχής.

Για κάθε στοιχείο που προστίθεται στη λίστα, μπορείτε να πατήσετε το κουμπί “Μαζί μου” και θα σας δείξει την τελευταία γνωστή τοποθεσία (εφόσον είναι μαζί σας, φυσικά!). Δεν θα σε βοηθήσει αν σου έκαναν πορτοφολάδες. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε από τη λειτουργία συμπαγούς λειτουργίας, η οποία διαπίστωσα ότι είναι πολύ πιο εύκολη στα μάτια, καθώς μπορώ να δω περισσότερες πληροφορίες με μια ματιά.

  • Τιμή: Δωρεάν / Διαφημίσεις: Καμία / Αγορές εντός εφαρμογής: Καμία / Απαιτείται λογαριασμός: Όχι
Οι 5 κορυφαίες εφαρμογές της εβδομάδας: Στιγμιότυπα της διεπαφής χρήστη της εφαρμογής Bring Me

Συνεχίζεις να ξεχνάς πράγματα; Το Bring Me μπορεί να είναι απλώς η εφαρμογή που χρειάζεστε. / © nextpit

Μπορείτε επίσης να εκκινήσετε τους Χάρτες Google από την ίδια την εφαρμογή για να δείτε την ακριβή τοποθεσία όπου βρισκόταν το στοιχείο την τελευταία φορά που το αφήσατε (βάσει των αρχείων σας, δεν λειτουργεί όπως τα AirTags ή παρόμοιες συσκευές). Φυσικά, μπορεί να ανησυχείτε για την αποκάλυψη του απορρήτου σας, αλλά ας το παραδεχτούμε, οι περισσότερες εφαρμογές αυτές τις μέρες απαιτούν την τοποθεσία σας όταν χρησιμοποιούνται. Είναι πάντα ένας συμβιβασμός που πρέπει να είσαι διατεθειμένος να κάνεις.

Φτάσαμε στο τέλος των πέντε κορυφαίων εφαρμογών μας για την εβδομάδα. Ποιο σου τράβηξε το μάτι; Υπάρχει κάποια εφαρμογή που χάσαμε που θα έπρεπε να είχε συμπεριληφθεί; Παρακαλούμε ενημερώστε μας στα σχόλια!