10 καλύτερες εφαρμογές εικονικών αριθμών τηλεφώνου για επαληθεύσεις λογαριασμού

0
189

Αποκτήστε έναν εικονικό αριθμό με αυτές τις εφαρμογές!

10 καλύτερες εφαρμογές εικονικών αριθμών τηλεφώνου για επαληθεύσεις λογαριασμού

Εάν χρησιμοποιείτε το Διαδίκτυο για λίγο, ίσως γνωρίζετε ότι πολλές υπηρεσίες και εφαρμογές βασίζονται σε αριθμούς τηλεφώνου για επαλήθευση. Για παράδειγμα, η Google απαιτεί επαλήθευση μέσω τηλεφώνου για τη δημιουργία ενός λογαριασμού.

Όχι μόνο η Google, αλλά σχεδόν όλες οι κύριες υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένων των Facebook, Twitter, Instagram κ.λπ., απαιτούν έναν αριθμό τηλεφώνου για επαλήθευση. Η επαλήθευση τηλεφώνου είναι χρήσιμη για τις εταιρείες τεχνολογίας, καθώς αποτρέπει τα ανεπιθύμητα μηνύματα και την κακή χρήση.

Ωστόσο, πολλοί χρήστες δεν θέλουν να τοποθετήσουν τους προσωπικούς τους αριθμούς σε κανένα διαδικτυακό ιστότοπο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον αριθμό τηλεφώνου σας για να επαληθεύσετε τους διαδικτυακούς λογαριασμούς σας, αλλά τι γίνεται αν ο αριθμός σας γίνει κατάχρηση;

Λίγες εταιρείες στο διαδίκτυο συλλέγουν και πωλούν αριθμούς τηλεφώνου σε τρίτους. Αυτός είναι ο μόνος λόγος που οι χρήστες λαμβάνουν συχνά κλήσεις ανεπιθύμητης αλληλογραφίας και τηλεμάρκετινγκ. Αυτά τα πράγματα μπορούν εύκολα να αποφευχθούν χρησιμοποιώντας εφαρμογές εικονικών αριθμών τηλεφώνου.

10 καλύτερες εφαρμογές εικονικών αριθμών τηλεφώνου για Android

Υπάρχουν πολλές διαθέσιμες εφαρμογές εικονικού αριθμού τηλεφώνου για Android που παρέχουν στους χρήστες έναν δευτερεύοντα αριθμό τηλεφώνου. Ο δευτερεύων αριθμός τηλεφώνου μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εγγραφή σε υπηρεσίες ιστού ή εφαρμογές. Αυτό το άρθρο θα μοιραστεί μερικές καλύτερες εφαρμογές εικονικών αριθμών τηλεφώνου για Android.

1) Επόμενο Συν

Επόμενο Συν

Το Next Plus είναι μια από τις καλύτερες και κορυφαίες εφαρμογές εικονικών αριθμών τηλεφώνου που είναι διαθέσιμες στο Play Store. Η εφαρμογή παρέχει στους χρήστες έναν δευτερεύοντα αριθμό τηλεφώνου που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για σκοπούς επαλήθευσης.

Το καλό είναι ότι ο εικονικός αριθμός τηλεφώνου λειτουργεί σε κάθε σημαντική εφαρμογή και υπηρεσία.

2) Text Plus

Text Plus

Αυτή η εφαρμογή παρέχει επίσης τον εικονικό αριθμό τηλεφώνου για τις διαδικασίες επαλήθευσης. Είναι μία από τις κορυφαίες εφαρμογές επικοινωνίας όπου οι χρήστες λαμβάνουν τον δικό τους μοναδικό αριθμό τηλεφώνου στις ΗΠΑ, ο οποίος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διάφορους σκοπούς.

Σημειώνεται μόνο ένα θέμα. αυτή η εφαρμογή μερικές φορές αναφέρεται ως ανεπιθύμητη από τις υπηρεσίες ή τους λογαριασμούς Google. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα λειτουργήσει κατά τη δημιουργία λογαριασμών Google. Εκτός από αυτό, η εφαρμογή είναι καλή για κάθε άλλο τύπο επαλήθευσης λογαριασμού!

3) Talkatone

Talkatone

Αυτή η εφαρμογή καταχωρεί έναν δωρεάν εικονικό αριθμό τηλεφώνου στις ΗΠΑ για κάθε χρήστη που εγγράφεται. Η εγγραφή θα μπορούσε να γίνει μέσω email ID και μόλις ολοκληρωθεί, οι χρήστες μπορούν να αρχίσουν να πραγματοποιούν και να λαμβάνουν κλήσεις.

Εκτός από την κλήση, το Talkatone μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για ανταλλαγή μηνυμάτων κειμένου. Ωστόσο, η τιμολόγηση της ομιλίας σε μια υπηρεσία είναι αρκετά ακριβή σε σύγκριση με άλλες εφαρμογές.

4) Καυστήρας: Έξυπνοι αριθμοί τηλεφώνου

Καυστήρας: Έξυπνοι αριθμοί τηλεφώνου

Το Burner είναι μια premium εφαρμογή στη λίστα που επιτρέπει στους χρήστες να επιλέξουν τον μοναδικό αριθμό τηλεφώνου τους. Η εφαρμογή προσφέρει αριθμούς τηλεφώνου από περίπου 40 χώρες, οι οποίοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν για σκοπούς επαλήθευσης. Ωστόσο, πρέπει να πληρώσετε 1,9 $ για κάθε αριθμό τηλεφώνου που αγοράζετε από την εφαρμογή.

5) Ανώνυμα Τηλέφωνα σε σίγαση

Ανώνυμα Τηλέφωνα σε σίγαση

Όπως υποδηλώνει ήδη το όνομα αυτής της εφαρμογής, αυτή η εφαρμογή προορίζεται να παρέχει έναν εικονικό αριθμό τηλεφώνου τον οποίο οι χρήστες θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν ανώνυμα για να επαληθεύσουν τους λογαριασμούς τους. Αυτή η εφαρμογή είναι καταπληκτική επειδή δεν δίνει καμία πληροφορία για εσάς σε τρίτους.

Έτσι, το Hushed Anonymous Phone Numbers είναι μια άλλη καλύτερη εφαρμογή εικονικού αριθμού τηλεφώνου που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη στιγμή.

6) TalkU

TalkUΤο TalkU είναι μια από τις καλύτερες και κορυφαίες εφαρμογές Android που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για δωρεάν και φθηνές τηλεφωνικές κλήσεις προς οποιονδήποτε μέσω WiFi και δεδομένων κινητής τηλεφωνίας.

Είναι ενδιαφέρον ότι το TalkU σάς παρέχει έναν δωρεάν τοπικό αριθμό τηλεφώνου που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για δωρεάν κλήσεις και αποστολή δωρεάν SMS. Ο τοπικός αριθμός τηλεφώνου μπορεί να χρησιμοποιηθεί για online επαληθεύσεις, λήψη OTP κ.λπ.

7) 2η Γραμμή

2η Γραμμή

Εάν ζείτε στις ΗΠΑ ή στον Καναδά και αναζητάτε εφαρμογές για να λάβετε έναν εικονικό αριθμό τηλεφώνου, η 2ndLine μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή. Με το 2ndLine, μπορείτε εύκολα να λάβετε έναν τοπικό αριθμό τηλεφώνου για να δώσετε στους φίλους σας.

Το 2ndLine είναι δωρεάν στις ΗΠΑ και τον Καναδά, αλλά πρέπει να αγοράσετε το πακέτο premium για διεθνείς κλήσεις.

8) Πρόσθετη εργασία

Πρόσθετη εργασία

Αν αναζητούσατε μια ευέλικτη και προσωπική εφαρμογή επικοινωνίας για το Android σας για να προσεγγίσετε πελάτες ή μέλη της ομάδας, τότε το Sideline μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς. Με το Sideline, μπορείτε να δημιουργήσετε τον προσαρμοσμένο αριθμό σας.

Για να δημιουργήσετε έναν προσαρμοσμένο αριθμό, μπορείτε να αναζητήσετε κωδικούς περιοχής για να βρείτε έναν δεύτερο αριθμό τηλεφώνου για την εταιρεία ή τη μικρή επιχείρησή σας.

9) Αριθμός eSIM

Το Numero eSIM είναι μια εφαρμογή Android που σας επιτρέπει να αγοράσετε έναν δεύτερο αριθμό τηλεφώνου. Σας παρέχει έναν εικονικό αριθμό τηλεφώνου από περισσότερες από 80 χώρες και 3000 πόλεις σε όλο τον κόσμο.

Το καλό με την Numero eSIM είναι ότι ο εικονικός αριθμός λειτουργεί καλά με το WhatsApp, το Telegram, το Signal και πολλές άλλες εφαρμογές.

10) Αριθμός Skype

Αριθμός Skype

Ο αριθμός Skype δεν είναι μια εφαρμογή, αλλά είναι ένα πρόσθετο στην υπηρεσία Skype. Το Skype Number είναι διαθέσιμο σε περισσότερες από 26 χώρες/περιοχές.

Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν από 26 διαφορετικές χώρες/περιοχές για να αγοράσουν έναν αριθμό Skype. Μόλις αγοραστεί, οι χρήστες μπορούν να μοιράζονται τον αριθμό skype με τους φίλους, την οικογένεια και άλλες επαφές για να πραγματοποιούν και να λαμβάνουν κλήσεις.

Αυτή ήταν λοιπόν η λίστα με όλες εκείνες τις καλύτερες εφαρμογές Android που προορίζονται για επαλήθευση αριθμού τηλεφώνου χρησιμοποιώντας εικονικές τεχνικές. Εάν γνωρίζετε άλλες τέτοιες εφαρμογές, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here