Πώς να αποκτήσετε περισσότερους συνδρομητές στο OnlyFans

0
54

Η απόκτηση μιας μεγάλης βάσης θαυμαστών στο Onlyfans μπορεί να είναι μια μακρά αλλά ανταποδοτική διαδικασία για τους ειδικούς δημιουργούς περιεχομένου. Ορισμένες αποτελεσματικές στρατηγικές λειτουργούν για πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης σε γενικές γραμμές και άλλες αφορούν μόνο το μοντέλο της πλατφόρμας OnlyFans. Χρησιμοποιώντας στρατηγικές όπως το να γνωρίσετε σωστά τους ακολούθους σας και να δημοσιεύσετε με συνέπεια, μπορείτε να συγκεντρώσετε μεγάλους ακόλουθους και ακόμη και να αυξήσετε τα έσοδά σας.

Σε αυτό το άρθρο, θα μάθετε πώς να αποκτήσετε περισσότερους συνδρομητές με το OnlyFans.

Κάνοντας ένα συνεπές σχέδιο ανάρτησης

Το OnlyFans (όπως υποδηλώνει το όνομα) επικεντρώνεται γύρω από συνδρομητές και θαυμαστές που καταναλώνουν περιεχόμενο. Για να προσελκύσετε συνδρομητές, θα πρέπει να έχετε μια βάση περιεχομένου που μπορείτε να δημοσιεύετε με συνέπεια. Φροντίστε επίσης να επιλέξετε μια κατάλληλη θέση προτού την μοιραστείτε τελικά με άλλους. Ορισμένοι δημιουργοί περιεχομένου δημιουργούν εβδομάδες περιεχομένου ταυτόχρονα και μετά τηρούν ένα πρόγραμμα, ενώ άλλοι δημιουργούν και μετά δημοσιεύουν.

Δείτε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε μια πληρωμένη ανάρτηση για OnlyFans:

  1. Επιλέξτε την επιλογή “Δημιουργία νέας ανάρτησης” που βρίσκεται στον λογαριασμό σας OnlyFans.
  2. Πλοηγηθείτε στο εικονίδιο με το σύμβολο του δολαρίου. Από εδώ, μπορείτε να ορίσετε μια αναρτημένη τιμή.
  3. Μπορείτε να επιλέξετε να δημοσιεύσετε από τη συσκευή που χρησιμοποιείτε ή να χρησιμοποιήσετε την κάμερα για να κάνετε τη δημοσίευσή σας.
  4. Επιλέξτε την επιλογή «Δημοσίευση».

Στην αρχή, ακόμη και με συνέπεια, μπορεί να μην παρατηρήσετε μεγάλη διαφορά με τους συνδρομητές. Αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό και θα αλλάξει στο μέλλον, αρκεί να ακολουθήσετε ένα διατυπωμένο μετα-πλάνο. Δεν υπάρχει κανόνας για το πόσα πρέπει να δημοσιεύετε, καθώς αυτό εξαρτάται από προσωπικούς παράγοντες.

Μπορείτε να αναζητήσετε άλλους λογαριασμούς OnlyFans στην ίδια θέση για έναν γενικό εμπειρικό κανόνα. Οι διάσημοι δημιουργοί περιεχομένου θα δημοσιεύουν οπουδήποτε μεταξύ δύο έως τρεις φορές την εβδομάδα έως δύο ή τρεις φορές την ημέρα. Είναι σημαντικό να βρείτε μια βιώσιμη ισορροπία που μπορείτε να δημοσιεύετε με συνέπεια για παρατεταμένη περίοδο.

Ωστόσο, συνιστούμε να μην κάνετε υπερβολική ανάρτηση, καθώς αυτό μπορεί να ενεργοποιήσει τον αλγόριθμο για να επισημάνετε το προφίλ σας ως ψεύτικο λογαριασμό που μπορεί να οδηγήσει σε σκιώδη αποκλεισμό.

Χρησιμοποιώντας τον Αλγόριθμο

Όλες οι πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης διαθέτουν έναν αλγόριθμο που επισημαίνει το περιεχόμενο ως σχετικό και το εκθέτει στους θεατές της νέας πλατφόρμας. Η ενεργοποίηση του αλγόριθμου μέσω μικρών τεχνασμάτων μπορεί να σας βοηθήσει να προσελκύσετε νέους ακόλουθους στον λογαριασμό σας για να καταναλώσουν το περιεχόμενό σας. Ακολουθούν μερικοί τρόποι για να το κάνετε αυτό:

  • Χρησιμοποιήστε συνεχώς σχετικά hashtags στη θέση σας με κάθε ανάρτηση. Μεταξύ 10 και 30 θα ήταν ένας καλός εμπειρικός κανόνας.
  • Δημοσιεύστε την κατάλληλη στιγμή. Το OnlyFans, όπως και πολλές άλλες πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, έχουν περισσότερη επισκεψιμότητα τις καθημερινές, μεταξύ 8 π.μ. και 4 μ.μ., ειδικά τις Τετάρτες.
  • Συνεργαστείτε με άλλους δημιουργούς στην ίδια θέση. Άλλοι δημιουργοί περιεχομένου με πολλούς ακόλουθους μπορούν να βοηθήσουν στην προσέλκυση ακολούθων στο προφίλ σας, εάν συνεργαστείτε μαζί τους.

Οι παραπάνω συμβουλές αποκαλύπτουν το προφίλ σας και σας βοηθούν να αποκτήσετε περαιτέρω προσέγγιση πιθανών ακολούθων για τον λογαριασμό σας. Μόλις αρχίσουν να μπαίνουν οι ακόλουθοι, ο ουρανός είναι το όριο.

Κάντε απευθείας θαυμαστές

Ίσως δεν χρειάζεται να περιμένετε τους θαυμαστές να έρθουν κοντά σας για να δημιουργήσετε τη βάση των συνδρομητών σας. Θα μπορούσε να είναι πολύ πιο εύκολο αν πάτε σε αυτούς. Αυτή η μέθοδος μπορεί να είναι χρονοβόρα, αλλά μπορεί επίσης να είναι ένας εύκολος τρόπος για να αυξήσετε τη βάση σας, έναν συνδρομητή τη φορά.

Δείτε πώς μπορείτε να βρείτε και να προσθέσετε πιθανούς συνδρομητές:

  1. Εντοπίστε το προφίλ κάποιου στο OnlyFans που δεν είναι δημιουργός περιεχομένου. Για παράδειγμα, αυτό μπορεί να είναι ένα προφίλ στη λίστα ακολούθων κάποιου άλλου. Βεβαιωθείτε ότι το άτομο ενδιαφέρεται για την ίδια θέση.
  2. Ακολουθήστε το προφίλ. Μόλις το άτομο παρατηρήσει ότι το παρακολουθείτε, πιθανότατα θα ενδιαφερθεί για το περιεχόμενό σας και θα σας ακολουθήσει.

Τόσο απλό μπορεί να είναι να αποκτήσετε νέους ακόλουθους και συνδρομητές στο OnlyFans. Αυτή η στρατηγική σας επιτρέπει να πάρετε την πρωτοβουλία αντί να περιμένετε να σας βρουν οι θαυμαστές.

Δημιουργήστε ένα εκπληκτικό προφίλ

Οι συνδρομητές θα συρρέουν στο προφίλ σας εάν επικοινωνεί την ποιότητα και αν βρίσκεται στη σχετική θέση. Ένα καλό προφίλ είναι το ενδεικτικό σημάδι του συναρπαστικού περιεχομένου, που κάνει οποιονδήποτε παρακολουθεί το προφίλ σας πιο πιθανό να εγγραφεί. Ακολουθούν μερικοί τρόποι για να δημιουργήσετε ένα ελκυστικό προφίλ για πιθανούς συνδρομητές:

  • Ενημερώστε το βιογραφικό σας για να υποδείξετε τον τύπο περιεχομένου που μπορούν να περιμένουν από εσάς οι θαυμαστές. Κρατήστε το σύντομο και απλό.
  • Ωθήστε το καλύτερο περιεχόμενό σας στην κορυφή του προφίλ σας καρφιτσώνοντάς το. Αυτό επιτρέπει στους θαυμαστές να δουν το καλύτερο που έχετε να προσφέρετε.
  • Ανεβάστε μια εντυπωσιακή εικόνα προφίλ. Προτού οι χρήστες δουν το προφίλ σας, θα δουν την εικόνα δίπλα στο όνομα χρήστη σας. Μια ελκυστική εικόνα προφίλ μπορεί να κάνει τους άλλους να κοιτάξουν τη σελίδα σας αρχικά.
  • Επιλέξτε ένα όνομα χρήστη που είναι εύκολο να θυμάστε και αντικατοπτρίζει καλά τον τύπο του περιεχομένου σας. Αυτό διευκολύνει τους συνδρομητές να σας αναγνωρίσουν και ενδεχομένως να περάσουν τη σελίδα σας σε άλλους χρήστες του OnlyFans.

Ο συνδυασμός όλων αυτών των πτυχών σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε μια φιλόξενη σελίδα προφίλ OnlyFans που θα κάνει οποιονδήποτε να ανακαλύψει ότι θέλετε να εγγραφείτε και να πληρώσετε για περιεχόμενο.

Συχνές ερωτήσεις

Πρέπει να κάνω όλο το περιεχόμενό μου στο OnlyFans επί πληρωμή;

Αυτό μπορεί να εξαρτάται από τις προσωπικές προτιμήσεις. Ενώ θέλετε να προσελκύσετε οπαδούς που θα αγοράσουν το περιεχόμενό σας, η προσφορά συγκεκριμένων δωρεάν δοκιμών αρχικά μπορεί να προσελκύσει νέους συνδρομητές. Είναι καλύτερο να έχετε έναν συνδυασμό δωρεάν και επί πληρωμή περιεχομένου.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης για να προωθήσω τους OnlyFans μου;

Η δημοσίευση των OnlyFans σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσεγγίσετε ένα ευρύτερο κοινό και πιθανώς να μεταδώσετε περισσότερους συνδρομητές στο κανάλι σας.

Πρέπει να μιλήσω στους followers μου;

Το να ευχαριστείτε τους ακολούθους σας, να απαντάτε στα dms τους ή να κάνετε προτάσεις είναι όλες έγκυρες μέθοδοι επικοινωνίας με τους θαυμαστές σας και πιθανώς να προσελκύσετε νέους.

Κερδίζοντας μια παρουσία OnlyFans

Οι συνδρομητές του OnlyFans μπορεί αρχικά να μην έρχονται γρήγορα, αλλά με μια συνδυασμένη και συνεπή εφαρμογή των συμβουλών, των βημάτων και των στρατηγικών που αναφέρονται παραπάνω, οι θαυμαστές θα αρχίσουν τελικά να κατακλύζονται. Η δημοσίευση στο OnlyFans είναι το πιο κρίσιμο βήμα, καθώς αυτή είναι η κύρια λειτουργία του η ίδια η πλατφόρμα. Ταυτόχρονα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άλλες μικρότερες στρατηγικές προς όφελός σας, όπως η βελτιστοποίηση hashtag για τους αλγόριθμους, η ανάρτηση σε ώρες αιχμής και η συνεργασία με άλλους δημιουργούς.

Βρήκατε χρήσιμες αυτές τις συμβουλές για να κερδίσετε το OnlyFans; Ποια μέθοδος λειτουργεί καλύτερα; Ενημερώστε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.