Το Glyph του Nothing Phone (2) είναι πλέον καλύτερος χρονοδιακόπτης στη νέα ενημέρωση Beta

0
26
© nextpit

Η διεπαφή φωτισμού Glyph ή LED είναι ένα από τα μοναδικά χαρακτηριστικά του Nothing’s Phone 1 και Phone 2 (κριτική). Αν και δεν το βρίσκουν όλοι οι χρήστες πολύ χρήσιμο, το Nothing συνεχίζει να βελτιώνει τη δυνατότητα από καιρό σε καιρό. Με τη νέα έκδοση Nothing OS 2.5 beta, το Nothing επεκτείνει περαιτέρω τη συμβατότητα της εφαρμογής Glyph, η οποία μπορεί πλέον να μετατραπεί σε χρονόμετρο όταν χρησιμοποιείται με το Ημερολόγιο Google.

  • Διαβάστε επίσης: Τα καλύτερα smartphone για αγορά κάτω των 600 $

Παρόμοια με την πρώτη beta του Nothing OS 2.5, η δεύτερη beta βασίζεται στο λειτουργικό σύστημα Android 14. Η ενημέρωση, η οποία είναι διαθέσιμη για δοκιμαστές με τηλέφωνο (2), φέρνει τις περισσότερες βελτιώσεις στην πρώτη έκδοση beta. Ωστόσο, υπάρχουν ακόμα αρκετές ουσιαστικές αλλαγές που προστέθηκαν σε αυτήν την έκδοση, ειδικά στον φωτισμό LED.

Κάντε το Nothing Phone (2) σε χρονόμετρο

Έτσι, εάν σχεδιάζατε να εγκαταστήσετε την ενημέρωση ή έχετε ήδη πραγματοποιήσει λήψη και εκτέλεση σε αυτήν, θα πρέπει να διαπιστώσετε ότι η πιο σημαντική νέα προσθήκη είναι η λειτουργία του Glyph. Συγκεκριμένα, τα συμβάντα από το Ημερολόγιο Google θα συγχρονίζονται πλέον με το Glyph και θα επιτρέπουν τη μετατροπή των ρυθμίσεων υπενθυμίσεων και ειδοποιήσεων συμβάντων σε μια προοδευτική αντίστροφη μέτρηση 5 λεπτών.

Τίποτα Τηλέφωνο (2) κριτική

Το Nothing Phone (2) διαθέτει ενημερωμένη διεπαφή Glyph στο πίσω μέρος. / © nextpit

Εκτός από το Ημερολόγιο Google, το Nothing περιλαμβάνει προκαθορισμένους χρονοδιακόπτες και μια νέα κινούμενη εικόνα Glyph κατά τη χρήση NFC. Υπάρχουν επίσης βελτιώσεις που βασίζονται σε χειρονομίες γύρω από το Glyph. Για παράδειγμα, οι χρήστες μπορούν απλώς να έχουν πρόσβαση σε ενεργά χρονόμετρα Glyph και γρήγορες ρυθμίσεις απευθείας από την οθόνη κλειδώματος και χωρίς να χρειάζεται να ξεκλειδώσουν το ακουστικό.

Nothing Phone’s Action Button έκδοση

Εκτός όμως από τον φανταχτερό φωτισμό, το λειτουργικό σύστημα στο σύνολό του δέχτηκε και κάποιες ευπρόσδεκτες αλλαγές. Επιπλέον, η προγνωστική κίνηση του Android 14 θα πρέπει να λειτουργεί με όλες τις εφαρμογές Nothing. Ταυτόχρονα, η ενημέρωση εισάγει περισσότερες ενέργειες που υποστηρίζονται με την κίνηση διπλού πατήματος για το κουμπί λειτουργίας. Σημειωτέον, αυτή η δυνατότητα μιμείται το κουμπί δράσης του iPhone ακόμα καλύτερα μετά την ενημέρωση.

Σε όλη τη διεπαφή, Τίποτα δεν είπε ότι έχουν ενημερώσει ορισμένες ενότητες σχεδιασμού, όπως τις γραμμές κατάστασης με ανανεωμένα εικονίδια, στην κορυφή με μικρές τροποποιήσεις διεπαφής χρήστη συνολικά.

Σύμφωνα με φήμες, το Nothing OS 2.5 αναμένεται να κυκλοφορήσει στο μοντέλο Phone (2) μέχρι τον Δεκέμβριο. Τίποτα δεν έδωσε καμία υπόδειξη εάν θα υπάρξει τρίτη και τέταρτη beta πριν από την οριστική έκδοση στο κοινό. Δυστυχώς, δεν υπάρχουν λόγια για τον χρόνο κυκλοφορίας του Android 14 OS για το αρχικό τηλέφωνο (1).

Πιστεύετε ότι το Nothing’s Glyph είναι ουσιαστικό χαρακτηριστικό στο Phone 1 ή στο Phone 2; Σίγουρα ακούμε. Μοιραστείτε μαζί μας τη γνώμη σας στα σχόλια.