Οι 5 κορυφαίες εφαρμογές της εβδομάδας: Warcraft Rumble, To Do List & A Mood Tracker

0
26
© nextpit

Είστε όλοι έτοιμοι να κάνετε τρελές αγορές αυτές τις γιορτές με Singles Day, Black Friday, Cyber ​​Monday και όποια δικαιολογία υπάρχει για να αποχωριστείτε τα χρήματά σας; Εάν γνωρίζετε ήδη τι θέλετε να αποκτήσετε, τότε η ζωή είναι πολύ πιο εύκολη. Για όσους δεν έχουν να κάνουν αγορές αυτό το Σαββατοκύριακο και αργότερα αυτόν τον μήνα, γιατί να μην αφήσετε μερικές από αυτές τις εφαρμογές και ένα παιχνίδι να σας απασχολήσουν;

Κάθε εβδομάδα, οι πλατφόρμες Android και iOS έρχονται με μια σειρά από εφαρμογές και παιχνίδια για να σας απασχολήσουν. Λοιπόν, αφήστε μας να κάνουμε τη βαριά ανύψωση έχοντας διαλέξει και δοκιμάσει προσωπικά αυτές τις 5 εφαρμογές και παιχνίδια για εσάς και ελπίζουμε να σας φανούν χρήσιμα.

Αυτή η εβδομάδα περιλαμβάνει ένα αρκετά διαφορετικό μείγμα, από μια λίστα υποχρεώσεων μέχρι ένα παιχνίδι της Blizzard και πολλά άλλα. Είστε έτοιμοι να τα ελέγξετε; Πάμε!

Warcraft Rumble (Android & iOS)

Πάει καιρός από τότε που η Blizzard βγήκε με άλλο παιχνίδι. Αυτή τη φορά, η εταιρεία αποφάσισε να αρμέξει ένα από τα πιο αγαπημένα franchise της, το Warcraft, όπου τα ορκ και οι άνθρωποι ενώνονται με άλλες φυλές στη μάχη για την υπεροχή.

Αυτό το παιχνίδι για κινητά συμβαίνει εντός των ορίων του σύμπαντος του Warcraft, αλλά παίρνει τη μορφή του τυπικού παιχνιδιού στρατηγικής για την άμυνα του πύργου σας. Στην αρχή μοιάζει σαν ένα από τα mods του Warcraft 3, όπου ελέγχετε μινιατούρες από το franchise του Warcraft.

Ως μακροχρόνιος θαυμαστής του franchise, το βρήκα χαριτωμένο, αλλά το απατηλά απλό gameplay διαψεύδει έναν βαθύτερο βαθμό στρατηγικής μακροπρόθεσμα. Καθώς οι πρόσθετες μονάδες φαίνεται να σας προσφέρουν περισσότερες επιλογές, με έκανε να σκεφτώ πιο απλές μέρες.

Δεν είναι πολύ απότομη καμπύλη εκμάθησης, κάτι που δεν θα έπρεπε να αποτελεί πρόβλημα, καθώς είμαι σίγουρος ότι πολλοί από εμάς έχουμε εκτεθεί σε παιχνίδια τύπου tower Defense και η κατάδυση σε αυτό δεν θα πρέπει να είναι πολύ κόπο. Συνολικά, αυτό φαίνεται να οδηγεί περισσότερο στη νοσταλγία από οτιδήποτε άλλο, και μπορεί να χρησιμεύσει ως εισαγωγή σε όσους δεν έχουν παίξει ποτέ Warcraft στο παρελθόν. Ποιός ξέρει? Μπορεί απλώς να ανάψει κάτι μέσα τους για να δοκιμάσουν ένα κλασικό.

  • Τιμή: Δωρεάν / Διαφήμιση: Καμία / Αγορές εντός εφαρμογής: Ναι / Απαιτείται λογαριασμός: Όχι

Ως συνήθως, οι αγορές εντός εφαρμογής είναι διαθέσιμες για όσους θέλουν να μπορούν να προοδεύουν πιο γρήγορα. Δεν τρελαίνομαι για την κατάταξη ή το ανέβασμα της σκάλας, οπότε το να κάνω ό,τι μπορώ κάθε μέρα είναι περισσότερο από αρκετό για να με παρασύρει ως χρονομέτρηση ενός παιχνιδιού.

Moodistory (Android & iOS)

Νιώθετε ποτέ σαν να βρίσκεστε σε ένα τρενάκι συναισθημάτων; Αισθάνομαι έτσι μερικές φορές, και τείνω να μιλάω περιφρονητικά και για τον εαυτό μου. Υποθέτω ότι είναι κάτι ασιατικό, όπου το «μπορείς πάντα να τα καταφέρεις καλύτερα» επαναλαμβάνεται τόσο συχνά, το να πάρεις ευθεία Α στις εξετάσεις δεν είναι μεγάλη υπόθεση. Το να παρακολουθώ τη διάθεσή μου, είναι πιο εύκολο να καταλάβω πώς ένιωθα αυτή τη συγκεκριμένη εβδομάδα με αντικειμενικό τρόπο, χωρίς να αφήσω τα συναισθήματά μου να κυριαρχήσουν.

  • Τιμή: Δωρεάν / Διαφημίσεις: Καμία / Αγορές εντός εφαρμογής: Ναι / Απαιτείται λογαριασμός: Όχι

Με το Moodistory, μπορώ να διαλέξω κάθε μέρα, βασικά στον τύπο της κίνησης που νιώθω, καθώς και την τοποθεσία και την εκδήλωση. Μπορώ να το επισημάνω με ετικέτα σε διαφορετικά συμβάντα με βάση μια συγκεκριμένη ώρα ή να πληκτρολογήσω ένα συγκεκριμένο εάν δεν υπάρχει στη λίστα. Υπάρχει μια κλίμακα 6 διαφορετικών συναισθημάτων και περιλαμβάνει το είδος των ποτών και του φαγητού. Στη συνέχεια, μπορείτε να αναλογιστείτε όλα όσα συμβαίνουν με την πάροδο του χρόνου, προκειμένου να έχετε μια πιο αντικειμενική άποψη των συναισθημάτων σας. Ξέρω ότι σίγουρα με έκανε να νιώσω καλύτερα με τον εαυτό μου, έχοντας βιώσει μερικά ωραία γεγονότα στη ζωή μου τον τελευταίο μήνα.

Μπορείτε σίγουρα να κάνετε πολλά περισσότερα με την premium συνδρομή. Αυτό είναι το πράγμα, για κάποιον που αισθάνεται ήδη απογοητευμένος, να του ζητήσει να δαπανήσει περισσότερα χρήματα για να αποκτήσει πρόσβαση σε λειτουργίες που σίγουρα θα βοηθήσουν μπορεί να μην είναι το καλύτερο πράγμα που μπορεί να κάνει. Ωστόσο, είναι φθηνότερο από το να συναντήσετε μια συρρίκνωση, υποθέτω.

Στιγμιότυπα οθόνης Moodistory για τις κορυφαίες 5 εφαρμογές της εβδομάδας του nextpit

Δείτε πώς μπορείτε να καταλάβετε πώς νιώθετε. / © nextpit

Σημείωση: Μια εφαρμογή smartphone δεν μπορεί να αντικαταστήσει την κατάλληλη ιατρική βοήθεια. Όποτε είναι δυνατόν, αναζητήστε πάντα έναν πιστοποιημένο επαγγελματία.

Pocket Casts (Android & iOS)

Ξέρω, το παλιό μπορεί να είναι χρυσό μερικές φορές. Το Pocket Casts κυκλοφορεί εδώ και αρκετό καιρό, αλλά συνεχίζει να παραμένει μια από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές podcast στην αγορά. Θυμάμαι ξεκάθαρα ότι ήμουν αναστατωμένος πριν από μερικά χρόνια όταν ο προγραμματιστής αποφάσισε να το μετατρέψει σε μοντέλο συνδρομής, καθώς ήμουν φτωχός τότε (όπως είμαι τώρα). Τώρα, τα Pocket Casts είναι ακόμα μια εκλεπτυσμένη εμπειρία.

Στιγμιότυπα οθόνης Pocket Casts για τις κορυφαίες 5 εφαρμογές της εβδομάδας του nextpit

Σίγουρα θα περάσετε καλά οργανώνοντας όλα τα podcast σας σε αυτήν την καλά μελετημένη εφαρμογή. / © nextpit

  • Τιμή: Δωρεάν / Διαφημίσεις: Καμία / Αγορές εντός εφαρμογής: Ναι / Απαιτείται λογαριασμός: Ναι

Με την εκκίνηση της εφαρμογής, μπορείτε να βουτήξετε απευθείας με τη δυνατότητα εισαγωγής των αγαπημένων σας podcast από το Castbox ή άλλες εφαρμογές. Εναλλακτικά, μπορείτε να πραγματοποιήσετε αναζήτηση για τα διάφορα κανάλια podcast που σας αρέσουν. Ενώ τα επιλεγμένα podcast μπορεί να προσφέρουν κάτι νέο, μπορείτε πάντα να ελέγχετε οτιδήποτε άλλο είναι της τάσης ή με βάση τα είδη που σας ενδιαφέρουν.

Συνολικά, αυτή η εφαρμογή λειτουργεί καλά για όσους τείνουν να ακούν πολύ περισσότερα podcast από τον μέσο Joe. Ο απλός ακροατής πρέπει να πληρώσει για μια συνδρομή, αλλά αν θέλετε κάτι με περισσότερες δυνατότητες και πρόσβαση σε πρόσθετα στοιχεία, τότε μπορεί να αξίζει να το κάνετε για να αφαιρέσετε την ετήσια συνδρομή των 39,99 $.

Poweramp Music Player (Android & iOS)

Θυμάμαι την εποχή που μάζεψα χρήματα για να αγοράσω ένα MP3 player. Κάθε MP3 player θα έκανε, ήταν αυτό που θα είχαν όλα τα κουλ παιδιά, ξεχνώντας το Walkman και το Discman. Έπειτα ήρθε το Napster, το μέρος όπου πήρα όλα τα MP3 μου και έκανα τραγούδια από την προσωπική μου συλλογή CD μέσω του Winamp. Ενώ η ροή μουσικής είναι το de facto όχημα για όσους ακούν μουσική εν κινήσει αυτές τις μέρες, υπάρχουν μερικοί από εμάς που εξακολουθούν να προτιμούν MP3 στις συσκευές μας.

  • Τιμή: Δωρεάν / Διαφημίσεις: Καμία / Αγορές εντός εφαρμογής: Ναι / Απαιτείται λογαριασμός: Όχι

Μπείτε στο Poweramp Music Player. Είναι μια πολύ απλή εφαρμογή στη χρήση, όπου πρέπει πρώτα να βεβαιωθείτε ότι τα αρχεία MP3 σας είναι αποθηκευμένα σε ένα συγκεκριμένο μέρος πριν αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτά. Από εκεί, μπορείτε να παίξετε με τις ρυθμίσεις οπτικοποίησης καθώς και ήχου, ακόμα και να τις κατηγοριοποιήσετε ανάλογα με το είδος μουσικής τους, τα έργα.

Στιγμιότυπα οθόνης PowerAmp για τις κορυφαίες 5 εφαρμογές της εβδομάδας του nextpit

Το Poweramp είναι τόσο άνετο όσο μπορεί να γίνει για ένα MP3 player. / © nextpit

Όποιος έχει χρησιμοποιήσει το Spotify ή το Tidal ή κάτι παρόμοιο θα μπορούσε σίγουρα να καταλάβει πώς να χρησιμοποιήσει το Poweramp από την πρώτη στιγμή. Φυσικά, η πληρωμένη έκδοση θα σας δώσει πρόσβαση σε έναν εντελώς νέο βαθμό δυνατοτήτων και λειτουργιών. Είναι ένα μικρό ποσό που πρέπει να πληρώσετε (3,99 $ ανά ποπ), επομένως δεν θα πρέπει να είναι πολύ πρόβλημα.

TickTick (Android & iOS)

Πάντα βασιζόμουν σε λίστες στη ζωή μου από όσο θυμάμαι τον εαυτό μου. Μια λίστα με ψώνια παντοπωλείου, μια λίστα “να φέρετε” για διακοπές, μια λίστα “να κάνουμε” για ένα μακρύ Σαββατοκύριακο, η λίστα είναι ατελείωτη (χε!). Το TickTick σημειώνει όλα τα σωστά πλαίσια (το έκανα ξανά, συγγνώμη!) επιτρέποντάς σας να σχεδιάσετε διαφορετικές λίστες και διασφαλίζοντας ότι θα τηρήσετε τις λίστες.

Προσωπικά, βρήκα τον ιχνηλάτη συνήθειας πιο χρήσιμο. Μπορούσα να επιλέξω από τόσες πολλές διαφορετικές συνήθειες, όπως το να πίνω νερό, να παίρνω πρωινό, να ξυπνάω νωρίς, να κοιμάμαι νωρίς, ακόμη και να διαβάζω. Όλα αυτά θα με βοηθήσουν να παραμείνω σε καλό δρόμο, αλλά φυσικά πολλά εξαρτώνται και από την προσωπική μου ορμή για ανάπτυξη. Μπορείτε να έχετε τα καλύτερα εργαλεία, αλλά αν εξακολουθείτε να αντιστέκεστε, όλα ισοδυναμούν με τίποτα.

  • Τιμή: Δωρεάν / Διαφημίσεις: Καμία / Αγορές εντός εφαρμογής: Ναι (3,99$-35,99$) / Απαιτείται λογαριασμός: Ναι
Στιγμιότυπα οθόνης TickTick για τις κορυφαίες 5 εφαρμογές της εβδομάδας του nextpit

Φέρτε τις δεξιότητές σας στη λίστα σε ένα εντελώς νέο επίπεδο με το TickTick. / © nextpit

Έχοντας μεταναστεύσει από το χαρτί και το στυλό σε ψηφιακές λίστες, το TickTick κάνει τα πάντα τόσο προσβάσιμα. Το μόνο μειονέκτημα που βλέπω σε αυτό δεν είναι η έλλειψη ευελιξίας, αλλά περισσότερα από τα πιο χρήσιμα χαρακτηριστικά του είναι κλειδωμένα πίσω από ένα paywall. Για παράδειγμα, δεν μπορείτε να λάβετε μηνιαία προβολή εκτός και αν κάνετε αναβάθμιση σε λογαριασμό premium. Εάν είστε σοβαροί με τις λίστες, αυτό είναι ένα μικρό τίμημα.

Τώρα που φτάσαμε στο τέλος των πέντε αγαπημένων μας εφαρμογών αυτή την εβδομάδα, η συντακτική ομάδα του nextpit είναι περίεργη να μάθει ποια από τις παραπάνω εφαρμογές κατάφερε να τραβήξει την προσοχή σας; Πιστεύετε ότι υπάρχει κάποια ανερχόμενη εφαρμογή που θα έπρεπε να έχουμε παρουσιάσει; Μοιραστείτε τις προτάσεις σας μαζί μας στα σχόλια!