4 τρόποι για να μάθετε αν κάποιος σας έχει αποκλείσει στο Snapchat (2023)

0
62
Πώς να μάθετε εάν κάποιος σας έχει αποκλείσει στο Snapchat στο iPhone

Όταν κάποιος σας αποκλείει στο Snapchat, δεν λαμβάνετε ειδοποίηση. Μπορεί να είναι περίεργο, καθώς από την καθημερινή συνομιλία πηγαίνετε σε μη επικοινωνία. Λοιπόν, πώς να μάθετε αν κάποιος σας απέκλεισε στο Snapchat; Είναι σχετικά απλό να το καταλάβεις. Θα μοιραστώ 4 εύκολα κόλπα, οπότε συνεχίστε να διαβάζετε!

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ αποκλεισμού και κατάργησης στο Snapchat;

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε τη διάκριση μεταξύ αποκλεισμού και κατάργησης κάποιου στο Snapchat πριν από την αξίωση. Δεν θα μπορείτε να έρθετε σε επαφή μαζί τους με κανέναν τρόπο από τον αποκλεισμένο λογαριασμό σας. Ωστόσο, αν κάποιος σας αφαίρεσε από τη λίστα φίλων του, μπορείτε να τον εντοπίσετε. Ωστόσο, θα δείτε μια ετικέτα Προσθήκη φίλων.

Επίσης, μπορείτε ακόμα να τους στείλετε στιγμιότυπα και να δείτε τις ιστορίες τους. Εδώ είναι μια σύλληψη. Εάν ο χρήστης έχει ορίσει ρυθμίσεις απορρήτου που επιτρέπουν στους φίλους του να επικοινωνούν μαζί τους στο Snapchat, δεν θα έχετε πρόσβαση. Επιπλέον, μπορεί να σας έχουν κάνει σίγαση, αν δεν μπορείτε να παρακολουθήσετε τις ιστορίες τους, αλλά εξακολουθείτε να έχετε μια φιλία.

1. Ελέγξτε τη λίστα επαφών σας στο Snapchat

Μπορεί να βρείτε κάποιον που σας έχει μπλοκάρει στο Snapchat ελέγχοντας τη λίστα επαφών σας. Αν ήταν εκεί νωρίτερα και τώρα έχουν εξαφανιστεί, πιθανότατα δεν είστε φίλοι ή μπλοκαρισμένοι.

 1. Εκκινήστε την εφαρμογή Snapchat στο iPhone σας.
 2. Πατήστε το Bitmoji σας.
 3. Κάντε κύλιση και επιλέξτε Οι φίλοι μου για να λάβετε τη λίστα με τους φίλους σας.

  Βρείτε κάποιον που σας απέκλεισε στο Snapchat ελέγχοντας τη λίστα επαφών του Snapchat

2. Αναζητήστε το όνομα χρήστη τους στο Snapchat

Ο ευκολότερος τρόπος για να ελέγξετε αν κάποιος σας έχει μπλοκάρει στο Snapchat είναι να τον αναζητήσει. Δυστυχώς, δεν μπορείτε να βρείτε τον λογαριασμό κάποιου εάν σας αποκλείσει ή απενεργοποιήσει τον λογαριασμό του. Επομένως, είναι καλύτερο να το εξετάσετε περισσότερο πριν κάνετε μια τελική υπόθεση.

 1. Ανοίξτε την εφαρμογή Snapchat.
 2. Κάντε κλικ στο εικονίδιο αναζήτησης στο επάνω μέρος.
 3. Στη συνέχεια, πληκτρολογήστε το όνομα χρήστη τους. Εάν δεν μπορείτε να θυμηθείτε το ακριβές όνομα χρήστη, πληκτρολογήστε το πλήρες όνομά τους.

  Ελέγξτε αν κάποιος σας έχει αποκλείσει στο Snapchat τον αναζητά

3. Ελέγξτε το πρόσφατο ιστορικό συνομιλιών Snapchat

Εάν έχετε στείλει ή λάβει πρόσφατα στιγμιότυπα από τον χρήστη, μπορείτε επίσης να επιλέξετε το πλαίσιο συνομιλίας του. Η μη εύρεση του ιστορικού συνομιλιών μπορεί να είναι ένα σημάδι για να πείτε εάν κάποιος σας απέκλεισε στο Snapchat. Έτσι, μεταβείτε στο Snapchat και πατήστε Chat από το κάτω μενού. Τώρα, κάντε κύλιση και προσπαθήστε να βρείτε αυτόν τον χρήστη.

Αλλά δεν είναι μια εγγυημένη επιλογή για να ελέγξετε αν κάποιος σας απέκλεισε στο Snapchat. Αυτό συμβαίνει επειδή τα μηνύματα θα εξαφανιστούν μετά από 24 ώρες το πολύ. Επομένως, εάν υποψιάζεστε ότι έχετε αποκλειστεί, σκεφτείτε άλλα hacks.

Δοκιμάστε να στείλετε ένα μήνυμα στο Snapchat

Εάν βρείτε τα εισερχόμενα, ανοίξτε το και στείλτε ένα μήνυμα (βεβαιωθείτε ότι έχετε σταθερή σύνδεση στο διαδίκτυο). Θα παραδοθεί με επιτυχία εάν δεν είστε αποκλεισμένοι. Διαφορετικά, θα δείτε μια αυτόματη προειδοποίηση: «Αποτυχία αποστολής του μηνύματός σας. Πατήστε για να δοκιμάσετε ξανά.”

Εξάλλου, εάν η κατάσταση του μηνύματος εμφανίζει Εκκρεμότητα με ένα γκρι σύμβολο, δεν είστε φίλοι.

4. Χρησιμοποιήστε έναν διαφορετικό λογαριασμό Snapchat για να αναζητήσετε το όνομά τους

Όπως είπα, αν δεν μπορείτε να βρείτε τον λογαριασμό μετά από αναζήτηση, μπορεί να απενεργοποιηθεί. Επομένως, προτείνω να αναζητήσετε το όνομα χρήστη χρησιμοποιώντας διαφορετικό λογαριασμό. Θα λύσει τη σύγχυση! Μπορείτε να αποσυνδεθείτε και να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό Snapchat ή να ρωτήσετε άλλους. Εάν ο χρήστης εμφανίζεται στην αναζήτηση κάποιου άλλου αλλά όχι στη δική σας, έχετε αποκλειστεί.

Συχνές ερωτήσεις

Ε. Μπορείτε να αναφέρετε τον χρήστη που σας απέκλεισε;

Ναι, μπορείτε να αναφέρετε οποιονδήποτε χρήστη μεταβαίνοντας στη σελίδα Υποστήριξης Snapchat. Κατά την υποβολή αναφορών, υποβάλετε ορισμένες πληροφορίες, όπως στιγμιότυπα οθόνης, για να υποστηρίξετε την αναφορά σας.

Ε. Μπορώ να αποκλείσω τον χρήστη που με έχει αποκλείσει;

Εάν είστε αποκλεισμένοι, δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο προφίλ. Επομένως, δεν υπάρχει τρόπος αποκλεισμού του χρήστη.

Αυτά, λοιπόν, για σήμερα, Snapchatters!

Πριν ολοκληρώσετε, ελέγξτε διεξοδικά εάν κάποιος σας απέκλεισε στο Snapchat ή απλώς σας απομάκρυνε. Επίσης, είναι πιθανό το Snapchat να διέγραψε το προφίλ λόγω παραβίασης των όρων της κοινότητας. Έχετε άλλες μεθόδους για να μάθετε αν κάποιος σας μπλόκαρε; Ενημερώστε με στα σχόλια παρακάτω.

Εξερευνήστε περισσότερα…

 • 3 τρόποι για λήψη στιγμιότυπου οθόνης Snapchat χωρίς να το γνωρίζουν (2023)
 • Η κάμερα Snapchat δεν λειτουργεί στο iPhone; 10 τρόποι για να το διορθώσετε!
 • Πώς να δημιουργήσετε ένα δημόσιο προφίλ στο Snapchat το 2023

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here