Πώς να συνδυάσετε και να συγχωνεύσετε αρχεία PDF σε ένα PDF

0
91

Ας ρίξουμε μια ματιά στη μέθοδο με την οποία μπορείτε εύκολα να συνδυάσετε πολλά αρχεία pdf για να το κάνετε ένα αρχείο pdf στον υπολογιστή ή το smartphone σας χρησιμοποιώντας μερικά απλά διαδικτυακά και εκτός σύνδεσης εργαλεία που μπορούν εύκολα να κάνουν αυτήν τη δουλειά για εσάς. Ρίξτε λοιπόν μια ματιά στον πλήρη οδηγό που συζητείται παρακάτω για να προχωρήσετε,

Πρέπει να γνωρίζετε τη μορφή PDF των αρχείων. Τα αρχεία PDF είναι μια εξαιρετική πηγή ορισμένων σημαντικών πληροφοριών με ετικέτα σε σελίδες σε ένα μόνο μέρος από όπου οι χρήστες ή οι θεατές θα μπορούσαν να λάβουν εύκολα κάποιο είδος πληροφοριών. Αυτά τα αρχεία περιέχουν έναν αριθμό σελίδων που μπορεί να περιλαμβάνουν εικόνες, κείμενο κ.λπ. που όλα σχετίζονται με κάποιο είδος θέματος. Και ενώ σπουδάζετε ή όταν εργάζεστε στο γραφείο σας, μπορεί να έχετε πολλά σημαντικά πράγματα που έρχονται σε μορφή PDF, όπως πολλές σημειώσεις και άλλα εκπαιδευτικά πράγματα, οπότε πρέπει να σκεφτείτε να συνδυάσετε αριθμούς για αρχεία pdf σε ένα, ώστε να μην χρειαστεί να ανοίξετε το νέα αρχεία ξανά και κερδίστε και έχετε τα πράγματά σας σε ένα μόνο αρχείο. Αλλά πώς μπορείτε να το κάνετε αυτό, είμαι εδώ για να απαντήσω σε αυτές τις ερωτήσεις καθώς σε αυτό το άρθρο θα συζητήσω μια μέθοδο με την οποία μπορείτε να συνδυάσετε πολλά αρχεία pdf σε ένα και να δημιουργήσετε ένα pdf από αυτό. Ακολουθήστε λοιπόν το πλήρες σεμινάριο παρακάτω για να προχωρήσετε.

Διαβάστε επίσης: Πώς να εξάγετε σελίδες από PDF στον υπολογιστή ή το smartphone σας

Πώς να συνδυάσετε και να συγχωνεύσετε αρχεία PDF σε ένα PDF

Στην πραγματικότητα, πήρα μερικά αρχεία του γραφείου σε 13 pdf και έψαχνα τον τρόπο με τον οποίο μπορώ να τα διαχειριστώ όλα σε ένα μέρος, πρώτα τα έβαλα σε έναν φάκελο, αλλά ήταν επίσης ταραχώδες να ανοίξω πολλά αρχεία ξανά και ξανά για αναζήτηση διαφορετικών όρων. Έψαχνα λοιπόν μια μέθοδο που μπορεί να με βοηθήσει να συνδυάσω όλα αυτά τα αρχεία σε ένα και να τα χρησιμοποιήσω ως ένα ενιαίο pdf. Έκανα έρευνα μέσω του Διαδικτύου και βρήκα μερικούς τρόπους με τους οποίους αυτό ήταν δυνατό και εφάρμοσα και πήρα ένα συνδυασμένο pdf. Και μετά σκέφτηκα να μοιραστώ αυτόν τον οδηγό μαζί σας, καθώς μπορεί να χρειαστείτε αυτό το πράγμα κάποια στιγμή. Ακολουθήστε λοιπόν τον οδηγό βήμα προς βήμα που έχω συζητήσει ακριβώς παρακάτω.

Διαβάστε επίσης: Οι κορυφαίες 10 καλύτερες εφαρμογές ανάγνωσης PDF και Ebook για Windows

#1 Συνδυασμός πολλών αρχείων στα Windows

  1. Στα Windows, πρέπει να αποκτήσετε ένα καταπληκτικό εργαλείο που θα σας βοηθήσει να συνδυάσετε πολλά αρχεία και εννέα κάντε την καλύτερη δουλειά σε αυτή την περίπτωση, καθώς αυτό είναι ένα από τα καλύτερα εργαλεία που είναι δωρεάν και μπορούν να χρησιμοποιηθούν εύκολα για να συνδυάσετε πολλά αρχεία pdf.
  2. Ανοίξτε τον παραπάνω σύνδεσμο και κατεβάστε το εργαλείο και, στη συνέχεια, εγκαταστήστε το στο λειτουργικό σας σύστημα Windows.
  3. Τώρα μπορείτε να επιλέξετε εκεί τα αρχεία pdf που θέλετε να συγχωνεύσετε από την επιλογή “επιλέξτε το αρχείο προς μετατροπή”
  4. Και επιλέξτε τα πολλαπλά αρχεία που θέλετε για εμένα και μόλις ολοκληρωθεί κάντε κλικ στην επιλογή συγχώνευσης και τώρα πρέπει να αποθηκεύσετε αυτό το συνδυασμένο pdf σε μια συγκεκριμένη τοποθεσία.

    Πώς να συνδυάσετε και να συγχωνεύσετε αρχεία PDF σε ένα PDF
    Πώς να συνδυάσετε και να συγχωνεύσετε αρχεία PDF σε ένα PDF

  5. Αυτό είναι που τελείωσες.

Διαβάστε επίσης: Οι κορυφαίες 10 καλύτερες εφαρμογές ανάγνωσης PDF και Ebook για Windows

#2 Συγχώνευση πολλών αρχείων σε Smartphone

  1. Πρώτα απ ‘όλα, στη συσκευή σας Android, πρέπει να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε την εφαρμογή Συγχώνευση pdf την εφαρμογή που πρόκειται να σας βοηθήσει να συγχωνεύσετε αρχεία pdf.
  2. Μετά την εγκατάσταση της εφαρμογής, θα δείτε τον χώρο αποθήκευσης της συσκευής σας και τώρα πρέπει να κάνετε κλικ στην καρτέλα συγχώνευσης εκεί στην εφαρμογή.
    Συνδυάστε αρχεία PDF στο Android
  3. Τώρα στην ενότητα συγχώνευση, πρέπει να προσθέσετε τα αρχεία pdf που θέλετε να συγχωνεύσετε και πρέπει να τα επιλέξετε από τον αποθηκευτικό χώρο όπου βρίσκονται πραγματικά.
    Συνδυάστε αρχεία PDF στο Android
  4. Αφού προσθέσετε τα αρχεία, απλώς συγχωνεύστε τα και η διαδικασία εκτέλεσης θα ξεκινήσει και μέσα σε λίγα λεπτά θα δημιουργηθεί το συγχωνευμένο pdf και θα δείτε το αρχείο pdf.
    Συνδυάστε αρχεία PDF στο Android
  5. Τώρα μπορείτε να ανοίξετε απευθείας τη συγχωνευμένη έξοδο pdf εκεί.
  6. Αυτό είναι! Τελειώσατε, έχετε μαζί σας τα συγχωνευμένα έγγραφά σας.

Διαβάστε επίσης: Το καλύτερο εργαλείο για την ανάκτηση κωδικών πρόσβασης Outlook, PDF και Windows

Έτσι, ο παραπάνω οδηγός αφορούσε το πώς να συνδυάσετε και να συγχωνεύσετε αρχεία PDF σε ένα PDF, χρησιμοποιήστε λοιπόν τον παραπάνω οδηγό και μπορείτε εύκολα να συνδυάσετε πολλά αρχεία pdf σε ένα και να τα διαχειριστείτε εύκολα. Όλες οι πληροφορίες που δίνονται παραπάνω είναι γραμμένες με τέτοιο τρόπο ώστε ο καθένας να μπορεί να ξεπεράσει εύκολα τις σημαντικές πτυχές. Ελπίζουμε ότι ίσως σας αρέσουν οι πληροφορίες που δίνονται σε αυτό το άρθρο, εάν είναι έτσι, τότε προσπαθήστε να τις μοιραστείτε και με άλλους. Επίσης, μοιραστείτε τις προτάσεις και τις απόψεις σας σχετικά με αυτό το περιεχόμενο χρησιμοποιώντας την παρακάτω ενότητα σχολίων. Η επιείκειά σας στη δουλειά μας είναι πραγματικά ευγνώμων για εμάς, συνεχίστε να μας στηρίζετε και θα βρίσκαμε πάντα νέες εκπληκτικές πληροφορίες. Επιτέλους, αλλά παρόλα αυτά, ευχαριστώ που διαβάσατε αυτήν την ανάρτηση! Και αν έχετε κάποιο θέμα στο μυαλό σας που θέλετε να γράψουμε, μοιραστείτε το μαζί μας για να μπορέσουμε να το δουλέψουμε για εσάς και να εξερευνήσετε τα πράγματα καλύτερα μαζί μας.