10 λόγοι για τους οποίους πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία VPN

0
132
10 λόγοι για τους οποίους πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία VPN
10 λόγοι για τους οποίους πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία VPN

Πολλοί άνθρωποι ανησυχούν μήπως παρακολουθούνται από τον ISP τους ή από τις αρχές. Έτσι, προτιμούν να χρησιμοποιούν VPN. Το VPN που σημαίνει επίσης εικονικό ιδιωτικό δίκτυο μπορεί να χρησιμοποιηθεί μαζί με τον πάροχο υπηρεσιών Διαδικτύου σας για να έχετε πολλά οφέλη.

10 λόγοι για τους οποίους πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία VPN

Μετά την κατάρρευση δημοφιλών τοποθεσιών torrent όπως το Kickass Torrents, το Torrentz, όλο και περισσότεροι χρήστες του Διαδικτύου επιλέγουν ένα VPN. Κυρίως, οι χρήστες χρησιμοποιούν ένα VPN μόνο για να αποκτήσουν πρόσβαση στον αποκλεισμένο ιστότοπο.

Το VPN που σημαίνει επίσης εικονικό ιδιωτικό δίκτυο μπορεί να χρησιμοποιηθεί μαζί με τον πάροχο υπηρεσιών Διαδικτύου σας για να έχετε πολλά οφέλη. Το βασικό όφελος από τη χρήση ενός VPN είναι το απόρρητο. Το απόρρητο είναι ο μόνος λόγος για τον οποίο η χρήση ενός VPN αυξάνεται.

Πώς λειτουργεί το VPN;
Πώς λειτουργεί το VPN;

Πολλοί άνθρωποι ανησυχούν μήπως παρακολουθούνται από τον ISP τους ή από τις αρχές. Έτσι, προτιμούν να χρησιμοποιούν VPN, αφού προσφέρει ηρεμία σε όσους θέλουν να υπερασπιστούν το απόρρητό τους.

Εδώ θα μιλήσουμε για τα πλεονεκτήματα της χρήσης ενός VPN. Μερικά από αυτά περιλαμβάνουν:

1. Αυξημένη ιδιωτικότητα

Εάν επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε ένα VPN κατά την περιήγησή σας στο Διαδίκτυο, τότε θα έχετε ένα μεγαλύτερο επίπεδο απορρήτου. Ο ISP δεν μπορεί να σας παρακολουθήσει εάν χρησιμοποιείτε υπηρεσία VPN. Εάν προσπαθείτε να βρείτε κάποιους τρόπους για να κρύψετε τις διαδικτυακές σας δραστηριότητες, τότε το VPN θα μπορούσε να είναι η απόλυτη λύση.

2. Πρόσβαση σε αποκλεισμένους ιστότοπους

Πρέπει να παραδεχτούμε ότι πολύ συχνά συναντάμε ιστότοπους που είχαν αποκλειστεί στη χώρα μας. Με το VPN, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτούς τους αποκλεισμένους ιστότοπους με ευκολία, επειδή θα είναι ο διακομιστής VPN που τους εντοπίζει και όχι η δική σας διεύθυνση IP. Εάν θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε οποιονδήποτε ιστότοπο που είναι αποκλεισμένος, απλώς εγγραφείτε σε μια υπηρεσία VPN και επιλέξτε διακομιστές από άλλες χώρες. Αυτό θα ανοίξει τον αποκλεισμένο ιστότοπο.

3. Τα VPN είναι κυρίως δωρεάν

Κυρίως, τα VPN είναι ελεύθερα διαθέσιμα. Ενώ άλλοι έχουν μια μικρή χρέωση. Με τα επί πληρωμή μπορείτε να έχετε κάποια επιπλέον οφέλη. Ωστόσο, τα δωρεάν VPN θα λειτουργήσουν επίσης. Μπορείτε να δοκιμάσετε Περιήγηση σε για το Google Chrome που είναι μέχρι στιγμής το καλύτερο που έχω χρησιμοποιήσει.

4. Ασφαλής περιήγηση

Το VPN προσφέρει κάποιο βελτιωμένο επίπεδο ασφάλειας στο διαδίκτυο. Κάθε φορά που συνδέεστε στο διαδίκτυο μέσω VPN, τα προσωπικά σας δεδομένα που περιλαμβάνουν κωδικούς πρόσβασης, οικονομικές συναλλαγές, μηνύματα είναι ασφαλή και κρυπτογραφημένα. Επιπλέον, η προσωπική σας ταυτότητα θα παραμείνει επίσης μυστική από τους ντετέκτιβ του Ιστού.

5. Βελτιωμένη συνδεσιμότητα

Εάν βρίσκεστε στην Ινδία και προσπαθείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε μια υπηρεσία από άλλο μέρος του κόσμου, η συνδεσιμότητα θα είναι πολύ καλύτερη μέσω του VPN σας. Το VPN γίνεται ένα εύχρηστο εργαλείο όσον αφορά τη συνδεσιμότητα, ειδικά εάν έχετε πρόσβαση σε υπηρεσίες σε διαφορετική τοποθεσία από την έδρα σας.

6. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το δημόσιο Wi-Fi χωρίς κανέναν κίνδυνο

Σε όλους αρέσει να έχουν δωρεάν internet. Πρέπει να παραδεχτούμε ότι σε όλους μας αρέσει να χρησιμοποιούμε το WiFi internet που παρέχεται σε εστιατόρια, αεροδρόμια, καφετέριες ή οποιονδήποτε άλλο δημόσιο χώρο. Ωστόσο, γνωρίζετε ότι τέτοια hotspot δεν είναι ασφαλή για ευαίσθητες συνδέσεις; Λοιπόν, για να αποφύγετε όλους τους κινδύνους, μπορείτε πάντα να χρησιμοποιείτε μια υπηρεσία VPN στο smartphone ή το φορητό υπολογιστή σας.

7. Πρόσβαση σε πλήρες περιεχόμενο Netflix

Ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους οι άνθρωποι αγαπούν το πειρατικό περιεχόμενο είναι ότι δεν έχουν πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο σε υπηρεσίες ροής όπως το Hulu, το Netflix, το Amazon Prime. Ορισμένο περιεχόμενο σε αυτές τις πλατφόρμες έχει γεωγραφικό περιορισμό. Ωστόσο, με τη βοήθεια ενός VPN, μπορείτε να αλλάξετε την τοποθεσία για πρόσβαση σε όλα τα περιεχόμενα.

8. Μπορείτε να σταματήσετε την Google να σας παρακολουθεί

Δεν έχει σημασία πόσο αγαπάτε την Google για τις δωρεάν υπηρεσίες της. Ο γίγαντας της αναζήτησης γνωρίζει όλα όσα κάνετε στο Διαδίκτυο. Λοιπόν, με τη βοήθεια μιας υπηρεσίας VPN, μπορείτε να αποκρύψετε την IP σας από τον γίγαντα αναζήτησης για να αποφύγετε τυχόν προβλήματα.

9. Χρήση Torrent Service

Η παράνομη λήψη ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών από διαβόητες ιστοσελίδες torrent δεν είναι καλή. Ωστόσο, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που χρησιμοποιούν torrents για καλό σκοπό. Η χρήση του BitTorrent μπορεί να σας βάλει στη λίστα επιτήρησης πολλών κυβερνήσεων σε ορισμένες χώρες. Ωστόσο, η χρήση ενός VPN μπορεί να εξαλείψει όλους αυτούς τους περιορισμούς.

10. Το απόρρητο είναι δικαίωμά σας

Η ανάπτυξη των υπηρεσιών VPN έχει ήδη φτάσει στα ύψη και θεωρείται ως βασική πρακτική ασφάλειας στο Διαδίκτυο. Ακόμα κι αν δεν πιστεύετε ότι το VPN είναι απαραίτητο, μια υπηρεσία VPN μπορεί πραγματικά να βελτιώσει την εμπειρία σας στο διαδίκτυο.

Αυτά είναι λοιπόν τα οφέλη από τη χρήση ενός VPN. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να βρείτε το κατάλληλο VPN για εσάς. Μπορείτε να επισκεφτείτε την ανάρτησή μας στην οποία έχουμε παραθέσει 10 υπηρεσίες VPN για να μάθετε την καλύτερη για εσάς. Λοιπόν, τι πιστεύετε για αυτό; Μοιραστείτε τις απόψεις σας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here