Το Σαββατοκύριακο είναι εδώ! Αποκτήστε τις δωρεάν εφαρμογές Android και iOS

0
1
© nextpit

Σε κάποιο στάδιο, το smartphone σας μπορεί να αρχίσει να αισθάνεται ένα άγγιγμα πολύ ρουτίνας, ιδιαίτερα όσον αφορά τις εφαρμογές που χρησιμοποιείτε. Τι καλύτερο από το να βουτήξετε στον δυναμικό κόσμο των εκπτώσεων εφαρμογών για να ανακαλύψετε τις πιο πρόσφατες προσφορές τόσο σε Android όσο και σε iOS; Σε αυτό το τεύχος, επιλέξαμε μια συναρπαστική σειρά εφαρμογών που διατίθενται αυτήν τη στιγμή δωρεάν στο Google Play Store και στο Apple App Store. Αλλά βιαστείτε – αυτές οι προσφορές δεν θα διαρκέσουν για πολύ!

Αυτή η συλλογή υπερβαίνει το συνηθισμένο άρθρο μας “Οι 5 κορυφαίες εφαρμογές της εβδομάδας”. Αν και δεν θα παρέχουμε αναλυτικές κριτικές για κάθε εφαρμογή, είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι ορισμένες ενδέχεται να διαθέτουν αγορές και διαφημίσεις εντός εφαρμογής. Μην ανησυχείς! Έχουμε βεβαιωθεί ότι περιλαμβάνονται μόνο οι καλύτερες επιλογές για να τις εξερευνήσετε χωρίς να ξοδέψετε τα χρήματα. Λοιπόν, ας βουτήξουμε και ας ανακαλύψουμε τις δωρεάν εφαρμογές που είναι έτοιμες για να απολαύσετε αυτήν τη στιγμή!


Συμβουλή: Αν συναντήσετε μια εφαρμογή που θα θέλατε να έχετε αλλά δεν τη χρειάζεστε αυτήν τη στιγμή, κατεβάστε και εγκαταστήστε την πρώτα. Θα θεωρηθεί ως “αγορασμένο” και θα είναι διαθέσιμο στη βιβλιοθήκη εφαρμογών σας για πάντα — ακόμα κι αν το απεγκαταστήσετε από το smartphone σας αμέσως μετά.


Εφαρμογές και παιχνίδια Android που είναι δωρεάν για περιορισμένο χρονικό διάστημα

Εφαρμογές Android για παραγωγικότητα και τρόπο ζωής

  • Μετατροπέας εικόνας (1,99 $): Μετατρέψτε τις εικόνες σε PDF, διευκολύνοντας την κοινή χρήση με όλους τους άλλους.
  • Προσφορές Tracker Pro (3,99 $): Παρακολουθήστε τις προσφορές από διάφορα καταστήματα e-tailers μέσω αυτής της κεντρικής εφαρμογής.

Δωρεάν παιχνίδια Android

  • Μία βολή (0,99 $): Καθαρίστε κάθε επίπεδο με μία μόνο κίνηση. Πόσο καλή είναι η φυσική σου;
  • The Weapon King VIP (0,99 $): Είναι ένα όπλο ενάντια στο άλλο. Ποιος θα αναδειχθεί νικητής σε αυτόν τον διαγωνισμό χωρίς αποκλεισμό;
  • Shadow Survival (0,99 $): Είσαι εσύ ενάντια στον κόσμο. Έχετε ό,τι χρειάζεται για να επιβιώσετε από ορδές εχθρών που σας πλήττουν;
  • Ραβδί πολεμιστής (0,49 $): Είναι μια μονομαχία μέχρι θανάτου, όπου κάθε νίκη σε φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στους τελικούς σε αυτό το beat ’em up.
  • Spelling Book Pro (1,99 $): Παίξτε αυτό το παιχνίδι και βελτιώστε τη δύναμη των λέξεων σας.

Εφαρμογές iOS που είναι δωρεάν για μικρό χρονικό διάστημα

Εφαρμογές iOS για παραγωγικότητα και τρόπο ζωής

  • Καιρός: έξω είναι ωραία (0,99 $): Σκεφτείτε πώς θα είναι ο καιρός χωρίς να κάνετε απίθανες εικασίες.
  • Φωτόμετρο (3,99 $): Λάβετε τη σωστή ποσότητα φωτός για τις φωτογραφίες σας και τραβήξτε την τέλεια λήψη με αυτήν την εφαρμογή!
  • mySymptoms Food Diary (7,99 $): Μερικοί από εμάς είμαστε αλλεργικοί σε πολλά είδη τροφών. Γιατί να μην χρησιμοποιήσετε αυτό το ημερολόγιο τροφίμων για να παρακολουθείτε τις διατροφικές σας συνήθειες;
  • Timestamp Cam (9,99 $): Χρησιμοποιήστε αυτήν την εφαρμογή για να προσθέσετε μια ημερομηνία και μια τοποθεσία GPS στις φωτογραφίες και τα βίντεό σας.
  • Χριστουγεννιάτικη αντίστροφη μέτρηση (0,99 $): Παραδεχτείτε το, το χριστουγεννιάτικο άλμπουμ της Mariah Carey έχει ήδη ξεπαγώσει και τα Χριστούγεννα θα είναι μπροστά μας πριν το καταλάβετε. Χρησιμοποιήστε αυτήν την εφαρμογή για να μετράτε αντίστροφα τις ημέρες.

Δωρεάν παιχνίδια για το iPhone και το iPad

  • Παιχνίδι αυτοκινήτου για παιδιά (5,99 $): Αυτό το παιχνίδι προορίζεται για τα μικρά σας, όπου επιλέγετε ένα αυτοκίνητο και είστε οδηγός ταξί για την ημέρα.
  • Μακρόκοσμος (3,99 $): Ξεκινήστε από ένα άτομο και εξελιχτείτε σε μια γαλαξιακή αυτοκρατορία. Όλοι έχουν πάντα τεράστιες φιλοδοξίες, εδώ είναι η ευκαιρία να τις ζήσεις.
  • Catenaccio Football Manager (2,99 $): Νομίζεις ότι έχεις τα στελέχη για να τα πας καλύτερα από τον προπονητή της αγαπημένης σου ποδοσφαιρικής ομάδας;
  • Η πόλη μου: Νοσοκομείο (3,99 $): Αναρωτηθήκατε ποτέ πώς είναι να διευθύνετε ένα νοσοκομείο; Μάθετε σε αυτό το παιχνίδι φιλικό προς τα παιδιά.
  • Cuppy Ball (0,99 $): Αφήστε τη μπάλα και βεβαιωθείτε ότι αποφεύγει όλα τα εμπόδια για να καταλήξει σε ένα φλιτζάνι στο κάτω μέρος.

Οι προσφορές ήταν ζωντανές από την ημερομηνία δημοσίευσης. Εάν βρήκατε μια ληγμένη συμφωνία, ενημερώστε μας μέσω των σχολίων παρακάτω.

Προσοχή στις αγορές και τις διαφημίσεις εντός εφαρμογής!

Τόσο οι δωρεάν όσο και οι επί πληρωμή εφαρμογές μπορούν να περιλαμβάνουν κρυφές αγορές εντός εφαρμογής και διαφημίσεις, ειδικά σε παιδικά παιχνίδια. Για να αποφύγετε εκπλήξεις, ακολουθήστε αυτές τις συμβουλές:

  • Πώς να κάνετε το smartphone και το tablet Android σας να είναι ανθεκτικά στα παιδιά

Δικαιώματα εφαρμογής: Μια λέξη προσοχής!

Πολλές εφαρμογές διαθέτουν τη δυνατότητα να συλλέγουν και να μοιράζονται τα προσωπικά σας στοιχεία. Για να προστατεύσετε αποτελεσματικά το απόρρητό σας, είναι σημαντικό να εξετάσετε προσεκτικά τα δικαιώματα που ζητά κάθε εφαρμογή. Για παράδειγμα, ποιον λόγο θα μπορούσε να έχει μια εφαρμογή ξυπνητηριού για την πρόσβαση στην κάμερα ή τις επαφές σας; Περιορίζοντας τις άδειες εφαρμογών, μπορείτε να προστατεύσετε καλύτερα τα δεδομένα σας.

Απολαύστε την περιπέτεια της ανακάλυψης πληθώρας δωρεάν εφαρμογών τόσο σε Android όσο και σε iOS, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα τη σιγουριά ότι τα προσωπικά σας στοιχεία είναι ασφαλή.

Σας ευχόμαστε ένα φανταστικό ξεκίνημα για το Σαββατοκύριακο σας με την επιλεγμένη συλλογή μας από δωρεάν εφαρμογές και παιχνίδια. Εάν έχετε κάποια αγαπημένα που μπορεί να έχουμε παραβλέψει, μη διστάσετε να μοιραστείτε τις προτάσεις σας στα σχόλια!