Πώς να προγραμματίσετε τα μηνύματα Whatsapp στο iPhone

0
93
Πώς να προγραμματίσετε τα μηνύματα Whatsapp στο iPhone

Ώρα να προγραμματίσετε τα μηνύματά σας στο WhatsApp για να τα στείλετε αργότερα στη συσκευή σας iOS. Εάν θέλετε να στείλετε ορισμένα συγκεκριμένα μηνύματα Whatsapp σε μια συγκεκριμένη ώρα, μπορείτε να προγραμματίσετε αυτά τα μηνύματα στη συσκευή σας iOS.

Εάν θέλετε να ευχηθείτε σε ένα άτομο χαιρετισμούς γενεθλίων στα 12, δεν χρειάζεται να μείνετε ξύπνιοι εκείνη την ώρα. πρέπει να προγραμματίσετε το μήνυμα και το μήνυμα θα σταλεί στην ευκρίνεια 12.

Και μέχρι τώρα, είχαμε συζητήσει τον προγραμματισμό μηνυμάτων WhatsApp για android, αλλά τώρα μπορείτε να προγραμματίσετε μηνύματα WhatsApp ακόμη και στο iPhone σας. Και γι’ αυτό είμαστε εδώ με έναν πλήρη οδηγό. Ρίξτε λοιπόν μια ματιά στη μέθοδο που συζητείται παρακάτω για να προχωρήσετε.

7. Τώρα, θα δείτε την Επιλογή Προγραμματισμού μηνυμάτων εκεί. Απλώς αγγίξτε το.

8. Τώρα, πρέπει να ορίσετε τη χρονική περίοδο κατά την οποία θα φθάνει το μήνυμα και μετά να πατήσετε το κουμπί Τέλος.Προγραμματισμός μηνυμάτων Whatsapp 2

9. Μπορείτε επίσης να επεξεργαστείτε τα προγραμματισμένα μηνύματα για να αλλάξετε την ώρα του μηνύματος ή οτιδήποτε θέλετε να επεξεργαστείτε πατώντας στο προγραμματισμένο μήνυμα.

10. Αυτό είναι όλο. Τελείωσες; τώρα το μήνυμα θα γίνει προγραμματισμένο και το tweak Cydia θα δουλεύει πάνω σε αυτό και την προγραμματισμένη ώρα θα φτάσει ένα μήνυμα στη συσκευή του δέκτη.

Με αυτό, μπορείτε εύκολα να προγραμματίσετε σημαντικά μηνύματα WhatsApp στο iPhone σας χρησιμοποιώντας αυτό το δροσερό tweak της Cydia.

Μετά από αυτό, δεν χρειάζεται να στείλετε τα μηνύματα καθώς θα φτάσουν αυτόματα από το iPhone σας. Ελπίζω να σας αρέσει αυτό το κόλπο, μοιραστείτε το και με άλλους. Αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω εάν έχετε οποιεσδήποτε σχετικές απορίες με αυτό.