Το Pixel Watch 3 (Pro) της Google ενδέχεται να έχει μεγαλύτερη οθόνη και μεγαλύτερη μπαταρία

0
12
© nextpit

Με ταχύτερο επεξεργαστή και βελτιωμένους αισθητήρες, το Pixel Watch 2 (αναθεώρηση) της Google ήταν μια ευπρόσδεκτη ενημέρωση σε σχέση με το αρχικό Pixel Watch. Ωστόσο, η στρογγυλή κατασκευή του smartwatch παρέμεινε αμετάβλητη, με μια οθόνη 1,2 ιντσών σε μέγεθος θήκης 41 mm που ορισμένοι ανεμιστήρες έπιασαν ως μικροσκοπική. Η Google φημολογείται τώρα ότι θα φέρει δύο παραλλαγές του Pixel Watch 3, και μπορεί να περιλαμβάνει μία με μεγαλύτερη οθόνη.

  • Διαβάστε επίσης: Οι 10 κορυφαίες συμβουλές για τη βελτίωση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας του Google Pixel Watch

Η μεγαλύτερη οθόνη και μπαταρία του Google Pixel Watch 3

Όπως αναφέρεται από την ανώνυμη πηγή του 9to5Google, η Google φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει το Pixel Watch 3 σε δύο μεγέθη αργότερα φέτος, το οποίο θα παρουσιάσει μια νέα επιλογή με μεγαλύτερη οθόνη. Δεν υπάρχουν λεπτομέρειες σχετικά με την ακριβή ακτίνα ή τις διαστάσεις της οθόνης του μεγαλύτερου Pixel Watch 3. Ωστόσο, ο γίγαντας της αναζήτησης στο Διαδίκτυο θα πρέπει πιθανότατα να διατηρήσει τα 41 mm ως τη μικρότερη επιλογή.

Αν και όλα αυτά είναι απλώς εικασίες, το μεγαλύτερο Google Pixel Watch 3 μπορεί επίσης να διαθέτει μεγαλύτερη χωρητικότητα μπαταρίας για να αντισταθμίσει την αυξημένη προβολή και πιθανώς υψηλότερη ανάλυση οθόνης. Το πιο σημαντικό, η μεγαλύτερη χωρητικότητα της μπαταρίας είναι η αναμενόμενη λύση, δεδομένου ότι η μικρή διάρκεια ζωής της μπαταρίας τυχαίνει να είναι ένα από τα μεγαλύτερα μειονεκτήματα των δύο γενιών Pixel Watch.

Μπορείτε να ξεχάσετε τη γρήγορη φόρτιση του Pixel Watch 2.

Η Google βελτίωσε τη συσκευή φόρτισης στο Pixel Watch 2, το οποίο χρησιμοποιεί πλέον τις ίδιες υποδοχές με το wearable του Fitbit, αλλά η γρήγορη φόρτιση εξακολουθεί να λείπει. / © nextpit

Εκτός από την οθόνη και την μπαταρία, απλά δεν γνωρίζουμε αν άλλες αξιοσημείωτες διαφορές στις προδιαγραφές και τις λειτουργίες θα το καθιστούσαν πιο ικανό smartwatch εκτός από το μέγεθος.

Θα ονομάζεται Google Pixel Watch 3 Pro;

Ταυτόχρονα, δεν είναι σαφές πώς θα ονομάζεται αυτή η νέα έκδοση Pixel Watch 3. Με την τρέχουσα σύμβαση ονομασίας των συσκευών Pixel της Google, ένα Pixel Watch 3 Pro είναι μια κατάλληλη επιλογή, αν και δεν στοιχηματίζουμε πολύ σε αυτό εάν δεν υπάρχουν διακριτά χαρακτηριστικά εκτός από το αποτύπωμα.

Η Google θα μπορούσε να ανακοινώσει το νέο Pixel Watch 3 τον Οκτώβριο, που είναι η ίδια ώρα με το αναμενόμενο ντεμπούτο του Pixel 9. Είναι ενδιαφέρον ότι μπορεί να δεχθούμε εκπλήξεις στο επερχόμενο Google I/O όπου το Android 15 και το Pixel 8a μεσαίας κατηγορίας θα πάρουν το επίκεντρο. Προχωρώντας προς τα εμπρός, θα πρέπει να ακούσουμε περισσότερες λεπτομέρειες για τη σειρά smartwatch.

Ποιες άλλες δυνατότητες ή αλλαγές θέλετε να δείτε στο Pixel Watch 3 της Google; Επιθυμείτε η Google να προσθέσει περισσότερες λειτουργίες ασφαλείας; Μοιραστείτε τις προβλέψεις σας μαζί μας στα σχόλια.

Μέσω: 9to5Google