Πώς να σταματήσετε την εκτέλεση εφαρμογών Android στο παρασκήνιο

0
87
Πώς να σταματήσετε την εκτέλεση εφαρμογών Android στο παρασκήνιο

Ένα από τα σημαντικότερα πράγματα που φορτώνει στην απόδοση του Android είναι οι εφαρμογές που εκτελούνται σε αυτό. Και όταν αφήνετε αυτές τις εφαρμογές να εκτελούνται στο παρασκήνιο, η ταχύτητα επεξεργασίας της συσκευής σας μειώνεται. Λοιπόν, εδώ είναι μια μέθοδος για να σταματήσετε τις εφαρμογές Android να εκτελούνται στο παρασκήνιο για να επιταχύνετε εξοικονόμηση RAM της συσκευής σας στο Android

Το Android είναι το μόνο λειτουργικό σύστημα όπου μπορείτε να κάνετε πολλές δροσερές προσαρμογές σύμφωνα με την επιθυμία σας, ώστε η συσκευή σας να λειτουργεί σύμφωνα με εσάς. Και για να ενισχύσετε αυτήν την απόδοση του λειτουργικού συστήματος, πρέπει να έχετε δοκιμάσει πολλές δροσερές τροποποιήσεις, καθώς είχαμε επίσης συζητήσει πολλές από αυτές, αλλά το κύριο πράγμα που φορτώνει στην απόδοση του Android είναι οι εφαρμογές που εκτελούνται σε αυτό. Και όταν αφήνετε αυτές τις εφαρμογές να εκτελούνται στο παρασκήνιο, η ταχύτητα επεξεργασίας της συσκευής σας μειώνεται επειδή στο παρασκήνιο καταναλώνουν τη μνήμη RAM του συστήματος και γι’ αυτό η συσκευή σας αρχίζει να καθυστερεί. Έτσι, για να το ξεπεράσουμε, είχαμε μια εξαιρετική λύση με την οποία μπορείτε να σταματήσετε τις εφαρμογές παρασκηνίου να καταναλώνουν μνήμη RAM απενεργοποιώντας τις να εκτελούνται στο παρασκήνιο. Ναι, είναι δυνατό με μια δροσερή και απλή μέθοδο που θα συζητήσουμε παρακάτω.

Πώς να σταματήσετε την εκτέλεση εφαρμογών Android στο παρασκήνιο

Η μέθοδος είναι αρκετά απλή και ευθεία και υπάρχουν δύο τρόποι με τους οποίους μπορείτε να το κάνετε αυτό. Ρίξτε λοιπόν μια ματιά και στα δύο και δοκιμάστε ότι σας αρέσει.

Παραλαβή των εφαρμογών

Πρέπει να γνωρίζετε ποιες εφαρμογές προκαλούν πραγματικά το πρόβλημα. Υπάρχουν πολλές υπηρεσίες και η διαδικασία εφαρμογών εκτελείται στο φόντο του Android μας. Πρέπει να ανακαλύψετε τον ένοχο και στη συνέχεια να τον απενεργοποιήσετε ή να τον απεγκαταστήσετε.

Βήμα 1. Πρώτα απ ‘όλα, πρέπει να βρείτε τις ‘Εκτελούμενες Υπηρεσίες’ κάτω από την επιλογή Προγραμματιστής. Στη λίστα Εκτελούμενες υπηρεσίες, θα δείτε όλες τις εφαρμογές και τις διαδικασίες που εκτελούνται στο παρασκήνιο.

Παραλαβή των εφαρμογών
Παραλαβή των εφαρμογών

Βήμα 2. Στο επόμενο βήμα, πρέπει να κατευθυνθείτε προς τις Ρυθμίσεις > Χρήση μπαταρίας. Εκεί θα δείτε ποιες εφαρμογές καταναλώνουν τη χρήση της μπαταρίας. Εάν βρείτε εφαρμογές που είναι εξοικειωμένες με τις «Υπηρεσίες που εκτελούνται» και τη «Χρήση μπαταρίας», τότε πρέπει να τις απενεργοποιήσετε.

Παραλαβή των εφαρμογών
Παραλαβή των εφαρμογών

Μην απενεργοποιήσετε ή απεγκαταστήσετε καμία διαδικασία που πιστεύετε ότι είναι απαραίτητη για εκτέλεση στο παρασκήνιο. Μπορεί να καταλήξετε να θέσετε το Android σας σε κίνδυνο. Επομένως, πρέπει να συνεχίσετε τη διαδικασία που δεν θεωρείτε σημαντική.

Έτσι, με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να παραλάβετε και να σταματήσετε την εκτέλεση εφαρμογών Android στο παρασκήνιο με μη αυτόματο τρόπο. Το καλύτερο πράγμα σχετικά με αυτήν τη μέθοδο είναι ότι δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε καμία εφαρμογή τρίτου μέρους.

Χρήση της εφαρμογής Greenify (Απαιτείται Root)

Αφού έχετε δικαιώματα root στο τηλέφωνό σας Android, μπορείτε να σταματήσετε τις εφαρμογές Android να εκτελούνται στο παρασκήνιο. Η εφαρμογή Greenify απλώς θέτει σε αδρανοποίηση τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται αυτήν τη στιγμή. Αλλά αυτό δεν είναι το ίδιο με τις κοινές εφαρμογές αδρανοποίησης, καθώς σε αυτήν την εφαρμογή υπάρχει επίσης αποθηκευμένη προσωρινή μνήμη που δεν θα αφήσει την εφαρμογή να σταματήσει εντελώς. Με την αδρανοποίηση εφαρμογών, ο φόρτος εργασίας των εφαρμογών που εκτελούνται στο παρασκήνιο με τη χρήση μπαταρίας και RAM μειώνεται σε μεγάλο βαθμό.

Απαιτήσεις:

  • Ένα ριζωμένο Android (Πώς να ξεριζώσετε το Android)

Βήματα για να σταματήσετε τις εφαρμογές παρασκηνίου στο Android χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Greenify:

Βήμα 1. Λήψη και εγκατάσταση Εφαρμογή Greenify από το Google play store.

Βήμα 2. Τώρα ανοίξτε την εφαρμογή και παραχωρήστε της πρόσβαση υπερχρήστη.

Βήμα 3. Τώρα κάντε κλικ στο κουμπί + στο επάνω μέρος της εφαρμογής και επιλέξτε τις εφαρμογές που πιστεύετε ότι χρησιμοποιείτε κυρίως

Όριο διαδικασίας παρασκηνίου 4

Βήμα 4. Τώρα κάντε κλικ στο Tick και η αυτόματη αδρανοποίηση εφαρμογών θα ενεργοποιηθεί και οι διαδικασίες αυτών των εφαρμογών θα σταματήσουν αυτόματα όταν τις κλείσετε.Όριο διαδικασίας παρασκηνίου 3

Μερικές εναλλακτικές λύσεις Greenify:

Ακριβώς όπως το Greenify, υπάρχουν και άλλες διαθέσιμες εφαρμογές από παρόμοια κατηγορία. Αυτές οι εναλλακτικές εφαρμογές Greenify θα θέσουν τις εφαρμογές σας σε λειτουργία αδρανοποίησης. Όχι μόνο η αδρανοποίηση, αυτές οι εφαρμογές θα σας επιτρέψουν να σταματήσετε οριστικά την εκτέλεση άλλων εφαρμογών στο παρασκήνιο.

#1 Brevent

Brevent
Brevent

Το Brevent είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές Android που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να εξοικονομήσετε μπαταρία. Το Brevent εμποδίζει την εκτέλεση εφαρμογών Android στο παρασκήνιο. Όχι μόνο αυτό, αλλά αυτές οι εφαρμογές επιτρέπουν επίσης στους χρήστες να τις αδρανοποιούν επίσης. Το υπέροχο με το Brevent είναι ότι εντοπίζει αυτόματα τις εφαρμογές που συλλέγουν πόρους και τις σκοτώνει.

#2 Υπηρεσιακά

Υπηρεσιακά
Υπηρεσιακά

Το Servicely είναι πράγματι μια εξαιρετική εφαρμογή εξοικονόμησης μπαταρίας που κάθε χρήστης Android θα ήθελε να έχει. Ωστόσο, το Servicely λειτουργεί μόνο σε smartphone Android με ρίζες και μπορεί να σταματήσει την εκτέλεση εφαρμογών στο παρασκήνιο. Μετά τη χορήγηση των δικαιωμάτων root, η εφαρμογή μπορεί επίσης να σταματήσει τη διαδικασία συστήματος. Έτσι, το Servicely είναι μια άλλη καλύτερη εφαρμογή που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα.

#3 Ψυγείο

Ice Box
Ice Box

Το IceBox είναι μια άλλη εξαιρετική εφαρμογή Android που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να σταματήσετε τις εφαρμογές που εκτελούνται στο παρασκήνιο. Το υπέροχο με το IceBox είναι ότι λειτουργεί τόσο σε smartphone Android με root όσο και σε μη root. Η εφαρμογή είναι αρκετά ικανή να θέσει άλλες εφαρμογές σε λειτουργία παγώματος. Έτσι, το IceBox είναι μια άλλη καλύτερη εφαρμογή όπως το Greenify για Android που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη στιγμή.

Χρήση επιλογών προγραμματιστή (χωρίς Root)

Χωρίς αμφιβολία αυτή η μέθοδος είναι αρκετά καλή και δροσερή, αλλά η παραπάνω είναι πιο αποτελεσματική. Χρησιμοποιήστε λοιπόν ότι σας αρέσει.

Βήμα 1. Πρώτα απ ‘όλα, πρέπει να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία προγραμματιστή και αυτό μπορεί να ενεργοποιηθεί πηγαίνοντας στις Ρυθμίσεις -> Σχετικά με το τηλέφωνο -> Αριθμός κατασκευής (Πατήστε στον αριθμό έκδοσης 7-10 φορές και οι επιλογές προγραμματιστή σας θα ενεργοποιηθούν).

Βήμα 2. Τώρα, αφού ενεργοποιήσετε τη λειτουργία προγραμματιστή, πρέπει να μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Επιλογές προγραμματιστή και κάντε κύλιση προς τα κάτω και θα δείτε την επιλογή Όριο διαδικασίας παρασκηνίου να πατά πάνω της.

Όριο διαδικασίας παρασκηνίου 1

Βήμα 3. Τώρα πρέπει να επιλέξετε τη διαδικασία Όχι εκεί και τελειώσατε.Όριο διαδικασίας παρασκηνίου 2

Έτσι, παραπάνω αφορούσε το πώς να σταματήσετε την εκτέλεση εφαρμογών Android στο παρασκήνιο. Χρησιμοποιήστε αυτήν τη μέθοδο και σταματήστε όλες τις εφαρμογές Android που απλώς καταναλώνουν τη μνήμη RAM σας ενώ εκτελούνται στο παρασκήνιο και κάνουν τη συσκευή σας αργή. Δοκιμάστε αυτό λοιπόν σήμερα. Και ελπίζω να σας αρέσει αυτό το σεμινάριο, συνεχίστε να το μοιράζεστε. Αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω εάν έχετε οποιεσδήποτε σχετικές απορίες με αυτό.