Πώς να χακάρετε την ασφάλεια WiFi WPA/WPA2 – WIFIPHISHER

0
142
Πώς να χακάρετε την ασφάλεια WiFi WPA/WPA2

Σήμερα όλοι θέλουν να παρακάμψουν το παράθυρο κλειδιού ασφαλείας του wifi και να αποκτήσουν πρόσβαση στο wifi γύρω τους. Σήμερα το μεγαλύτερο μέρος του wifi είναι κρυπτογραφημένο με την ασφάλεια WPA και WPA2, αυτές οι ασφάλειες είναι κατά κάποιο τρόπο ευάλωτες σε ορισμένες επιθέσεις hacking wifi καθώς το WEP είναι η πιο ασφαλής κρυπτογράφηση του Wifi που χρησιμοποιείται περισσότερο από άτομα που έχουν γνώση σχετικά με το hacking και τις επιθέσεις τους. Έτσι, σε αυτήν την ανάρτηση, θα σας πω την ευπάθεια αυτής της κρυπτογράφησης και πώς να χακάρετε το Wifi, παραβιάζοντας την ασφάλεια WPA και WPA2 πάνω από αυτό. Απλώς διαβάστε την παρακάτω ανάρτηση για να προχωρήσετε.

Βήματα για το Hack WiFi WPA/WPA2 Security – WIFIPHISHER

Εδώ είναι η μέθοδος για να χακάρετε την ασφάλεια του wifi WPA/WPA2 χρησιμοποιώντας το WIFIPHISHER. Υπάρχουν πολλά εργαλεία hacking που είναι διαθέσιμα στο Διαδίκτυο που μπορούν να χακάρουν ένα ασφαλές δίκτυο Wi-Fi αλλά αυτό το εργαλείο εκδίδεται από τον Γιώργο Χατζησοφονίου που αυτοματοποιεί τις πολλαπλές τεχνικές hacking Wi-Fi και το κάνει ελαφρώς διαφορετικό από όλα τα άλλα. Επίσης, ο Γιώργος Χατζησοφονίου δημοσίευσε αυτή τη Μέθοδο για Hacking WPA/WPA2 Security με ένα εργαλείο κοινωνικής μηχανικής WiFi που έχει σχεδιαστεί για να κλέβει τα διαπιστευτήρια από τους χρήστες ασφαλών ασύρματων δικτύων.

Εργασία του Wifiphisher

Το Wifiphisher είναι ένα από τα εργαλεία ασφαλείας που τοποθετεί γρήγορες αυτοματοποιημένες επιθέσεις phishing που είναι εναντίον δικτύων WPA και προκειμένου να αποκτήσει όλη τη μυστική φράση πρόσβασης του δικτύου. Αυτός είναι ένας τύπος επίθεσης κοινωνικής μηχανικής που δεν λειτουργεί όπως άλλες μέθοδοι, καθώς δεν περιλαμβάνει καμία ωμή επιβολή. Είναι ένας πολύ εύκολος τρόπος για να αποκτήσετε τα διαπιστευτήρια WPA των χρηστών.

Αυτό το λογισμικό λειτουργεί σε λειτουργικό σύστημα Linux και έχει άδεια χρήσης από την άδεια MIT.

Τρεις φάσεις αυτής της επίθεσης αναφέρονται παρακάτω:

  1. Πρώτον, το Victim δεν ελέγχεται από το σημείο πρόσβασής του και αυτό το λογισμικό μπλοκάρει συνεχώς όλες τις συσκευές προορισμού στα σημεία πρόσβασης αλλάζοντας το σημείο πρόσβασης όλων των συσκευών μέσω του κύριου διακομιστή.
  2. Με αυτήν την επίθεση, το Victim θα ενταχθεί σε ένα απατεώνα σημείο πρόσβασης που είναι απλώς ένα εικονικό σημείο πρόσβασης. Τώρα, αυτό το Wifiphisher μυρίζει όλη την περιοχή και στη συνέχεια αντιγράφει τις ρυθμίσεις του στοχευόμενου σημείου πρόσβασης μέσω του δικτύου. Στη συνέχεια, δημιουργεί ένα νέο αδίστακτο σημείο ασύρματης πρόσβασης που έχει διαμορφωθεί σύμφωνα με τον στόχο και ρυθμίζει επίσης έναν διακομιστή NAT/DHCP που το προωθεί στις σωστές θύρες. Και λόγω της παρεμβολής, οι πελάτες θα αρχίσουν να συνδέονται σε ένα απατεώνα σημείο πρόσβασης και μετά από αυτό το θύμα θα λάβει το Mitimed.
  3. Επίσης, με αυτήν την επίθεση, το Victim εξυπηρετείται σε έναν ρεαλιστικό δρομολογητή της σελίδας που μοιάζει με διαμόρφωση και το wifiphisher χρησιμοποιεί έναν νέο ελάχιστο διακομιστή web που ανταποκρίνεται σε όλα τα αιτήματα HTTP & HTTPS του διακομιστή. Και όταν το θύμα κάνει ένα αίτημα στον διακομιστή για πρόσβαση σε οποιαδήποτε σελίδα, το wifiphisher θα απαντήσει με μια νέα ρεαλιστική ψεύτικη σελίδα που θα ζητήσει έναν κωδικό πρόσβασης WPA για την αναβάθμιση του υλικολογισμικού του μόντεμ.

Από αυτόν τον διακομιστή, γίνονται επιθέσεις και από αυτήν την εφαρμογή, οι κωδικοί πρόσβασης WPA σπάνε από τον διακομιστή. Επομένως, είναι καλύτερο να είστε ασφαλείς από αυτούς τους τύπους επιθέσεων Χρησιμοποιώντας τη μέθοδο κρυπτογράφησης WEP για να ασφαλίσετε το wifi σας και να αποτρέψετε τέτοιες επιθέσεις. Μην ξεχάσετε να μοιραστείτε το posy και να αφήσετε ένα σχόλιο εάν έχετε οποιεσδήποτε σχετικές απορίες με αυτό.