Fitbit Charge 6: Οι φήμες δείχνουν ένα νέο κουμπί και υποστήριξη Google Apps

0
29
© nextpit

Το Fitbit συνεχίζει να προσφέρει μια ευρεία γκάμα ιχνηλατών φυσικής κατάστασης και έξυπνων ρολογιών, παρά το γεγονός ότι εξαγοράστηκε πλήρως από την Google το 2021. Αυτά περιλαμβάνουν το Fitbit Charge 5 που βρίσκεται ανάμεσα στον ιχνηλάτη Inspire 3 (αναθεώρηση) και το έξυπνο ρολόι Versa 4 (αναθεώρηση). Τώρα, μια νέα αναφορά υπονοεί ότι η εταιρεία θα μπορούσε να είναι κοντά στην κυκλοφορία του Charge 6 που λέγεται ότι θα προσφέρει ένα νέο φυσικό κουμπί και υποστήριξη για εφαρμογές και υπηρεσίες Google.

  • Μην χάσετε: Συγκρίνονται οι ιχνηλάτες Fitbit και τα έξυπνα ρολόγια

Ένα νέο κουμπί στο Fitbit Charge 6

Όπως αναφέρουν οι πηγές του 9toGoogle, το Fitbit Charge 6 θα μπορούσε να προσθέσει ένα αποκλειστικό κουμπί που έχει αφαιρεθεί από το Charge 5 που δοκιμάσαμε. Αντίστοιχα, το κουμπί θα προσθέσει χειριστήρια πλοήγησης για τους χρήστες πάνω από τη λειτουργία αφής. Για παράδειγμα, ένας χρήστης μπορεί να κάνει χειρονομίες όπως να ξυπνήσει τον ιχνηλάτη ή να πλοηγηθεί πίσω από μια εφαρμογή που πηγαίνει στο κύριο μενού, κάτι που θα μπορούσε να είναι χρήσιμο κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

Το κουμπί λέγεται ότι έχει σχεδιαστεί φυσικά και όχι απτικό τύπο σε αντίθεση με το αρχικό Sense. Με τέτοια σημείωση, θα μπορούσε να αντικατοπτρίζει το κλειδί και τη θέση που βρίσκεται στο Fitbit Versa 4, το οποίο το έχει στη δεξιά πλευρά.

Fitbit Versa 4

Η οθόνη OLED του Fitbit Versa 4 είναι φωτεινή και ευκρινή. / © NextPit

Υποστήριξη για την εκτέλεση εφαρμογών Google στο Fitbit Charge 6

Επιπλέον, λέγεται ότι η Google επεκτείνει την υποστήριξη για την εκτέλεση εφαρμογών όπως οι Χάρτες και η Μουσική YouTube στο Charge 6. Ωστόσο, η λειτουργία αυτών των εφαρμογών στο Fitbit UI θα μπορούσε να περιοριστεί μόνο στον βασικό έλεγχο αναπαραγωγής για τα κομμάτια ή στην κατοχή προκαθορισμένων τοποθεσιών όταν χρησιμοποιείτε την αναλυτική πλοήγηση με τους Χάρτες. Ενδέχεται ακόμη και να δούμε το Πορτοφόλι Google να φθάνει στον ιχνηλάτη.

Όσον αφορά τα άλλα χαρακτηριστικά, είναι ασφαλές να πούμε ότι θα δούμε να διατηρούνται τα ζωτικής σημασίας εργαλεία παρακολούθησης της υγείας και της φυσικής κατάστασης από τον προκάτοχό του, συμπεριλαμβανομένου του ΗΚΓ κατ’ απαίτηση, εκτός από την παρακολούθηση ύπνου και άγχους. Ενδεχομένως, το Fitbit να προσθέσει επίσης περισσότερες προπονήσεις, κάτι που ήταν ένα από τα εμπόδια μας από το προηγούμενο μοντέλο.

Ημερομηνία κυκλοφορίας Fitbit Charge 6

Δεν δίνονται ακριβείς λεπτομέρειες διαθεσιμότητας. Αλλά μπορεί να δούμε την Google να ανακοινώνει το Fitbit Charge 6 αυτόν τον μήνα, με βάση το προηγούμενο παράθυρο εκκίνησης του Fitbit Charge 5 που έγινε επίσημο τον Σεπτέμβριο πριν από δύο χρόνια και την πρόσφατη κατάθεση του tracker από την FCC.

Ξεχωριστά, το Pixel Watch 2 της Google πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο του στις 4 Οκτωβρίου. Το premium smartwatch επιβεβαιώνεται ότι έχει το ίδιο θόλο γυαλί και αναμένεται να τροφοδοτείται από ένα σημαντικά ταχύτερο και πιο αποτελεσματικό chipset Snapdragon W5. Προσθέτει επίσης μια συνδεσιμότητα εξαιρετικά ευρείας ζώνης για παρακολούθηση τοποθεσίας σε πραγματικό χρόνο και ταχύτερη φόρτιση μέσω USB.

Ποια άλλα χαρακτηριστικά περιμένεις περισσότερο από το Fitbit Charge 6; Προτιμάτε να χρησιμοποιείτε ένα πρόγραμμα παρακολούθησης φυσικής κατάστασης από ένα τυπικό smartwatch; Πείτε μας στα σχόλια.

Μέσω: 9to5Google


Προηγούμενο άρθροΠροηγούμενο άρθρο

Επόμενο άρθροΕπόμενο άρθρο