Πώς να προπαραγγείλετε το PS5 στη χώρα μου

0
166
Πώς να προπαραγγείλετε το PS5 στη χώρα μου

Πριν από μερικούς μήνες, η Sony αποκάλυψε το PlayStation 5 σε μια διαδικτυακή εκδήλωση. Με το PS5, λίγα από τα παιχνίδια επόμενης γενιάς κυκλοφορούν επίσης στην κονσόλα.

Ωστόσο, μέχρι στιγμής έχει ανακοινωθεί μόνο η κονσόλα, η εταιρεία Sony δεν έχει αποκαλύψει την ημερομηνία κυκλοφορίας και την τιμή του PlayStation 5. Αλλά λέγεται ότι το PS5 θα κυκλοφορήσει κάπου μεταξύ Οκτωβρίου και Δεκεμβρίου 2020.

Πώς να προπαραγγείλετε το PlayStation 5;

PlayStation 5: Πώς να προπαραγγείλετε το PS5 στη χώρα μου
PlayStation 5: Πώς να προπαραγγείλετε το PS5

Ακόμη και οι προπαραγγελίες του PS 5 δεν είναι ζωντανές. Ο ανώτερος αντιπρόεδρος της Sony είπε ξεκάθαρα ότι όλοι θα ειδοποιηθούν πριν βγουν ζωντανές οι προπαραγγελίες. Επομένως, πρέπει να περιμένουμε την εταιρεία να ανακοινώσει μια συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα για να προπαραγγείλουμε το PS5.

Μπορούμε να υποθέσουμε ότι οι προπαραγγελίες του PS5 θα ξεκινήσουν σύντομα. Έτσι, εδώ έχουμε εικασίες για τις προπαραγγελίες του PS5. Ας δούμε πώς και πότε μπορείτε να προπαραγγείλετε το PS5 στη χώρα σας. Η Sony πλησιάζει να αποκαλύψει την τιμή και τις προπαραγγελίες για όλες τις αγορές, συμπεριλαμβανομένης της Ινδίας.

Επίσκεψη Αμαζόνα ή στο Flipkart και μεταβείτε στη σελίδα του PS5 και Sing up για να λαμβάνετε ειδοποίηση όταν οι προπαραγγελίες γίνονται ζωντανές.

Ωστόσο, δεν προσφέρουν όλοι οι ιστότοποι ηλεκτρονικού εμπορίου αυτό το τέχνασμα, επομένως, θα πρέπει να προσθέσετε σελιδοδείκτη στη σελίδα του PS5 για να ειδοποιηθείτε για προπαραγγελίες.

Πώς να προπαραγγείλετε το PS5 στις Ηνωμένες Πολιτείες (ΗΠΑ);

Προπαραγγείλετε το Playstation 5

Η Best Buy είναι ο μεγαλύτερος λιανοπωλητής στις Ηνωμένες Πολιτείες. Έτσι, εάν βρίσκεστε στις ΗΠΑ, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο BEST BUY για να ειδοποιηθείτε για προπαραγγελίες PS5.

Το Best Buy διαθέτει μια σελίδα εγγραφής για προπαραγγελία PS5, όπου πρέπει να εισαγάγετε τη διεύθυνση email σας και θα ειδοποιηθείτε όταν οι προπαραγγελίες πραγματοποιηθούν. Σε αυτή τη σελίδα, μπορείτε επίσης να δείτε τις προδιαγραφές και άλλες πληροφορίες για το PS5.

Επισκεφτείτε το Best Buy και εγγραφείτε για να ενημερώνεστε.

Πώς να προπαραγγείλετε το PS5 σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης στον Καναδά, το Μεξικό;

Στο Target.com μπορείτε να εγγραφείτε με αναγνωριστικό email για πιο πρόσφατες ενημερώσεις και αποκλειστικές προσφορές. Σας δίνει επίσης κάποιες βασικές πληροφορίες για την Κονσόλα, τα αξεσουάρ και τα επερχόμενα παιχνίδια. Θα είναι χρήσιμο για εσάς εάν εγγραφείτε στο Target.

Επισκεφθείτε εδώ Στόχος

Πώς να προπαραγγείλετε το PS5 στο Ηνωμένο Βασίλειο;

Ένας λιανοπωλητής Argos στο Ηνωμένο Βασίλειο επιτρέπει επίσης στους χρήστες να ειδοποιούνται για προπαραγγελίες PS5. Ανοίξτε τον ιστότοπο και εγγραφείτε για να μαθαίνετε πρώτοι για το νέο PlayStation5. Έτσι, για όλους τους χρήστες του Ηνωμένου Βασιλείου, σας συνιστούμε να παρακολουθείτε αυτήν τη σελίδα για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις για το PS5.

Επισκεφθείτε εδώ Άργος

Ιστότοποι για προπαραγγελία PS5

Αυτοί είναι άλλοι ιστότοποι που σας βοηθούν επίσης να λαμβάνετε ειδοποιήσεις όταν οι προπαραγγελίες θα είναι ζωντανές.

1. Walmart

Η Walmart όχι μόνο δίνει πληροφορίες για την κονσόλα, αλλά εμφανίζει επίσης τρέιλερ βίντεο για την κονσόλα και τα παιχνίδια που θα είναι διαθέσιμα. Αυτός ο ιστότοπος διαθέτει επίσης μια σελίδα εγγραφής προπαραγγελίας PS5, όπου οι χρήστες μπορούν να εισαγάγουν τη διεύθυνση email και να υποβάλουν για να ειδοποιηθούν για προπαραγγελία PS5.

Επίσκεψη Walmart

2. Πολύ

Η υπηρεσία Very.co.uk είναι διαθέσιμη στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η Very διαθέτει επίσης μια ξεχωριστή σελίδα για προπαραγγελία PS5 όπου οι παίκτες μπορούν να εγγραφούν εάν ενδιαφέρονται. Εγγραφείτε στο very.co.uk και ενημερωθείτε πότε θα βγουν ζωντανές οι προπαραγγελίες PS5.

Επίσκεψη Πολύ

3. Κάρυ

Υπάρχει διαφορετική σελίδα για εγγραφή εάν ενδιαφέρεστε για το Sony PS5. Στη σελίδα, θα δείτε πληροφορίες σχετικά με τα παιχνίδια που κυκλοφόρησαν και την τεχνολογική ισχύ του PS5.

Επίσκεψη Κάρυ

Πόσο θα κοστίζει το PlayStation 5;

Ωστόσο, δεν μπορούμε να πούμε την ακριβή τιμή του Play Station 5, καθώς η Sony δεν έχει επίσημα αποκαλύψει το κόστος της κονσόλας. Μπορούμε να περιμένουμε την τιμή του PS5 περίπου στα 499 $ (περίπου 37.350 Rs.).

Λοιπόν, όλα αφορούν την προπαραγγελία PS5. Μόλις ξεκινήσει η προπαραγγελία, θα σας ενημερώσουμε και επίσης μόλις η Sony ανακοινώσει την ημερομηνία κυκλοφορίας και την τιμή, θα σας ενημερώσουμε.