10 καλύτερες εφαρμογές εξοικονόμησης μπαταρίας για Android που λειτουργούν πραγματικά

0
187

Δείτε τις καλύτερες εφαρμογές εξοικονόμησης μπαταρίας για Android!

10 καλύτερες εφαρμογές εξοικονόμησης μπαταρίας για Android που λειτουργούν πραγματικά

Κατά την παραλαβή ενός smartphone, λαμβάνουμε υπόψη πολλά πράγματα όπως η RAM, η αποθήκευση, η μπαταρία κ.λπ. Ωστόσο, από όλα αυτά, η μπαταρία αποδεικνύεται ότι είναι η πιο σημαντική επειδή πλέον χρησιμοποιούμε τα smartphone μας περισσότερο από τον υπολογιστή.

Από τώρα, υπάρχουν πολλές εφαρμογές εξοικονόμησης μπαταρίας διαθέσιμες στο Google Play Store, οι οποίες μπορούν να βελτιώσουν περαιτέρω την απόδοση της μπαταρίας σας. Ωστόσο, δεν λειτουργούν όλες οι εφαρμογές εξοικονόμησης μπαταρίας. Οι περισσότερες από τις εφαρμογές εξοικονόμησης μπαταρίας δημιουργήθηκαν για την προβολή διαφημίσεων.

Λίστα με 10 εφαρμογές εξοικονόμησης μπαταρίας για Android που λειτουργούν

Έτσι, σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές εξοικονόμησης μπαταρίας για Android που λειτουργούν.

Αυτές οι εφαρμογές σκοτώνουν όλες τις περιττές διαδικασίες εφαρμογών από το παρασκήνιο, βελτιώνοντας έτσι τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Λοιπόν, ας δούμε τις καλύτερες εφαρμογές εξοικονόμησης μπαταρίας.

1. Υπεύθυνος αδρανοποίησης

Υπεύθυνος αδρανοποίησης

Το Hibernation Manager είναι μια εφαρμογή που μπορεί να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε μπαταρία όταν δεν χρησιμοποιείτε τη συσκευή σας Android. Δεν είναι μια κανονική εφαρμογή εξοικονόμησης μπαταρίας. είναι μια προηγμένη εφαρμογή που θέτει σε αδρανοποίηση τον επεξεργαστή, τις ρυθμίσεις, ακόμη και τις εφαρμογές σας για εξοικονόμηση ενέργειας της μπαταρίας.

Μπορείτε να επιλέξετε χειροκίνητα την εφαρμογή εξάντλησης της μπαταρίας για να την απενεργοποιήσετε στο σύστημά σας. Συνολικά, το Hibernation Manager είναι μια εξαιρετική εφαρμογή για εξοικονόμηση μπαταρίας σε smartphone Android.

2. Ωρα για ύπνο

Ωρα για ύπνο

Λοιπόν, το Naptime είναι λίγο διαφορετικό από όλες τις άλλες εφαρμογές εξοικονόμησης μπαταρίας που αναφέρονται στο άρθρο. Χρησιμοποιεί την ενσωματωμένη λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας doze του Android για μείωση της κατανάλωσης ενέργειας.

Η εφαρμογή απενεργοποιεί αυτόματα το WiFi, τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας, την πρόσβαση τοποθεσίας και το Bluetooth όταν ενεργοποιείται η κατάσταση ύπνου.

3. Hibernator

Hibernator

Το Hibernator δεν θέτει τις εφαρμογές σας σε κατάσταση αδρανοποίησης. Αντίθετα, κλείνει τις εφαρμογές αυτόματα κάθε φορά που απενεργοποιείται η οθόνη.

Αυτό σημαίνει ότι κάθε φορά που κλειδώνετε τη συσκευή σας Android, κλείνει αυτόματα τις εφαρμογές φόντου για εξοικονόμηση μπαταρίας.

4. AccuBattery

AccuBattery

Είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές διαχείρισης μπαταρίας που θα ήθελαν να έχουν οι χρήστες Android. Δυστυχώς, η εφαρμογή δεν οδηγεί σε καλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, αλλά κάνει περισσότερα από αυτό.

Παρέχει στους χρήστες μια πλήρη επισκόπηση της πραγματικής χωρητικότητας της μπαταρίας και της απόδοσής της σε διαφορετικά σενάρια.

Με το AccuBattery, μπορείτε εύκολα να υπολογίσετε τον χρόνο αποφόρτισης της μπαταρίας σας, να εντοπίσετε εφαρμογές που εξαντλούν τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και πολλά άλλα.

5. Υπηρεσία

Υπηρεσιακά

Λοιπόν, το Service είναι μια άλλη καλύτερη εφαρμογή εξοικονόμησης ενέργειας για Android που μοιάζει αρκετά με το Amplify. Όπως το Amplify, το Servicely λειτουργεί επίσης σε smartphone Android με root και καταγράφει τις εφαρμογές που καταναλώνουν το μεγαλύτερο μέρος της μπαταρίας.

Εκτός από αυτό, το Servicely μπορεί να εντοπίσει εφαρμογές και υπηρεσίες που εκτελούνται στο παρασκήνιο και να τις απενεργοποιεί αυτόματα.

6. Πρασινοποιήστε

Πρασινοποιήστε

Λοιπόν, το Greenifty διαθέτει μερικές ισχυρές λειτουργίες βελτιστοποίησης μπαταρίας που μπορούν να βελτιώσουν τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας σίγουρα.

Η εφαρμογή καταγράφει τις εφαρμογές που εκτελούνται στο παρασκήνιο και τις θέτει σε κατάσταση αδρανοποίησης. Αυτό σημαίνει ότι οι εφαρμογές θα είναι εκεί στο smartphone, αλλά θα βρίσκονται σε αδρανοποίηση.

7. Οθόνη μπαταρίας GSam

Οθόνη μπαταρίας GSam

Όπως λέει και το όνομα της εφαρμογής, το GSam Battery Monitor δεν είναι μια εφαρμογή εξοικονόμησης μπαταρίας, καθώς δεν θα κάνει τίποτα για να εξοικονομήσει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας από μόνη της.

Ωστόσο, το GSam Battery Monitor μπορεί να σας παρέχει μια πλήρη επισκόπηση των εφαρμογών που εξαντλούν τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

8. WΑνιχνευτής akeLock

Ανιχνευτής WakeLock

Αυτή η εφαρμογή προορίζεται να αναγνωρίζει εφαρμογές που προκαλούν το wake lock. Το υπέροχο με το GSam Battery Monitor είναι ότι μπορεί να ανιχνεύσει τόσο μερικό όσο και πλήρες wake lock. Έτσι, μόλις λάβετε τα δεδομένα της εφαρμογής, μπορείτε είτε να τα απενεργοποιήσετε είτε να τα απεγκαταστήσετε.

9. Brevent

Brevent

Λοιπόν, αν ψάχνετε για την καλύτερη εφαρμογή ανοιχτού κώδικα Android όπως το Greenify, τότε η Brevent μπορεί να είναι αυτή που θα επιλέξετε. Ένα άλλο υπέροχο πράγμα είναι ότι το Brevent λειτουργεί τόσο σε ριζικά όσο και σε μη ριζικά smartphone Android.

Η εφαρμογή ακολουθεί μια απλή ιδέα ανίχνευσης εφαρμογών που εξαντλούν την μπαταρία και τις θέτουν σε κατάσταση αδρανοποίησης.

10. Διάρκεια ζωής μπαταρίας Kaspersky

Διάρκεια ζωής μπαταρίας Kaspersky

Λοιπόν, είναι ένα δωρεάν εργαλείο εξοικονόμησης μπαταρίας που συμβάλλει στην ενίσχυση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας του κινητού σας για το τηλέφωνο και τα tablet Android σας. Η εφαρμογή Android εκτελείται στο παρασκήνιο και παρακολουθεί κάθε εφαρμογή που εκτελείται στη συσκευή σας. Έτσι, αν κάποια από τις εφαρμογές σας αρχίσει ξαφνικά να καταναλώνει περισσότερη ενέργεια, σας ειδοποιεί.

Έτσι, αυτές είναι οι καλύτερες εφαρμογές εξοικονόμησης μπαταρίας Android που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Εάν γνωρίζετε άλλες εφαρμογές σαν αυτές, φροντίστε να προσθέσετε το όνομα στο παρακάτω πλαίσιο σχολίων. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας.