3 τρόποι για λήψη στιγμιότυπου οθόνης Snapchat χωρίς να το γνωρίζουν (2022)

0
62
Πώς να κάνετε στιγμιότυπο οθόνης Snapchat χωρίς να το γνωρίζουν

Εάν χρησιμοποιείτε το Snapchat, γνωρίζετε ότι ο μόνος τρόπος για να αποθηκεύσετε ένα στιγμιότυπο/ιστορία είναι να το στιγμιότυπο οθόνης. Ωστόσο, το ενδιαφέρον είναι ότι η εφαρμογή ειδοποιεί τον χρήστη του οποίου την ιστορία τραβάτε ένα στιγμιότυπο οθόνης! Αυτό μπορεί να είναι πρόβλημα εάν δεν θέλετε το άλλο άτομο να ξέρει ότι αποθηκεύετε τις φωτογραφίες του. Μην ανησυχείς! Έχουμε κάτι να σε βοηθήσουμε.

Ακολουθούν μερικά κόλπα για να τραβήξετε στιγμιότυπα οθόνης στο Snapchat χωρίς να το γνωρίζουν. Αλλά πρώτα, ενημερώστε το Snapchat στην τελευταία του έκδοση.

1. Χρησιμοποιήστε άλλο τηλέφωνο για να τραβήξετε το Snap

Εάν έχετε ένα εφεδρικό τηλέφωνο, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να τραβήξετε μια φωτογραφία της ιστορίας του Snapchat ή να την ηχογραφήσετε χωρίς να το γνωρίζουν. Αν και δεν θα παράγει στιγμιότυπα οθόνης υψηλής ανάλυσης, εξακολουθεί να είναι μια εφικτή λύση.

Συνιστώ να εγγράψετε την οθόνη σας, καθώς μπορεί να μην είστε σίγουροι για το μήκος του Snap. Επίσης, έχετε μόνο μία ευκαιρία να επαναλάβετε το Snap, το οποίο ειδοποιεί ξανά τον αποστολέα.

2. Εγγραφή Snapchat χωρίς ειδοποίηση χρησιμοποιώντας Mac

 1. Συνδέστε το iPhone σας στο Mac σας και ανοίξτε το QuickTime Player χρησιμοποιώντας το Spotlight Search.

  Ανοίξτε το QuickTime Player σε Mac

 2. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Αρχείο → Νέα εγγραφή ταινίας.

  Ανοίξτε την εγγραφή νέας ταινίας στο Αρχείο σε Mac

 3. Κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο βέλος δίπλα στο κουμπί εγγραφής και επιλέξτε το iPhone σας ως είσοδο κάμερας.

  Επιλέξτε το iPhone σας ως είσοδο κάμερας σε Mac

Για είσοδο κάμερας και μικροφώνου, επιλέξτε το iPhone σας. Θα πρέπει να βλέπετε την οθόνη του τηλεφώνου σας στο Mac σας. Τέλος, ξεκινήστε την εγγραφή οθόνης του iPhone σας στο Mac σας και αρχίστε να βλέπετε τα στιγμιότυπα.

Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια, ακολουθήστε αυτό το άρθρο βήμα προς βήμα για να καταγράψετε την οθόνη του iPhone σας.

Εάν δεν θέλετε να πραγματοποιείτε εγγραφές βίντεο των φωτογραφιών και προτιμάτε να έχετε στιγμιότυπα οθόνης, ακολουθήστε τα αρχικά βήματα και αντί για εγγραφή οθόνης, πατήστε Command + Shift + 4 στο Mac σας. Στη συνέχεια, πατήστε το Space Bar και τραβήξτε ένα στιγμιότυπο οθόνης του παραθύρου QuickTime.

3. Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία κατοπτρισμού οθόνης

Αν θέλετε, χρησιμοποιήστε αυτό το τέχνασμα Snapchat για να κάνετε λήψη οθόνης Snapchat χωρίς ειδοποίηση. Έτσι, για να μεταδώσετε το τηλέφωνό σας σε μια εξωτερική συσκευή, ενεργοποιήστε την επιλογή Screen Mirroring στο Κέντρο Ελέγχου του iPhone σας. Στη συνέχεια, καταγράψτε το Snap από αυτήν την εξωτερική συσκευή. Ωστόσο, είναι λίγο πιο ριψοκίνδυνο καθώς υπάρχουν μικτά αποτελέσματα. Μερικοί αποστολείς έλαβαν ειδοποιήσεις στιγμιότυπου οθόνης και κάποιοι όχι. Επομένως, δοκιμάστε το με τον φίλο σας για να ελέγξετε αν είναι επιτυχία ή χάσετε!

Ποιες μέθοδοι δεν λειτουργούν πλέον στο Snapchat;

 • Εγγραφή της οθόνης σας: Το iPhone σας συνοδεύεται από μια ενσωματωμένη συσκευή εγγραφής οθόνης. Έτσι, μπορεί να σκεφτείτε να εγγράψετε την οθόνη του iPhone σας ενώ χρησιμοποιείτε το Snapchat και να αποθηκεύετε τις εγγραφές ως βίντεο. Αυτό όμως δεν ισχύει. Δοκιμάσαμε την εγγραφή οθόνης και στέλνει ειδοποιήσεις!

 • Ενεργοποίηση της λειτουργίας πτήσης: Είναι ένα παλιό κόλπο που μπορεί να λειτουργήσει στην παλαιότερη έκδοση του Snapchat και του iOS. Αλλά όχι τώρα! Μπορεί να πιστεύετε ότι η λειτουργία πτήσης διακόπτει όλα τα δίκτυα, οπότε πώς μπορεί το Snapchat να στέλνει ειδοποιήσεις στιγμιότυπων οθόνης; Στην πραγματικότητα, το Snapchat είναι προφορτωμένο. Επομένως, ο διακομιστής θα γνωρίζει για τη δραστηριότητά σας στην εφαρμογή.

 • Εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης της εφαρμογής: Οι περισσότεροι παλιοί χρήστες του Snapchat έχουν κάνει το κόλπο. Αφού αποσυνδεθείτε από το διαδίκτυο, τραβάτε ένα στιγμιότυπο οθόνης και, στη συνέχεια, διαγράφετε την προσωρινή μνήμη. Επομένως, δεν πρέπει να υπάρχουν αρχεία της δραστηριότητάς σας όταν η εφαρμογή επανασυνδέθηκε στο διαδίκτυο. Αλλά προς το παρόν, το Snapchat έχει κλείσει αυτό το κενό.

Συχνές ερωτήσεις

Ε. Μπορούν να αποθηκευτούν τα στιγμιότυπα του Snapchat;

Ναι, μπορούν να αποθηκευτούν μόνο τα στιγμιότυπα χωρίς χρονικό όριο. Αλλά θα αποθηκευτεί στο Snapchat και όχι στη συσκευή σας. Για να αποθηκεύσετε ένα Snap στη συνομιλία, σύρετε το δάχτυλό σας προς τα πάνω ή πατήστε παρατεταμένα ενώ το προβάλλετε. Το ίδιο πράγμα είναι δυνατό στην οθόνη Chat αφού δείτε ένα Snap. Προφανώς, ο αποστολέας του μηνύματος μπορεί να δει ότι το έχετε αποθηκεύσει.

Ε. Είναι παράνομο να τραβάτε screenshot από το Snap κάποιου;

Δεν είναι παράνομο quote-unquote, αλλά είναι παραβίαση απορρήτου. Αν κάποιος στείλει ένα στιγμιότυπο με χρονικό όριο, προφανώς, δεν θέλει να το αποθηκεύσετε. Επομένως, σκεφτείτε δύο φορές πριν τραβήξετε στιγμιότυπα οθόνης.

Απόσπαση…

Στα iPhone, δεν υπάρχει ένας απλός τρόπος για να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης στο Snapchat χωρίς να το γνωρίζουν. Υπάρχουν όμως κάποιες αντισυμβατικές λύσεις. Να θυμάστε ότι το Snapchat μπορεί να ενημερώσει τις ενημερώσεις κώδικα ασφαλείας ανά πάσα στιγμή. Έτσι, αυτό που λειτουργεί σήμερα μπορεί να μην λειτουργεί περαιτέρω, προκαλώντας έτσι αμηχανία. Επίσης, δεν συνιστώ και δεν υποστηρίζω τη λήψη στιγμιότυπων οθόνης του Snap κανενός!

Διαβάστε περισσότερα…

 • Το Snapchat συνεχίζει να κολλάει στο iPhone; 6 Εύκολες επιδιορθώσεις
 • Πώς να διορθώσετε τις ειδοποιήσεις Snapchat που δεν λειτουργούν στο iPhone
 • Πώς να επαναφέρετε το Snapchat Streak (Με 4 απλά βήματα)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here